עבור לתוכן

כמה מאווררים אפשר להכניס עוד ב-Sharkoon REX8 חוץ מאלה שהוא מגיע איתם?

Featured Replies

פורסם

השאלה מופיעה בכותרת.

פורסם
  • מחבר

מישהו?

פורסם

לפי התמונות שלו אי אפשר להוסיף עוד. הכי טוב שתשלח לשירות לקוחות שלהם מייל ותשאל.

פורסם

יש שאלות שאני מתקשה להבין לשם מה לפתוח שירשור בשבילם. מספיק לרשום את שם הדגם בגוגל. זה אפילו הקישור הראשון שתקבל בחיפוש:

http://www.sharkoon.com/?q=en/content/rex8-value

פורסם
  • מחבר

בקושי יש על המארז הזה פירוט...

וראיתי שיש שתי גרסאות למארז הזה, אחת עם חלון צד ואחת בלי חלון.

לגרסה בלי החלון, אפשר להוסיף עוד מאווררים?

פורסם

בקושי יש פירוט? יש שם מגילה אחושילינג על המארז. תוכל להבחין בקלות שרשומים שם שני הדגמים שאתה מדבר עליהם,

גרסת ה-Economy, וגרסת ה-Value.

בגרסת ה-Value, תחת סעיף ה-Fan configuration - רשום שני מאווררי 120MM שמותקנים מראש, אין איזכור לאפשרויות נוספות.

בגרסת ה-Economy (ללא החלון), תחת אותו הסעיף - רשום שהמארז מגיע ללא מאווררים מותקנים כלל (מוזר) ומפה אולי שמו, אך

יש מקום למאוורר 120MM קידמי, 120MM אחורי, ושני 120MM בצד, או 140MM יחיד בצד. ז"א עד 4 מאווררים.

פורסם
  • מחבר

ובאשר לגרסת ה-VALUE. אם אין לי אפשרויות להוסיף מאווררים נוספים - אני יכול ליצור כאלה? זה מוריד מהאחריות? כי זה לא הגיוני להסתדר עם 2 מאווררים בלבד בחום הזה.

פורסם

אני מסתדר עם שניים.

פורסם

זה הגיוני מאוד, הגיוני יותר מלתקוע עוד שני מאווררים בדלת. זה כל כך לא נוח, גם דורש פירוק כל פעם שאתה פותח

את הדלת ורוצה לעבוד על המערכת, גם תוקע את החוטים באמצע המארז ומפריע לסידור החוטים ונראה מגעיל, וגם אם המארז יושב

על השולחן מימינך אלו עוד שני מאווררים ישירות לתוך האוזן שלך.

איזה מערכת יש לך שאתה כול כך חרד לכמות המאווררים? ואם אתה מחפש מארז עם חלון שיכול להכיל יותר משני מאווררים

(ולא בדלת) חסר כאלו שאתה צריך לשבור את הראש עם מודינג??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים