פורסם 2013 ביולי 1512 שנים אני דווקא קניתי כמה, דואג לשנה הקרובהבטח אשחק רק בחצי מהם אבל לפחות לא צריך לדאוגשאין לי במה לשחק וישר לרוץ על החדשים ביותר...אוכל בסבלנות לחכות עד שהמחירים שלהם ירדו גם כןאצלי 50$ למשחק זה יותר מדי.
פורסם 2013 ביולי 1512 שנים גם אני קניתי כמה, אבל עכשיו יש לי 66 משחקים שמתוכם שיחקתי בצורה מלאה רק באיזה 10. והכל ממבצעים ומבאנדלים כך שחסכתי עשרות אחוזים על רכישות.
פורסם 2013 ביולי 1512 שנים גם אני קניתי כמה, אבל עכשיו יש לי 66 משחקים שמתוכם שיחקתי בצורה מלאה רק באיזה 10. והכל ממבצעים ומבאנדלים כך שחסכתי עשרות אחוזים על רכישות.כנ״ל
פורסם 2013 ביולי 1512 שנים אני דווקא קניתי כמה, דואג לשנה הקרובהבטח אשחק רק בחצי מהם אבל לפחות לא צריך לדאוגשאין לי במה לשחק וישר לרוץ על החדשים ביותר...אוכל בסבלנות לחכות עד שהמחירים שלהם ירדו גם כןאצלי 50$ למשחק זה יותר מדי.הבעיה עם לחכות לירידת מחירים זה שאם המשחק או אונלייני ואתה מחכה יותר מדי אז השרתים מתרוקנים כי אנשים עוברים למשחק הבא
פורסם 2013 ביולי 1512 שנים כן ברור. אני אישית לא משחק אונליין, אולי כבר איזה 6 שנים.אם רוצים לשחק אונליין אין כל כך ברירה..
פורסם 2013 ביולי 1612 שנים http://store.steampowered.com/app/236090/דעות?נחשב למשחק מדהים, או לפחות ממש טוב, פלטפורמר דו מימדי במיטבו עם סיפור טוב ועומק שנותן 20 שעות משחק ואפילו יותר אם אתה מנסה להגיע ל-100%.לא יצא לי לשחק אותו, יש יותר מדי משחקים בכל רגע נתון, ומעט מדי זמן להיות גיימר, אבל הוא בהחלט על הכוונת (כבר מותקן)
פורסם 2013 ביולי 1612 שנים -גם אני קניתי כמה, אבל עכשיו יש לי 66 משחקים שמתוכם שיחקתי בצורה מלאה רק באיזה 10. והכל ממבצעים ומבאנדלים כך שחסכתי עשרות אחוזים על רכישות.לא הבנתי את ההיגיון הכלכלי מאחוריי המשפט הזה.
פורסם 2013 ביולי 1612 שנים לא הבנתי את ההיגיון הכלכלי מאחוריי המשפט הזה.הוא בונה על זה שיום אחד הוא ישחק בהם
פורסם 2013 ביולי 1612 שנים טוב.נרכש בינתיים: max paine 3 - 10$Anno 2070 - 15$בקנה: mw3 ו farcry 3 אם ירדו מתחת ל30$.
פורסם 2013 ביולי 1612 שנים טוב.נרכש בינתיים: max paine 3 - 10$Anno 2070 - 15$בקנה: mw3 ו farcry 3 אם ירדו מתחת ל30$.מצטער לבאס אותך גבר אבל מקס פיין 3 לא משהו בכלל.התחלתי את הסינגל ואפילו לא סיימתי אותו. הראשון היה משחק אדיר (טופ 3 אצלי) אבל השלישי לא יודע לא נהנתי בכלל.את המולטי לא ניסיתי אז אם קנית בשביל המולטי אשמח לשמוע....
פורסם 2013 ביולי 1612 שנים זה המקס הראשון שלי אז אין לי בסיס להשוואה. אני מניח שאם הוא יכנס תחת קטגוריית "הנחמד" אצלי אז זה בסדר. אשמח לתת חוו"ד אחרי שאתחיל לשחק בו.
פורסם 2013 ביולי 1612 שנים זה המקס הראשון שלי אז אין לי בסיס להשוואה. אני מניח שאם הוא יכנס תחת קטגוריית "הנחמד" אצלי אז זה בסדר. אשמח לתת חוו"ד אחרי שאתחיל לשחק בו.כנ"ל (רכשתי אותו לפני כמה שעות).HITMAN למשל נראה ממש טוב (לפי GAMEPLAY)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.