פורסם 2013 באוגוסט 2912 שנים יש לך באנדל גדול של 48 משחקים ב-125 דולר.סהכ"ל המשחקים שלהם נחמדים, מומלצים למי שאוהב את ז'אנר האסטרטגיהרובם מאוד קשים, רובם המכריע מזכיר גירסה אמיתית יותר של טוטאל וורבנוגע לגירסה המוקטנת יותר, אני לא מכיר את כל המשחקים אך מג'יקה נחמד, וורלק גם.ארופה 3 ומלך מסעות הצלב אלה קלונים *קשים* של טוטאל וור
פורסם 2013 בספטמבר 1112 שנים מחבר חברה, באנדל חדש: The Humble Indie Bundle 9.הבאנדל מכיל את המשחקים:Trine 2: Complete StoryMark of the NinjaBrutal LegendEets Munchies Betaולמשלמים מעל הממוצע (כרגע 4.22$):FTL: Faster Than LightFEZאת Eets ו-Mark of the Ninja אני לא מכיר, אבל שאר המשחקים כולם עטורי שבחים. כיאה ל-Humble Indie Bundle, כל המשחקים הם לחלוטין DRM-free.
פורסם 2013 בספטמבר 1112 שנים mark of the ninja שמעתי עליו דברים טובים, אבל אני לא מת על משחקי התגנבות, אז אני אוותר... youtube.com/watch?v=z5Y6d19_6toהשאר חוץ מ- Eets ו- Fez יש לי, ו- Eets נראה כמו פורט של משחק בינוני מינוס מ- iOSהאחרים בהחלט שווים ולמי שאין אני מאוד ממליץ לרכוש את הבאנדל
פורסם 2013 בספטמבר 1112 שנים באנדל מדהים, Trine 2 מצויין, Mark of the Ninja מצויין, Brütal Legend אמור להיות טוב, FTL מצויין, FEZ נחמד. רק Eets Munchies נראה כמו משחק לפלאפון אבל מגיע ממפתחת טובה. נראה מה יוסיפו בהמשך.
פורסם 2013 בספטמבר 1112 שנים שלום חברים איזה באנדל מעולה נבצע קניה השאלה כמה נשלםעריכה" טוב קניתי 5.02 דולראבל שנייה מה אני עושה עכשיו פעם שעברה הוספתי הכל לאוריגין עכשיו אני רואה מפתחות לסטיםוגם לינקים להורדות של כל משחק ומשחק אני צריך גם להוריד את המשחקים וגם להפעיל אותם בסטים? או שאפשר להפעיל בסטים ולהוריד מתוך סטים?אין לי סטים פשוט נערך 2013 בספטמבר 1112 שנים על-ידי 3emi
פורסם 2013 בספטמבר 1112 שנים אז בשביל מה המפתחותפתחתי עכשיו סטים כמו שצריך אני הוספתי כבר שלושה מפתחות ולא נוספים לי משחקים בספריה מקבל מסך כזה קצת מצחיק לפי הטקסט אני לא מבין אם קניתי את המשחק או משהו צדדי למשחק אבל אתה אומר שפשוט מורידים אז סבבהעריכה" אני רואה שלקח איזה חמש דקות אבל עכשיו המשחקים מופיעים בסטיםנחמד נחמד אפשר לבצע התקנה ישירות משםבהערה צדדית אני יגיד שאהבתי יותר את הספריית משחקים באוריגין כי היא יותר ויזואלית ורואים את כולם אחד ליד השני יפה כזהובסטים רשימת טקסט בפינהמה שלא מצאתי זה איפה מורידים את הסאונדטרקים נערך 2013 בספטמבר 1112 שנים על-ידי 3emi
פורסם 2013 בספטמבר 1112 שנים מחבר בשביל מי שנוח לו שסטים מכיל את כל המשחקים שלו. אני מניח שככה גם מקבלים את כל ה-Achievements וכל זה. אתה לא חייב את זה.בשביל הפסקולים, בדף של ההורדה (זה שלחצת בו על הלינק לקבלת המפתחות לסטים) יש שורה שבה אפשר לבחור פלטפורמה (windows,linux,mac). אז אפשר לבחור שם גם Music ושם אפשר להוריד את כל הפסקולים.
פורסם 2013 בספטמבר 1112 שנים תודה! מתאים לי FLAC על SOLO 7C החדשים שקניתי היום בבוקרויש אפילו איזה איבוק של טריין נערך 2013 בספטמבר 1112 שנים על-ידי 3emi
פורסם 2013 בספטמבר 1112 שנים באנדל מעולה.mark of the ninja אחלה משחק, brutal legend פשוט גאוני לחובבי הז'אנר (ואני מדבר על ז'אנר המוזיקה, לא ז'אנר המשחק).FEZ וFTL גם אמורים להיות מעולים אבל לא התנסיתי איתם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.