פורסם 2013 במאי 1912 שנים אחרי קבלת חשבונית מבזק (שהעלו מחירים!) רציתי לדעת איפה אפשר לדעת את התעבורה שלי לאינטרנט בחודש שלםהכוונה יש מקום באתר של התשתית או של הספק נטוויז'ן למצוא את הפרטים האלו או יש איזה תוכנה שמנטרת את זהאני יודע למשל שבחו"ל שזה קיים בחברות כמו at&t (פורום שלהם)
פורסם 2013 במאי 1912 שנים מה הקשר לעליית מחירים?אין לך שום ניטור באינטרנט קווי ע"י ספקיות האינטרנט או התשתית. לפחות לא כזה שאתה יכול לצפות בו.אתה יכול להתקין תוכנות במחשב שמנטרות. לדוגמה netlimiter
פורסם 2013 במאי 1912 שנים מחבר הקשר שזה העלה לי את את הנושא הגיע הזמן שיציעו את האפשרות הזאתכי זה קיים בעולם וזה טוב לראות כמה באמת אני צורך (שימוש לאנשים פרטיים ולא ארגונים...) תסתכל בפורום באנגלית ותראה שזה שירות שקייםתודה
פורסם 2013 במאי 1912 שנים networxhttp://www.softperfect.com/products/networx/תוודא שעולה על ההתחלהיש בתוכנה עוד אופציות נחמדותותוודא איזה כרטיס רשת אתה מנטר למניעת כפילויות, תעשה בדיקה עם קובץשאתה יודע את הגודל שלו נערך 2013 במאי 1912 שנים על-ידי none77
פורסם 2013 במאי 2012 שנים עוד לא הבנתי את ההקשר בין זה שקיבלת חשבונית לכמות התעבורה שלך.בזק הרי מחייבים אותך לפי הגבלת המהירות בה אתה יכול לגלוש ולא לפי כמות המידע שאתה מוריד/מעלה.
פורסם 2013 במאי 2112 שנים מחבר תודה נראית תוכנה טובה וידידותית למשתמשאני אבדוק את זה בעקרון יש שני מחשבים שיושבים על נתב אחדמעניין אם הוא מנטר גם את הטלפון שמחובר לנתב (hotbox)...- - - נערך: - - -networxhttp://www.softperfect.com/products/networx/תוודא שעולה על ההתחלהיש בתוכנה עוד אופציות נחמדותותוודא איזה כרטיס רשת אתה מנטר למניעת כפילויות, תעשה בדיקה עם קובץשאתה יודע את הגודל שלו- - - נערך: - - -תודה נראית תוכנה טובה וידידותית למשתמשאני אבדוק את זה בעקרון יש שני מחשבים שיושבים על נתב אחדמעניין אם הוא מנטר גם את הטלפון שמחובר לנתב (hotbox)...- - - נערך: - - -מעניין אותי לדעת מה הרמת השימוש שלי בחודשפחות העניין של התשלום כי בזק באמת לא מחייבים לפי רמת שימוש(כמו חברות ותוכניות שיש בחו"ל)בכל מקרה מעניין לדעת כמה שימוש עושים דברים כמוסקייפ, טלפון voip, צפייה ישירה, טורנטים וכו.. ונכון שבזק מחייבים מוגזם וגלובליחוץ מזה מעניין אם חושבים להביא שידור טלויזיה ברשת לארץ או שזה לא באופק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.