פורסם 2013 ביוני 2912 שנים מחבר בלי קשר למיטה.ממתי עושים רהיטים לא מעץ?הרי היום עושים את כל הרהיטים מסנדביץ או סיבית\MDF, פעם היו עושים מעץ.מה השתנה מפעם לעכשיו שעושים כאלה חרא רהיטים?בררתי עם נגר כמה יעלה לי ארון קטן שידה, ושולחן מחשב מעץ סנדביץ הוא רצה בין 8-13 אלף שקל! נערך 2013 ביוני 2912 שנים על-ידי Alex.K
פורסם 2013 ביוני 2912 שנים מחבר אני ציפיתי למשהו באזור ה3000 אלף גג S:נכון לעכשיו החלטתי שלא צריך ארון, אלה רק שידה גדולה אורך 140, גובה 70, ועומק 50 ושולחן מחשב.
פורסם 2013 ביולי 112 שנים בגלל מיקרים כאלה אני אף פעם לא אוהב לשלם סכומי כסף גדולים בתשלום אחד, אלא אם כן התשלום מועבר בפייפל. תמיד טוב לחלק ל-2 תשלומים רק בשביל שתוכלו לבטל את התשלום השני במידה ומשהו כזה קורה. ככה תמיד אפשר לדפוק את החנות בחזרה אגב, אני כבר צופה תגובות בסגנון של "אז החנות תתבע אותך כי אתה חייב לה כסף", אז זהו, שלא. אם החנות או מי שבא כוחה עשו לכם עוול, הם לא ימהרו ללכת למשפט. יאיימו בתביעה, כן, אבל בפועל זה עדיין לא קרה לי.
פורסם 2013 ביולי 112 שנים אגב רהיטים באופן כללי, אם אתה רוצה ריהוט איכותי בזול (יחסית) ויש לך ידיים טובות וזמן פנוי, תבנה לבד. עץ אורן חתוך לפי מידה לא עולה כ"כ הרבה בנגריות, וניתן לצביעה בהרבה גוונים שונים. לי יש מיטה למשל צבועה בגוון כהה (ונגה) של טמבור וזה נראה כמו עץ טבעי לחלוטין, למרות שמדובר בנסיון הראשון שלי בצביעת עץ. הברזלים למיניהם גם לא ממש יקרים, ולרוב ניתנים לצביעה בקלות בריסוס אם אתה לא אוהב את הצבע המקורי.כמובן שייצור רהיטים עצמאי דורש תכנון מסויים, גם מבחינת חוזק ואסטטיקה (החלק האחרון הוא פחות מטריוויאלי - למשל, לדאוג שבמוצר המוגמר לא יראו מבחוץ ראשי ברגים) וגם מבחינת נוחות הרכבה (וגם פירוק לצרכי הובלה במקרה הצורך).
פורסם 2013 ביולי 112 שנים מחבר אמ..מצאתי את המקום הזה, הם אמרו לי שמספיק לבוא עם שרטוט בסיסי, והם יתקנו אותו.הבנתי מהם שהם מכינים את המוצר להרכבה עצמית בבית.אני אמצא זמן השבוע ואסע לשם...אגב, פלטות עץ אורן מתחיל מ18ממ שזה יוצא שהוא יתפוס הרבה מאד שטח במידה ואני יעשה ממנו שידה. נערך 2013 ביולי 112 שנים על-ידי Alex.K
פורסם 2013 ביולי 812 שנים אתה חושב שפלטות הסיבית מהן עושים את רוב הרהיטים הזולים בימינו דקות יותר? ממש לא.
פורסם 2013 באוגוסט 112 שנים מחבר איזה ביזיון.פשוט אין דברים כאלה.הם מאחרים לי כבר בשבועים!!פשוט דוחהעד כמה שקרנים הם יכולים להיותפשוט גועל נפש
פורסם 2013 באוגוסט 112 שנים מחבר סוכם ביני לבין החנות שתוך 14 ימי עסקים הם יספקו לי מיטה חדשה.אז הם עוד לא ספקו אותה.פשוט ביזיון
פורסם 2013 באוגוסט 112 שנים וכבר שילמת 250 ש"ח?אם כן, אז אני מציע לך לשלוח את מכתב האיום בתוספת המקרה הנ"ל (לאחר שתיקנת שגיאות כתיב).אין שום סיבה שבעולם שלא תזכה בתביעה במצב כזה. אל תתקפל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.