עבור לתוכן

קניתי מיטה ברשת "מגה סלייפ", קבלתי בפועל מיטה אחרת, ורוצים עוד כ700 שקל תוספת למיטה

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

בלי קשר למיטה.

ממתי עושים רהיטים לא מעץ?

הרי היום עושים את כל הרהיטים מסנדביץ או סיבית\MDF, פעם היו עושים מעץ.

מה השתנה מפעם לעכשיו שעושים כאלה חרא רהיטים?

בררתי עם נגר כמה יעלה לי ארון קטן שידה, ושולחן מחשב מעץ סנדביץ הוא רצה בין 8-13 אלף שקל!

נערך על-ידי Alex.K

• תגובות 82
  • צפיות 29.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תתמקח.

פורסם

8K זה מחיר סביר לארון, שידה ושולחן מסנדוויץ' (תלוי בגדלים שלהם)

פורסם
  • מחבר

אני ציפיתי למשהו באזור ה3000 אלף גג S:

נכון לעכשיו החלטתי שלא צריך ארון, אלה רק שידה גדולה אורך 140, גובה 70, ועומק 50 ושולחן מחשב.

פורסם

בגלל מיקרים כאלה אני אף פעם לא אוהב לשלם סכומי כסף גדולים בתשלום אחד, אלא אם כן התשלום מועבר בפייפל.

תמיד טוב לחלק ל-2 תשלומים רק בשביל שתוכלו לבטל את התשלום השני במידה ומשהו כזה קורה. ככה תמיד אפשר לדפוק את החנות בחזרה :)

אגב, אני כבר צופה תגובות בסגנון של "אז החנות תתבע אותך כי אתה חייב לה כסף", אז זהו, שלא. אם החנות או מי שבא כוחה עשו לכם עוול, הם לא ימהרו ללכת למשפט. יאיימו בתביעה, כן, אבל בפועל זה עדיין לא קרה לי.

פורסם

אגב רהיטים באופן כללי, אם אתה רוצה ריהוט איכותי בזול (יחסית) ויש לך ידיים טובות וזמן פנוי, תבנה לבד. עץ אורן חתוך לפי מידה לא עולה כ"כ הרבה בנגריות, וניתן לצביעה בהרבה גוונים שונים. לי יש מיטה למשל צבועה בגוון כהה (ונגה) של טמבור וזה נראה כמו עץ טבעי לחלוטין, למרות שמדובר בנסיון הראשון שלי בצביעת עץ. הברזלים למיניהם גם לא ממש יקרים, ולרוב ניתנים לצביעה בקלות בריסוס אם אתה לא אוהב את הצבע המקורי.

כמובן שייצור רהיטים עצמאי דורש תכנון מסויים, גם מבחינת חוזק ואסטטיקה (החלק האחרון הוא פחות מטריוויאלי - למשל, לדאוג שבמוצר המוגמר לא יראו מבחוץ ראשי ברגים) וגם מבחינת נוחות הרכבה (וגם פירוק לצרכי הובלה במקרה הצורך).

פורסם

עץ אורן אכן זול יחסית אבל לא מתאים לכל השימושים ובד"כ עבה יותר.

פורסם
  • מחבר

אמ..

מצאתי את המקום הזה, הם אמרו לי שמספיק לבוא עם שרטוט בסיסי, והם יתקנו אותו.

הבנתי מהם שהם מכינים את המוצר להרכבה עצמית בבית.

אני אמצא זמן השבוע ואסע לשם...

אגב, פלטות עץ אורן מתחיל מ18ממ שזה יוצא שהוא יתפוס הרבה מאד שטח במידה ואני יעשה ממנו שידה.

נערך על-ידי Alex.K

פורסם

אתה חושב שפלטות הסיבית מהן עושים את רוב הרהיטים הזולים בימינו דקות יותר? ממש לא.

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

איזה ביזיון.

פשוט אין דברים כאלה.

הם מאחרים לי כבר בשבועים!!

פשוט דוחה

עד כמה שקרנים הם יכולים להיות

פשוט גועל נפש

פורסם

היות והדיון גלש - מי בדיוק מאחר לך ועם מה?

פורסם
  • מחבר

סוכם ביני לבין החנות שתוך 14 ימי עסקים הם יספקו לי מיטה חדשה.

אז הם עוד לא ספקו אותה.

פשוט ביזיון

פורסם

וכבר שילמת 250 ש"ח?

אם כן, אז אני מציע לך לשלוח את מכתב האיום בתוספת המקרה הנ"ל (לאחר שתיקנת שגיאות כתיב).

אין שום סיבה שבעולם שלא תזכה בתביעה במצב כזה. אל תתקפל.

פורסם
  • מחבר

לא שילמתי 250 עוד.

אני אמור לשלם למוביל

פשוט אההה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים