פורסם 2013 ביולי 412 שנים שים לב שדיברתי על הGPU. בעיית אישור הUAC בתוכנות STARTUP ידועה. מה שלא ברור זה למה הם לא עוקפים את זה כמו כולם עם מתזמן המשימות.
פורסם 2013 ביולי 412 שנים אני לא כזה מבין מה הבעיה עם סקייפ. היא לא מציקה יותר מדי (או בכלל). אם כי אני משתמש בה פעם ב... אז אולי יש משהו שפיספסתי.Acrobat Reader זה בהחלט זבל. אני משתמש ב PDF xChange Viewer. תוכנה מעולה. קלילה וזריזה. אפשר לסמן טקסט. אפשר ליצא לפורמט רסטרי (TIF וכו) שזו אפשרות מעולה.WINRAR על הפנים, אני שונא אנשים שמשתמשים בזה. אין על 7ZIP.יש גם את Winamp שבכל פעם שמתקינים אותה צריך להקפיד לא לסמן את כל השטויות שיש שם בהתקנה.אין אין על WINRAR.
פורסם 2013 ביולי 412 שנים מחבר שים לב שדיברתי על הGPU. בעיית אישור הUAC בתוכנות STARTUP ידועה. מה שלא ברור זה למה הם לא עוקפים את זה כמו כולם עם מתזמן המשימות.אז זה עוד יותר הזוי 0_0למה updater צריך לגעת בכלל בGPU...ואני אשמח אם תפרט לי איך אפשר לעקוף את בעית הUAC עם מתזמן משימות.הפיתרון שלי היה פשוט לתת הרשאות לכל המשתמשים לתיקיה שבה אני מתקין את התוכנה בsetup. נערך 2013 ביולי 412 שנים על-ידי Zeev86
פורסם 2013 ביולי 912 שנים כל תוכנה שבהתקנה שלה מבקשת לבחור תיקייה להתקין אליה, ואז מודיעה שהתיקייה הזאת לא קיימת ושואלת האם אתה רוצה ליצור אותה...לא. אני רוצה שהתוכנה תותקן שם בלי שהתיקייה תיווצר.
פורסם 2013 ביולי 912 שנים 1+גם כל התקנה שרוצה לתקין איזה משהו נוסף (רוגלה ו-toolbars) מסווה את הבקשה ב-i accept
פורסם 2013 ביולי 1012 שנים 1+גם כל התקנה שרוצה לתקין איזה משהו נוסף (רוגלה ו-toolbars) מסווה את הבקשה ב-i accept +1000000000000 פעם הייתי צוחק על אנשים שהיו אומרים אתה יודע להתקין תוכנות ? והייתי אומר להם תלחצו NEXT NEXT ACCEPT NEXT FINISH היום אני מתקין בזהירות חצי שעה ועדיין נכנסים איזה 10 TOOLBARS בסוף
פורסם 2013 ביולי 1012 שנים אוסיף ואומר, כל תוכנה שגרסאת ה"אקספרס", או הדיפולט, שכמובן תמיד מסומנת בrecommended מכילה 58 סוגים שונים של toolbars ותוספות מפגרות. היו זמנים שהיה אפשר להתקין תוכנות ללא חשש, היום כל פעם צריך להתקין דרך custom..אבל האמת שהכי מעצבנות אותי תוכנות שההתקנה המומלצת שלהן כוללת את הכתובת שבה התוכנה תותקן. כל כל הרבה פעמים הותקנה לי תוכנה במחיצה מסויימת, עשיתי uninstall והתקנה מחדש בcustom נערך 2013 ביולי 1012 שנים על-ידי TomL94
פורסם 2013 ביולי 1012 שנים תוכנות קוד פתוח לא מתקינות כל מיני רוגלות והפתעות.בד"כ ה-accept שלהן הוא GPL או רשיון חופשי אחר...גם בחלונות שווה להשתמש בתוכנות קוד פתוח כי לשימושי דסקטופ טיפוסיים יש תוכנת קוד פתוח לכל מטרה.
פורסם 2013 ביולי 1012 שנים כן, רק שהיא לא בהכרח טובה או נוחה יותר מאשר תוכנות proprietary.דוגמה אחת שאני יכול לחשוב עליה, היא תוכנות צריכה.
פורסם 2013 ביולי 2512 שנים סטטוס של ידידה שלי, שנראה לי מתאים לכאן:קרה לי הדבר ההזוי ביותר בעולם. בשנה האחרונה אני מנסה להתקין על המחשב במשרד מטלב ולא מצליחה. מה לא ניסיתי - כמה גרסאות שונות, חוקיות ולא חוקיות, 4 אנשי סיסטם מהפקולטה וממרכז החישובים שהתעסקו עם הבעיה וניסו לסדר את המחשב, שיחות במייל עם מישהו שעובד במטלב, וכו'. המסקנה הסופית הייתה שצריך להתקין את מערכת ההפעלה מחדש, ומאוד לא רציתי לעשות את זה אז עבדתי על מטלב רק מהבית וזה היה מאוד לא נוח ועיכב אותי. לפני חודש בעלי נתקל בבעיה בעבודה, קבצים מסוימים שלא עבדו לו. הוא פתר את הבעיה ע"י זה שהוא הסיר את האנטיוירוס AVG, שמסתבר שהתייחס לחלק מהקבצים שלו כוירוסים ואי אפשר היה לעבוד איתם. עשיתי אחד ועוד אחד, והיום עשיתי uninstall ל-AVG. ניסיתי להתקין מטלב וזה עבד. שנה נאבקתי עם זה, והבעיה הייתה פאקינג אנטיוירוס. פייספאלם.
פורסם 2013 ביולי 2512 שנים ה-pdf viewer בכרום מאוד דליל ביכולות - אי אפשר אפילו לראות כמה עמודים יש במסמך.ואם כבר מדברים על כרום, אחד הפיצ'רים (או מחסור בפיצ'רים, ליתר דיוק) המעצבנים הוא זה שאי אפשר לפתוח קבצים ישירות מהדפדפן וחייבים לשמור אותם קודם לדיסק.כל דפדפן שומר את הקבצים לדיסק בכל מקרה.פשוט בדפדפנים אחרים הם נשמרים ל-%temp% ואז נפתחים.
פורסם 2013 ביולי 2512 שנים בשניות אלו ממש Avast! הוסיף את עצמו לרשימה. אף אחד לא ביקש ממנו לדחוף על הדרך כרום
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.