עבור לתוכן

Humble Bundle - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

מה מסמן הTIME REMANING? כשהמד יגמר יפרסמו חבילה חדשה ? כי המשחקים עכשיו לא כל כך מתאימים לי.

• תגובות 619
  • צפיות 343.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תלוי. בחבילה השבועית אפשר להניח שתהיה חבילה חדשה כשזו תיגמר, כי זו המשמעות של "שבועית", שיש אחת כל שבוע (אם כי הם לקחו הפסקה פעם, וייתכן שזה יקרה שוב). בחבילה הרגילה זה אומר רק כמה זמן נשאר עד שתיגמר, אין סיבה להניח שתתחיל חבילה חדשה מיד אחר כך (למרות שזה קרה בפעם האחרונה, זה לא קורה בד"כ). כן אפשר להניח שתהיה חבילה חדשה תוך שבוע עד חודש אחרי שזו תיגמר.

פורסם

אם אתה בקטע של באנדלים (מי לא :) ) אז יש לך את האתר הזה http://www.indiebundles.info/ שמרכז כמעט את כל אתרי הבאנדלים שקיימים.

פורסם

חדש בכל תחום הסטים ואוריג'ין.

בד"כ לא כ"כ אוהב מולטיפלייר, אבל זו הזדמנות טובה להתחיל.

אם אני מאקטב משחק דרך אוריג'ין, אני אוכל לשחק גם עם אנשים שמשחקים דרך סטים, נכון?

השרתים הם של סטים ואוריג'ין? מאמין ומקווה שלא...

פורסם

בכל המשחקים שבהם יש MP השרתים הם שרתים של EA וניתן לגשת אל אותם שרתים מכל גירסאות המחשב השונות (STEAM/ORIGIN ונראה לי שגם UPLAY).

פורסם

הי

סליחה על חוסר הידע אבל קניתי את החבילה וקיבלתי קישור לדף שבו אני אמור שללחוץ על כפתור כדי לשחרר את המפתח.

מה אני עושה איתו?

איפה ואיך?

פורסם
  • מחבר

רואה איפה שכתוב Instructions? תלחץ על זה.

אם אין לך Steam/Origin אז כמובן תצטרך להתקין את התוכנה וליצור חשבון משתמש.

פורסם

לכל משחק יש מפתח נפרד, שחרר את כל המפתחות, כמו כן יש לשונית נפרדת בשביל המפתחות ל STEAM.

בשביל להתקין את המשחקים אתה צריך משתמש ORIGIN (או STEAM למשחקים שבהם יש את האפשרות) ואת התוכנות (STEAM ו ORIGIN) מותקנות על המחשב.

פתח את התוכנה שבה אתה רוצה להפעיל את המשחק ותתחבר למשתמש שלך. שלבים להוספת המשחקים בכל תוכנה:

ORIGIN:

בשורה העליונה יש לך תפריט, תלחץ על ORIGIN ותבחר ב redeem product code (האפשרות הראשונה), בחלון שנפתח תכניס את ב CD KEY שלך ומשם זה ללחוץ כמה פעמים NEXT או OK. בחלק מהמשחקים יש שלב של לבחור גירסת משחק, ההבדל הוא השפות, אם אתה רוצה משחק באנגלית תבחר גירסה עם אנגלית אמריקאית או אנגלית בריטית, אם אתה רוצה רוסית/כל שפה אחרת תעבור על הרשימה ותחפש מה מתאים לך.

ל SIMS 3 יש תהליך הוספה אחר, הם נותנים הסבר מלא איך להתקין אותו.

STEAM:

צד שמאל למטה יש כפתור שכתוב עליו add a game, תלחץ עליו ותבחר ב activate a product on steam, תסכים לתנאים, נקסט ולהכניס CD KEY. משם יש עוד כמה שלבים של להמשיך ולאשר.

פורסם

יש לי STEAM, שנייה אני אנסה לפי ההסבר שנתתם.

הצלחתי...אחד בכל מקרה.

אני אמשיך עם האחרים.

תודה.

פורסם

השרתים של Origin לא מתפקדים. פתרון (אולי) אפשר למצוא כאן:

http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/9667794.page

כרגע זה עובד, נראה אם ההורדות לא ייתקעו בקרוב...

פורסם

עד כמה שידוע לי הבעיות הסתדרו.

ממשהו שכדאי לדעת: יכול מאוד להיות שמצבי ה CO OP וה MP לא יעבדו בחלק מהמשחקים (BF3 עובד), בחודשים האחרונים יש בעיה עם ORIGIN שגורמת לחלק מהמערכות לא לעבוד כמו שצריך. ה IN GAME ORIGIN (ה OVERLAY) לא עובד ובהרבה מקרים גם ה CO OP לא עובד (ב DEAD SPACE 3 יש בעיות).

לא ברור איך EA מרשים לעצמם להשאיר בעיה כזו במשך כל כך הרבה זמן...

פורסם

אני מנסה להוריד באטלפילד 3 זה נתקע לי על 1124 מגה ואז הפסיק לזוז

סגרתי אוריגין ומנסה שוב עכשיו :\

עכשיו פתחתי מחדש והוא מראה לי שהמשחק כבר הוריד 23 אחוז 5 גיגה

אבל זה לא הגיוני כי יש לי בצד גאדגט שמראה תעבורה וכלום לא עבר בזמן שאוריגין היה סגור מוזר

רגע עכשיו חזר ל 6 אחוז

פורסם

^ תעשה מה שכתוב בלינק ש- Mandheling פרסם. עושה פלאים... הצלחתי להוריד משחק שלם בלי תקיעה אחת של ההורדה

פורסם

ואו זה עכשיו מוריד לי ב 4 מגה לשנייה במקום 1 :| שחקת אותה

אני כבר מוריד ורב עם זה חצי יום

פורסם

היי

שאלה לגבי הבאטלפילד 3 .

הלכתי ללשונית של steam ואני לא מוצא את המספר סיריאלי שלו.

אותו ואת sims צריך להוריד בצורה רגילה. הורדתי אותם עם ביטורנט...מה עכשיו?

sims ראיתי יש מספר סיריאלי (כמה אפילו).

להתקין origin?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים