עבור לתוכן

מחשב לעבודה משרדית מהירה וצפיה בסרטי HD עד 3000

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם. אני אודה למי שיכול לעזור לי. צריף מחשב חדש בדחיפות

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך אם אין צורך בכל התקציב

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200- בתנאי שהשינוי יהיה ממש משמעותי

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ותכני HD

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס בעיקר (כבד)

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ללא ציוד הקפי

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ללא תוכנות, הרכבה בחנות

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא, גר בהוד השרון

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). כמה שיותר חיבורי USB, משתמש בהרבה התקני USB שמתחברים למחשב

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא מתוכנן שדרוג בקרוב

אני צריך מחשב מהיר - כרטיס מסך נורמלי - היום כאשר אני מעלה דוח עם תמונה התמונה לא עולה, רואה הרבה סרטי HD על המחשב. כמה שיותר כניסות יו.אס.בי. בגלל שאני מחבר הרבה התקנים. חשוב לי החוזק של העיבוד.

פורסם

logo.png

מפרט זה הורכב ב - www.1pc.co.il - רשת חנויות א&א מחשבים

מעבד: : Intel Core i5-3470 Tray

₪ 820 x 1

קירור למעבד: : 95W מאוורר ופתרון קירור Intel E41759-002

₪ 40 x 1

לוח אם: : Gigabyte GA-B75M-D3H

₪ 343 x 1

מארז: : CoolerMaster Elite 370 + FSP 400-60HCN 400W בקניית מחשב חדש

₪ 330 x 1

זיכרון: : זכרון Kingston KHX1600C9D3B1/4G בקניית מחשב חדש

₪ 142 x 2

כונן קשיח : : כונן קשיח Seagate ST2000DM001

₪ 449 x 1

כרטיס מסך: : SAPPHIRE HD 7750 1GB GDDR5 בקניית מחשב חדש

₪ 434 x 1

כונן אופטי: : צורב DVD ‏ LG GH22NS70

₪ 105 x 1

----------------------------

סה""כ מחיר: 2805₪

----------------------------

*עם מאורר נוסף למארז 2855 ש"ח

קישור להזמנה

כולל 4 יציאות usb2 ן2usb3 מאחורה +יציאות מקדימה קיים בלוח pci slot2x ניתן להוסיף כרטיסים עם יציאות,

מומלץ מאוד להוסיף מאוורר מקדימה למארז, ביררתי עם החנות יש cooler master ב50 ש"ח, או מאוורים יקרים יותר שמופיעים בממשק בניה

אם אתה רוצה לחסוך יותר תוותר על הכרטיס מסך ותוסיף במידת הצורך,

ולרדת בנפח אכסון ל1TB ולחסוך עוד 124

http://www.1pc.co.il/product-2595-%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%9F_%D7%A7%D7%A9%D7%99%D7%97_Western_Digital_WD10EZEX.aspx

פורסם

תרחיב לגבי שימוש משרדי.

בגדול, לעבודה משרדית גלישה ותכני HD אין צורך במעבד I5, כנ"ל גם כרטיס מסך (הליבה הגפרית היא מעל ומעבר).

כמו כן איזה מפרט יש ברשותך כרגע?

פורסם

לפני שאתה ממהר לקנות מחשב חדש, ניסית לפרמט את המחשב הנוכחי שלך ולראות איך הוא מגיב אחרי התקנה נקיה של וינדוס?

מה המפרט של המחשב הנוכחי שלך?

פורסם

none77 מפרט מבוזבז מאוד, מעבד מיותר, כרטיס מסך מיותר, סתם בזבוז כסף.

פותח הדיון ביקש לחסוך אם ניתן, כל מה שהוספת לא יורגש בכלל לאומת מפרט ב-1500-2000 ש"ח, ביחס לשימושים שצוינו.

הנה מפרט שיתאים הרבה יותר לצרכים שלך, אם תרצה שאפרט למה בחרתי כל רכיב אני אשמח לענות על כך.

המארז כולל 5 יציאות USB ועוד 6 בחלק האחורי.

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Ivy Bridge Dual-Core Pentium G2020 2.9Ghz 3MB Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪256

קירור למעבד:

Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W

כמות: 1 - מחיר: ₪44

לוח אם:

Gigabyte GA-B75M-D3H

כמות: 1 - מחיר: ₪350

מארז:

בנאדל מארז TMS S1 מתקדם וספק כח Seasonic 430W - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪450

זיכרון:

Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 2 - מחיר: ₪139

קשיח למחשב שולחני:

Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪335

כונן אופטי:

LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪107

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪1820

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 1784 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/81hxpnku

פורסם

לטעמי אתם קצת מזלזלים ברצונות של מבקש המפרט (לא בקטע רע) נתתי מה שהוא ביקש (בהתאם לתקציב), לא צריך לחסוך בכח למי שלא רוצה, לא כולם נוסעים בסוברו.

פורסם

אין כאן שום חיסכון בכוח. יחסית לשימושים אין כאן שום פשרות.

פורסם

מאיפה אתה יודע איזה התקנים הוא מחבר למחשב? ובאיזה תוכנות הם משתמשים? ולמה אתם מניחים שהוא לא הסתכל על מפרטים אחרים ובכ"ז ביקש מחשב בסכום הזה?

פורסם

יעשה את כל מה שהוא מעוניין לעשות בלי בעיות.

מריץ סרטי FHD בלי בעיה בצורה חלקה.

זיכרון RAM גדול שיאפשר ביצוע משימות רבות ויספיק לשנים הבאות.

כלום לא יחסר.

פורסם

"אני צריך מחשב מהיר - כרטיס מסך נורמלי - היום כאשר אני מעלה דוח עם תמונה התמונה לא עולה, רואה הרבה סרטי HD על המחשב. כמה שיותר כניסות יו.אס.בי. בגלל שאני מחבר הרבה התקנים. חשוב לי החוזק של העיבוד."

עד שבעל המפרט לא יגדיר יותר טוב את השימושים שלו ומה הוא מחבר למחשב, ולמה הוא ביקש מחשב ב3000 זה דיבורים בעלמא

פורסם

הוא מעלה קובץ (כנראה קובץ WORD או מצגת עם תמונות).

תכני HD, בו נחשוב... יודע מה אני יהיה לארג' ויאפשר לו גם HD READY וגם FHD, איך אני?

תהייה רציני, הוא פרט כמו שצריך את השימושים שלו.

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות וסליחה על התגובה המאוחרת, לקח לי הרבה זמן למצוא שוב את הדיון של עצמי ( לא הופיע באף חיפוש שאני עושה)

המחשב הוא עבור אבא שלי. שימוש משרדי זה המון עבודה עם office, גליונות אלקטרונים כבדים ב excel מסמכי word וכו. כמו כל עבודה משרדית.

המון חיבורי USB דרושים כי יש מספר כוננים קשיחים חיצוניים שמחוברים, מדפסת, DOK. המחשב שקיים שם היום איטי מאוד אבל זה לא משנה, דרוש מחשב נוסף בבית בכל מקרה כך שצריך מחשב חדש.

לגבי סרטי HD, המחשב הזה ישמש גם לראות סדרות וסרטים באיכות FHD בצורה חלקה כמו שהייתי רואה בטלוויזיה.

המחשב מיועד לחדר עבודה, המארז צריך להיות שקט יחסית, עם קירור וסינון אבק טוב (תמיד יש המון אבק בחדר) ויחזיק מעמד שנים, כי אין כוונה לקנות מחשב חדש נוסף בכמה שנים הבאות.

התקציב הוא כזה בשביל לקבל מחשב איכותי שיחזיק כמה שיותר זמן ויענה על הדרישות שרשמתי בתחילת הדיון.

תודה

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

מישהו?

פורסם

תקפיץ את הדיון ב-7 בערב טאני יראה מה אפשר לעשות.

פורסם
  • מחבר

אני אשמח המשך עזרה במפרט. אני כבר לא בטוח מה לקנות . הוספתי עוד פרטים אבל לא קיבלתי תגובה.

אני הייתי רוצה להזמין את המחשב השבוע.

שוב תודה לכולם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים