עבור לתוכן

מחשבפלצת למשחקים ב 2560x1440 על הגדרות גבוהות לBF4 וGTA

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

וואלה, טוב לדעת.

השאלה הגדולה היא עדיין האם ללכת על 780 או SLI, יש למישהו עוד דעות?

• תגובות 65
  • צפיות 6.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה היו הנימוקים של אותם אנשים מהפורומים שהמליצו על GTX760 ב SLI על פני GTX780?

אני מאמין שיש בפורום שלנו אנשים עם SLI של GTX670 ו SLI של GTX680. מעניין היה לשמוע את דעתם.

פורסם
  • מחבר
פורסם

לפי הבאנצ'ים במשחקים זה נראה טוב. אם תחליט ללכת על SLI של GTX760 לך על המפרט הראשון של עידן. הייתי רק ממליץ להוסיף עוד 2-3 מאווררים ל Define R4. הוא בא עם 2 ולא בטוח אם 2 מאווררים יצליחו להתמודד עם החום שיווצר במארז משני הכרטיסים.

פורסם

הוספתי לו מאוורר אחד במפרט הראשון..

פורסם

אה OK לא שמתי לב. אולי כדאי להוסיף אפילו 2. אחד שיכניס אוויר מקדימה ואחד שיוציא מלמעלה. יווצר הרבה מאוד חום באזור הכרטיסים והמעבד.

פורסם

הבעיה עם מערכי כרטיסים שהאידיאלי להם הוא מארז עם מאוורר או שניים על הדלת שיורים אוויר טרי עליהם ישירות ובמיוחד על האיזור שבין הכרטיסים.

לR4 אין מאווררים בדלת ואני מקווה שהוא יתמודד עם פליטת החום כמו שצריך.

פורסם

אפשר להתקין על R4 מאוורר על הדלת יש שם מקום יעודי בשבילו.

עידן אתה חושב שמאוורר אחד שמוציא אוויר מאחורה יצליח להתמודד עם מעבד ושני כרטיסים כאלה? ישנה אפשרות להתקין מאוורר למעלה במארז שיוציא אוויר חם למעלה.

פורסם
  • מחבר

חבר'ה תודה רבה לכל מי שעזר! :xyxthumbs:

הלכתי בסוף על SLI, לגבי המארז... לאחר הניסיון העכשווי שלי עם מארז TT שהוא לא קטן אך צפוף מאוד עם המון HD ומאווררים העדפתי

ללכת על מארז מרווח יותר XL R2 ולא לשבור אצבעות בכל פעם שאני רוצה להחליף משהו.

לגבי המאווררים, יש לי כאן 2 מאווררי 120mm חדשים... כאשר המחשב יגיע אני אבדוק מה הכי נכון לעשות.

פורסם

תתחדש!

תספר איך המחשב מריץ משחקים כשתקבל אותו, ותעלה גם תמונות של המחשב לגלריה.

פורסם

תתחדש ותעדכן, אני רוצה לראות תמונות..

פורסם

אתה מדבר כאילו ה-R4 זה איזה מארז ITX...

ה-R4 ענק, ה-XL R2 גבוה יותר, וזהו.

SLI של 760 בחירה טובה, מחכה לתמונות ותוצאות.. :xyxthumbs:

איזה לוח + ספק?

פורסם
  • מחבר

תודה חבר'ה, אני מרגיש שוב כמו ילד קטן שמחכה למחשב החדש בחופש הגדול (רק שבלי חופש רק עובד כפליים).

ואם ביקשתם אז גם נצלם כמה תמונות כשיגיע.

לוח Gigabyte GA-Z87X-D3H

ספק Seasonic X-750 750W 80+ Gold RETAIL (בחרתי בהתחלה במשהו יותר זול אבל מכיוון שהוא לא במלאי שדרגו אותו לזה בהנחה)

פורסם

אחרי שהזמנת, אני מניח שזה זמן טוב לספר לך שעוד חודש יוצא DX12, והכרטיסים שלך לא תומכים.

פורסם
  • מחבר

זה אף פעם לא יגמר... לחכות שיצא... ואז לחכות שיצא כרטיס מסך תומך.. ואז לחכות שיגיע לארץ.. ואז לחכות שירד המחיר למחיר שפוי יותר.. ואז לחכות שיצאו משחקים תומכים... אני כבר יותר משנתיים מתכננן לקנות מחשב חדש, ועד שיש לי סוף סוף תקציב ראוי וזה קורה ואז אתה מגיע, תודה בכל אופן על הידיעה המשמחת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים