עבור לתוכן

שרשור התוכנות המעצבנות ביותר

Featured Replies

פורסם

שים לב שדיברתי על הGPU. בעיית אישור הUAC בתוכנות STARTUP ידועה. מה שלא ברור זה למה הם לא עוקפים את זה כמו כולם עם מתזמן המשימות.

• תגובות 124
  • צפיות 10.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
אני לא כזה מבין מה הבעיה עם סקייפ. היא לא מציקה יותר מדי (או בכלל). אם כי אני משתמש בה פעם ב... אז אולי יש משהו שפיספסתי.

Acrobat Reader זה בהחלט זבל. אני משתמש ב PDF xChange Viewer. תוכנה מעולה. קלילה וזריזה. אפשר לסמן טקסט. אפשר ליצא לפורמט רסטרי (TIF וכו) שזו אפשרות מעולה.

WINRAR על הפנים, אני שונא אנשים שמשתמשים בזה. אין על 7ZIP.

יש גם את Winamp שבכל פעם שמתקינים אותה צריך להקפיד לא לסמן את כל השטויות שיש שם בהתקנה.

אין אין על WINRAR.

פורסם
  • מחבר
שים לב שדיברתי על הGPU. בעיית אישור הUAC בתוכנות STARTUP ידועה. מה שלא ברור זה למה הם לא עוקפים את זה כמו כולם עם מתזמן המשימות.

אז זה עוד יותר הזוי 0_0

למה updater צריך לגעת בכלל בGPU...

ואני אשמח אם תפרט לי איך אפשר לעקוף את בעית הUAC עם מתזמן משימות.

הפיתרון שלי היה פשוט לתת הרשאות לכל המשתמשים לתיקיה שבה אני מתקין את התוכנה בsetup.

פורסם

לכן אני חושב שמדובר ברוטקיט כורה ביטקוין כלשהו.

פורסם

כל תוכנה שבהתקנה שלה מבקשת לבחור תיקייה להתקין אליה, ואז מודיעה שהתיקייה הזאת לא קיימת ושואלת האם אתה רוצה ליצור אותה...

לא. אני רוצה שהתוכנה תותקן שם בלי שהתיקייה תיווצר.

פורסם

1+

גם כל התקנה שרוצה לתקין איזה משהו נוסף (רוגלה ו-toolbars) מסווה את הבקשה ב-i accept

פורסם
1+

גם כל התקנה שרוצה לתקין איזה משהו נוסף (רוגלה ו-toolbars) מסווה את הבקשה ב-i accept

+1000000000000

פעם הייתי צוחק על אנשים שהיו אומרים אתה יודע להתקין תוכנות ? והייתי אומר להם תלחצו NEXT NEXT ACCEPT NEXT FINISH

היום אני מתקין בזהירות חצי שעה ועדיין נכנסים איזה 10 TOOLBARS בסוף -_-

פורסם

אוסיף ואומר, כל תוכנה שגרסאת ה"אקספרס", או הדיפולט, שכמובן תמיד מסומנת בrecommended מכילה 58 סוגים שונים של toolbars ותוספות מפגרות. היו זמנים שהיה אפשר להתקין תוכנות ללא חשש, היום כל פעם צריך להתקין דרך custom..

אבל האמת שהכי מעצבנות אותי תוכנות שההתקנה המומלצת שלהן כוללת את הכתובת שבה התוכנה תותקן. כל כל הרבה פעמים הותקנה לי תוכנה במחיצה מסויימת, עשיתי uninstall והתקנה מחדש בcustom

פורסם

תוכנות קוד פתוח לא מתקינות כל מיני רוגלות והפתעות.

בד"כ ה-accept שלהן הוא GPL או רשיון חופשי אחר...

גם בחלונות שווה להשתמש בתוכנות קוד פתוח כי לשימושי דסקטופ טיפוסיים יש תוכנת קוד פתוח לכל מטרה.

פורסם

כן, רק שהיא לא בהכרח טובה או נוחה יותר מאשר תוכנות proprietary.

דוגמה אחת שאני יכול לחשוב עליה, היא תוכנות צריכה.

פורסם

ובכן, מה בדיוק יש באחת מהתוכנות ה proprietary שאין ב K3B ?

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

סטטוס של ידידה שלי, שנראה לי מתאים לכאן:

קרה לי הדבר ההזוי ביותר בעולם. בשנה האחרונה אני מנסה להתקין על המחשב במשרד מטלב ולא מצליחה. מה לא ניסיתי - כמה גרסאות שונות, חוקיות ולא חוקיות, 4 אנשי סיסטם מהפקולטה וממרכז החישובים שהתעסקו עם הבעיה וניסו לסדר את המחשב, שיחות במייל עם מישהו שעובד במטלב, וכו'. המסקנה הסופית הייתה שצריך להתקין את מערכת ההפעלה מחדש, ומאוד לא רציתי לעשות את זה אז עבדתי על מטלב רק מהבית וזה היה מאוד לא נוח ועיכב אותי. לפני חודש בעלי נתקל בבעיה בעבודה, קבצים מסוימים שלא עבדו לו. הוא פתר את הבעיה ע"י זה שהוא הסיר את האנטיוירוס AVG, שמסתבר שהתייחס לחלק מהקבצים שלו כוירוסים ואי אפשר היה לעבוד איתם. עשיתי אחד ועוד אחד, והיום עשיתי uninstall ל-AVG. ניסיתי להתקין מטלב וזה עבד. שנה נאבקתי עם זה, והבעיה הייתה פאקינג אנטיוירוס. פייספאלם.
פורסם
ה-pdf viewer בכרום מאוד דליל ביכולות - אי אפשר אפילו לראות כמה עמודים יש במסמך.

ואם כבר מדברים על כרום, אחד הפיצ'רים (או מחסור בפיצ'רים, ליתר דיוק) המעצבנים הוא זה שאי אפשר לפתוח קבצים ישירות מהדפדפן וחייבים לשמור אותם קודם לדיסק.

כל דפדפן שומר את הקבצים לדיסק בכל מקרה.

פשוט בדפדפנים אחרים הם נשמרים ל-%temp% ואז נפתחים.

פורסם

לא טענתי אחרת. זה פשוט לא נוח כי צריך לדאוג למחוק את הקבצים ידנית.

פורסם

בשניות אלו ממש Avast! הוסיף את עצמו לרשימה. אף אחד לא ביקש ממנו לדחוף על הדרך כרום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים