עבור לתוכן

רוצה לחבר USB+וייפי למחשב נייד ישן?

Featured Replies

פורסם

אהלן

יש לי מחשב נייד ישן

יש לו דיסקט+תקליטור+כבל רשת,

יש לו כרטיס רשת אבל לא אלחוטי..קיצור ישן

אני רוצה שיהיה לו USB +וייפי ,ככה שהוא יוכל לקלוט מהראוטר שלי

מצאתי את

http://dx.com/p/mini-pci-to-pci-adap...h-antenna-9307

כדי שיהיה לי וייפי

ואת

http://dx.com/p/5-port-usb-2-0-pci-expansion-card-4678

שיהיה לי USB

מספר שאלות בנושא:

1)האם הם יעבדו? איך אוכל לדעת אם הם מתאימים למחשב שלי?

2)איך אני מחבר אותם? מן הסתם זה אמור להיות קליל...

3)לגבי הוויפי האם יש דרך לחבר משהו ליציאה של הכבל רשת כדי שיקלוט ווייפי?

תודה רבה חברים!!!

פורסם

הכרטיסים שמצאת מיועדים להתקנה במחשב דסקטופ - לא מתאימים

בהנחה שמדובר במחשב נייד ישן מאוד ללא "הכנות" לשדרוג wifi :

את צריכה כרטיס למחשב נייד - wifi (נראה כמו כרטיס פלסטיק או מתכת סגור שמתאים לסלוט בצד של המחשב הנייד ולא כמו כרטיס אלקטרוני פתוח), אם זה המטרה של ה USB אז לא צריך בכלל את השלב ביניים של ה USB אלא כרטיס שנותן ישר wifi

אם את רוצה USB לדברים אחרים תקחי כרטיס למחשב נייד - usb. ממנו ניתן לחבר usb wifi רגיל ולא כרטיס wifi (תיאורטית אם למחשב יש 2 סלוטים ניתן לשים את 2 הכרטיסים, אבל בהרבה מחשבים הסלוטים שונים ו/או ש 2 הכרטיסים לא ייכנסו בו זמנית בגלל שיש להם "ראש גדול")

קיימים כמה סוגים של סלוט במחשבים ניידים וחשוב שתבדקי איזה יש לך (לפי הדגם של המחשב) :

pcmcia

cardbus

expresscard

אם המחשב קצת יותר חדש יתכן שניתן להוסיף כרטיס פנימי (כלומר, שיש בתוך המחשב "הכנה" וצריך רק לקנות ולהתקין את הכרטיס). אם יש, ניתן לראות אותה מאחורי אחד מהמכסים בצד התחתון של המחשב

בעיה פוטנציאלית שיכולה להיות : איזה מערכת הפעלה המחשב שלך מריץ ? למערכת הפעלה windows בגרסאות ישנות יותר מ XP יכולים לא להיות דרייברים להרבה דגמים של כרטיסים

חיבור ליציאה של הכבל רשת - רוב הראוטרים הביתיים לא תומכים בזה

פורסם
  • מחבר
הכרטיסים שמצאת מיועדים להתקנה במחשב דסקטופ - לא מתאימים

בהנחה שמדובר במחשב נייד ישן מאוד ללא "הכנות" לשדרוג wifi :

את צריכה כרטיס למחשב נייד - wifi (נראה כמו כרטיס פלסטיק או מתכת סגור שמתאים לסלוט בצד של המחשב הנייד ולא כמו כרטיס אלקטרוני פתוח), אם זה המטרה של ה USB אז לא צריך בכלל את השלב ביניים של ה USB אלא כרטיס שנותן ישר wifi

אם את רוצה USB לדברים אחרים תקחי כרטיס למחשב נייד - usb. ממנו ניתן לחבר usb wifi רגיל ולא כרטיס wifi (תיאורטית אם למחשב יש 2 סלוטים ניתן לשים את 2 הכרטיסים, אבל בהרבה מחשבים הסלוטים שונים ו/או ש 2 הכרטיסים לא ייכנסו בו זמנית בגלל שיש להם "ראש גדול")

קיימים כמה סוגים של סלוט במחשבים ניידים וחשוב שתבדקי איזה יש לך (לפי הדגם של המחשב) :

pcmcia

cardbus

expresscard

אם המחשב קצת יותר חדש יתכן שניתן להוסיף כרטיס פנימי (כלומר, שיש בתוך המחשב "הכנה" וצריך רק לקנות ולהתקין את הכרטיס). אם יש, ניתן לראות אותה מאחורי אחד מהמכסים בצד התחתון של המחשב

בעיה פוטנציאלית שיכולה להיות : איזה מערכת הפעלה המחשב שלך מריץ ? למערכת הפעלה windows בגרסאות ישנות יותר מ XP יכולים לא להיות דרייברים להרבה דגמים של כרטיסים

חיבור ליציאה של הכבל רשת - רוב הראוטרים הביתיים לא תומכים בזה

לא כ"כ הבנתי

רק הבנתי שהלינקים שלי לא טובים(האם קיימים פיתרונות בכמה דולרים בשבילי?)

הדגם של המחשב שלי הוא COMPAQ UBL PRO

הוא מריץ ווינדוס XP

איך אני ממשיך מכאן בקשה-איך אבדוק איזה סלוט יש לי בבקשה?

יש לי 2 מטרות

1-שיקלוט וויפי כדי שאהיה בחוץ אוכל לשדר דרך הנייד או סתם לקלוט רשתות אלחוטיות

2-להכניס זיכרון נייד למחשב

פורסם

WOW זה חתיכת מחשב עתיק.

את יכולה בבקשה להעלות תמונות של החיבורים בצד ימין+שמאל+אחורה בבקשה? קצת קשה למצוא מידע על המחשב.

יתכן ויש מדבקה בתחתית המחשב עם דגם יותר מדוייק.

פורסם

זה JBL - החברה של הרמקולים שמותקנים בתוך המחשב. לא אומר הרבה על הדגם של המחשב עצמו

דגמים של מחשבים של compaq נקראים לעיתים קרובות Evo או Presario + מספר

פורסם
  • מחבר
WOW זה חתיכת מחשב עתיק.

את יכולה בבקשה להעלות תמונות של החיבורים בצד ימין+שמאל+אחורה בבקשה? קצת קשה למצוא מידע על המחשב.

יתכן ויש מדבקה בתחתית המחשב עם דגם יותר מדוייק.

מצאתי סליחה

הדגם הוא presario 700

פורסם

ממה שמצאתי יש סלוט 1 פנוי של cardbus. לסלוט הזה ניתן לחבר כרטיס cardbus USB 2.0, ואליו לחבר USB wifi רגיל

פורסם
  • מחבר

איך אני מוודא שאכן יש סלוט פנוי?

ואני מחבר אליו מספר יציאות של usb‏ שלשם אחבר גם זיכרון נייד וגם וייפי?

איך אני מחבר את זה לסלוט?כמה עולה החיבור הזה?

פורסם

לפי הדגם שציינת, יש לך סלוט מתאים במחשב.

לגבי הדגמים של הכרטיסים תבחר איזה שמוצא חן בעיניך.

פורסם

קשה לי להאמין שהמתאם הזה יתן מספיק מתח לכרטיס רשת אלחוטית. הקליטה שלו תהיה על הפנים.

פורסם

סלוט cardbus יכול להוציא הספק זהה לזה של פורט USB יחיד. הצריכה של המתאם עצמו לא משמעותית וניתן לאמר שכל אותו הספק זמין גם ב USBים ביציאה שלו. ל USB של wifi זה אמור להספיק

http://affon.narod.ru/08ho80.pdf

פורסם

תיאוריה זה נחמד. בפועל ההמרה בזבזנית. בזמנו חיברתי מתאם כזה למתאם USB PCMCIA והקליטה היתה אפסית.

פורסם

זה נכון שעדיף פשוט כרטיס Cardbus Wifi. יש לי כזה במחשב נייד ישן וזה עובד יופי. אבל הבחור רוצה גם עוד USB... אני נוטה להסכים שמשהו ממש טוב לא ייצא מזה, אבל זה מה יש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים