עבור לתוכן

האם ניתן להתקין כרטיס medium-high range על ספק TT TR2 500?

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב i5 3470 עם ספק כוח Thermal take TR2 500W. מהי פחות או יותר קטגוריית כרטיסי המסך החזקים שספק זה יכול להריץ ללא שום בעיות? חשבתי לכיוון הgtx670. התקציב שלי לכרטיס הוא 2000 בלחץ, אבל אם אני צריך גם לזרוק מאות שקלים על ספק נוסף, אני אעדיף להתפשר על עוצמת הכרטיס.

מה אתם אומרים?

אציין מעבר לכך שאין במחשב שלי שום רכיבים מיוחדים(דיסק SSD אחד וזהו) ואני לא עושה אוברקלוק.

פורסם

צילום של המדבקה ע"ג ספק הכח יעזור. יש סדרות TR2 איכותיות פחות ואיכותיות טיפה יותר

פורסם

יד 2 עמוס בכרטיסי gtx670-680 7950-7970 במחירים מצחיקים, המחירים ממש התרסקו.

למשל gtx680 יד שניה היום אפשר למצוא בין 1200-1400 שקל, למה לקנות חדש?

במחיר שהקצבת תוכל לקנות אפילו GTX770 חדש.

בדוק מה דגם ספק הכח שלך.

פורסם
  • מחבר

יש לי אפשרות לקחת מהורים שלי את הספק הזה:

Enermax A.PFC Pro82 625W

הספק הזה מלפני 4-5 שנים, אבל בעל נתונים מפלצתיים(כך זה נראה...). האם הוא בכל זאת מתאים(למשל גם מבחינת החיבורים) לכרטיס מסך מודרני?

לגבי האופצייה של יד שניה: מדוע "השוק מוצף" לדעתכם בכרטיסים האלה פתאום? זה באמת נראה לכם הגיוני שמישהו קונה כרטיס ב2000 שקל+, ולמחרת מתחרט ומחליט לחזור לgeforce 4 mx שלו? :-) משהו פה קצת תמוה...נראה לי עדיף להוסיף עוד 30-50 אחוז ולקנות חדש.

נערך על-ידי sheff2k2

פורסם

אחלה ספק.. מה עם הספק שלך מה הדגם אולי גם הוא מתאים?

פורסם
יש לי אפשרות לקחת מהורים שלי את הספק הזה:

Enermax A.PFC Pro82 625W

הספק הזה מלפני 4-5 שנים, אבל בעל נתונים מפלצתיים(כך זה נראה...). האם הוא בכל זאת מתאים(למשל גם מבחינת החיבורים) לכרטיס מסך מודרני?

ככל שידוע לי, הספק כולל זוג חיבורי PCIE 8pin, כך שהוא יתמוך בכל כרטיס מסך שקיים היום.
לגבי האופצייה של יד שניה: מדוע "השוק מוצף" לדעתכם בכרטיסים האלה פתאום? זה באמת נראה לכם הגיוני שמישהו קונה כרטיס ב2000 שקל+, ולמחרת מתחרט ומחליט לחזור לgeforce 4 mx שלו? :-) משהו פה קצת תמוה...נראה לי עדיף להוסיף עוד 30-50 אחוז ולקנות חדש.
שוק כרטיסי המסך היקרים מונע בעיקר ע"י חולי נפש שמרגישים שזה מוצדק לזרוק 2000 שקלים כל שנה על כרטיס מהסדרה החדשה שיוצאת רק כדי שיוכלו לומר לחברים שהם מריצים הכל עם ultra AA/AF בלה-בלה. אז כשיוצאת סדרה חדשה, כמו שקרה לאחרונה, אותם אנשים מנסים להיפטר מהכרטיסים הישנים שלהם. הם לא חוזרים לGeforce 4, אלא משתדרגים לGeforce 700.
פורסם

שוק כרטיסי המסך היקרים מונע בעיקר ע"י חולי נפש שמרגישים שזה מוצדק לזרוק 2000 שקלים כל שנה על כרטיס מהסדרה החדשה שיוצאת רק כדי שיוכלו לומר לחברים שהם מריצים הכל עם ultra AA/AF בלה-בלה. אז כשיוצאת סדרה חדשה, כמו שקרה לאחרונה, .

:rolleye0018:

פורסם

שוק כרטיסי היד השניה הוא שוק הזדמנויות לרוכשים, שמנסים לבצע אופטימיזציה לכספם ולקבל עלות תועלת טובה יותר,

זאת כנגד מעט טירחה ונטילת סיכון שקול ומחושב, שמגולם כבר במחיר הנמוך יותר.

מי שהפרוטה מצויה בכיסו ואין לו כח, אנרגיה, וזמן להתברבר, שירכוש חדש.

יש גם אנשים שיכולים להרשות לעצמם לרכוש חדש איזה כרטיס עלי אדמות,

אך למרות זאת נהנים מעצם הריטואל והחוויה הנלווים לתהליך הרכישה המשומשת.

יש בזה סוג של thrill או fetish לא מבוטלים.

נערך על-ידי nec_000

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים