עבור לתוכן

תחקיר מעריב סופ"ש: לוחמי צה"ל ביו"ש שוברים שתיקה

Featured Replies

פורסם

אה ,אז סימן שאתם חכמים ?

חוצמזה , תענו גם על השאלות שלי ..

- - - תגובה אוחדה: - - -

מצטער על הדאבל -

זה המושג שמי

כך שאם אתה שונא ערבים , אז למעשה אתה נחשב אנטישמי , לא אני ..

זה המושג אנטישמי (ולמרות מה שרשום במשפט הראשון - שנאת ערבים באופן שלכם , מצריכה רענון המושג)

ליאור ,15 ,משתמט מהקריה , ללא 12 שנ"ל . (ושמן בצורה בלי נתפסת ).

• תגובות 151
  • צפיות 15k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר
1.עם כל זאת , אני לא יודע עד כמה זה נחשב טרנספר , משום שטרנספר , מהסוג שדיברו עליו לא יהיה גם אם יפנו את תל אביב ..(אין את הריח של המוצא)..

וואלה... אין את הריח של המוצא....

אני מבין שמגוש קטיף עשו טרנספר גם לערבים, ולא רק ליהודים, ולכן לא היה ריח.

^ את האמת לא , אני לא מתעניין בסילוק אנשים מביתם בכוח ..

ביררתי : http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%98%D7%A8%D7%A0%D7%A1%D7%A4%D7%A8

תן לי לנחש אתם מדברים על הטרנספר העדין , שמלווה בשיריו של בוב מארלי ו-ורדים שמפוזרים בכל הסביבה ..(ממש מזרח תיכון חדש!)

האמת שבזמן שראיתי אותם בטלויזיה צורחים בזמן הטרנספר, (אופס, התכוונתי "הפינוי") הם בעצם שרו בוב מארלי.

ליאור, אני מאמין שכולם כאן יודעים מה זה שמי. אך במילון המושגים של המציאות, אנטישמי משמעותו שונא יהודים. ולא שונא ערבים.

פורסם

דע לך , שאפילו אותו חייל שהיה גר באחד היישובים שפונו , מבין שזה נעשה , ואפילו אם יחזירו אותם לאזור שממנו פינו אותם , זה לא יחזור להיות אותו הדבר .

ואפילו הוא מקווה שזה לא היה לחינם , כלומר הוא אומר שאם סילקו אותו מביתו , אז לפחות שייצא מזה משהו ..

ברור שהממשלות למיניהן לא עשו עם זה כלום . (מבחינת התקדמות בשלום / רצועת הרתעה).

עוד משהו זה שהממשלות לא עשו בשיט הוא לעשות את המעבר ל"נוח" ככל הניתן , עוד דבר שלא נעשה בשיט ..(הרגשה כאילו זרקו אותך לפח )

יש הבדל בין יהודי מפנה יהודי לבין יהודי מפנה מוסלמי , מוסלמי מפנה יהודי , או מוסלמי מפנה מוסלמי .

ויש הבדל לבין פינוי מישהו בעדינות ובכי איתו , לבין להכות , לקרקע ולאזוק אותו מאחר שהוא ירה לעברך . הבדל דק , אבל הבדל .

איך תקרא לשנאת ערבים , שהם מעמים השמיים ?

נ.ב-

ובכלל נמאס לי שאנשים זורקים מילים ללא כל חשיבה : אנטישמי , נאצי , גזען , כלב ,טיפש , אידיוט ..

ולא מבינים שהשלב הבא הוא : רוסי *****, אתיופי ***** , וכדומה ..

פורסם

איך תקרא לשנאת ערבים , שהם מעמים השמיים ?

אתה באמת לא מבין עד כמה נלעג אתה נשמע כשאתה מתעקש על המינוח כשלכולם ברורה הכוונה?

ויקיפדיה מגדירה אנטישמיות כך:

While the term's

etymology might suggest that antisemitism is directed against all Semitic peoples, the term was coined in the late 19th century in Germany as a more scientific-sounding term for Judenhass ("Jew-hatred"),[1] and that has been its normal use since then.[2] For the purposes of a 2005 U.S. governmental report, antisemitism was considered "hatred toward Jews—individually and as a group—that can be attributed to the Jewish religion and/or ethnicity."[3]

Dictionary.com מגדיר אנטישמיות כך:

discrimination against or prejudice or hostility toward Jews.

ובכלל, עוד רגע תבוא ותגיד שערבים לא יכולים להיות אנטישמים ("כי הם בעצמם שמים") אלא רק אנטי-ישראלים.

פורסם

אני לא שונא ערבים ואני לא גזען.

השמאל, האנטישמי, הנאצי והגזעני שונא ערבים.

אני מעריך ערבים ואני מבין שהם לא טיפשים מספיק בשביל לחיות בשלווה במדינה אשר מקדשת את היהדות.

אני אפילו מבין את המחבלים בשטחים אשר רואים צבא אימפוטנטני שנאנס ונאזק על ידי אנשים "נאורים" כמוך.

אז שהם לא ילחמו?

אם אתה רוצה לחפש הגדרות במילים אז אנא ממך, תחפש את ההגדרה ל-"בוגד". נכון מצלצל מוכר?

פורסם

אוי , אני רואה שאתם מתעקשים , ופייר , ירדתי ממכם , כי אמרתי אולי הם ילכו אחורה , יקראו חלק מהדברים שהם כתבו ויתעשתו ..

אם אני יהודי ואני יכול להיות אנטישמי , משום שאני שונא יהודים . גם יהודי אשר שונא מוסלמים ערבים , שהינם שמים יכול להקרא אנטישמי גם הוא . (הגיון בריא)

העובדה שעד היום לא היה בשימוש המושג "אנטישמי" כלפי ערבים הוא מפני שפשוט לא היה מצב כזה , אבל לאור שניכם יש צורך לשנות את המושג .

לא מקיים אתכם דיון שרק מדבר מבלי להקשיב , ומפנה את שניכם לשאלה האחרונה שלי , ולמסקנותיה .

* סליחה - לאור אחד מכם .

* תכלס בוגד לא מצלצל , באותו הצליל כמו מצטיין , אבל יכול להיות שהסמנטיקה שלך שונה משלי.

אתם רוצים להמשיך , תענו לשאלות ..

פורסם

תתארגן על כל השאלות ואני מבטיח שאני אענה (מריצה קטנה אחורה, לא ראיתי שאלות שלא נענו)

פורסם

עזוב ..

בוא נפסיק פה ..

פשוט Vic07 זרק את המילה טרנספר , הרגשתי שאני חייב לענות , ואז המשתמש יגאל שאל אם אני אנטישמי .

מה שעצבן אותי יותר , עניתי , ו-ויק07 , התערב ללא קשר ישיר למה שאני כתבתי , על הסופרלנד , לא הבנתי מה הוא רוצה , אז פשוט שאלתי והשאר היסטוריה ..

יצאתי עצבני מהדפים האחרונים ,

פורסם

הכל מתחיל ונגמר בהתייחסות השונה של השמאל ליהודים וערבים.

מתנחלים = קוזקים, גזלנים, שוכני גבעות פורעי חוק, מוצצי תקציבים ומאלצים נוכחות צבאית באזורים דליקים.

ערבים = פלסטינים, כבושים, פליטים, נגזלים, חיים בפחד ואימה מהקיצוניים "המחבלים" שמרססים כתובות נאצה ברחבי חוצות.

בכל סרט אקשן הוליוודי יש טובים ורעים.

אף אחד לא אומר לנו מי הרע ומי הטוב בפתיחת הסרט.

בסך הכל מראים לנו את הדמויות כפי שבחרו יוצרי הסרט והקהל כבר מזהה לבד את הטובים ומזדהה איתם. או עם הרעים. תלוי אם אתה מחפש הצדקות לפעילות עבריינית/חבלנית/עוינת באופן כללי.

השמאל, חוץ מהחלוקה הפנימית בכל הקשור לדעות, מתחלק לגילאים.

הצעירים המושפעים והמבוגרים המשפיעים.

ילדים שחיים בסרט של "אני הומני, מוסרי, ערכי", משמע "אני חייב להתייצב לצד הקרבן - AKA הפליט הנגזל והשברירי כצב ים בן יומו באוקיינוס.

ויש את המבוגרים הגזענים שהחליטו שהערבים חסרי מנת משכל מתאימה מכדי להיות אחראים למעשיהם, ולכן הם הם (החכמים, היודעים להבדיל בין טוב לרע, בין אור לחושך, בין יום השביעי לששת ימי המעשה) יהיו נציגיהם בטלוויזיה, בעיתונים, בכנסים ברחבי העולם, הם יהיו הקול של אלו שאינם מעזים לפתוח פיהם מאימת פורעי החוק בגבעות. הם ידאגו להצביע על הרעים (היהודים שרוצים להצית את השטח בתהלוכה בישובים ערביים, מנתחלים שרוצים לגור ביפו). המחסור החמור באינטליגנציה גם מביא את אותם פרקליטים להגדיר בעצמם את המאבק (נגד הכיבוש, הכרה בזהות הפלסטינית הרמוסה, שני מדינות זו לצד זו, הם יתנו רעיונות מרצונם החופשי שהפלסטינים בכלל לא העלו עד אז), להציב בעצמם את המטרות (עקירת ישובים, הפקאה, החזרת שטחים), ועידוד הסתה בכל אמצעי "חוקי" (דה לגיטימציה למתנחלים, שקרים ועלילות על אפרטהייד ושלילת זכויות, הקצנת כל ריסוס גרפיטי ל"פעולת תג מחיר", ל"טרור יהודי", ל"סכנה לשלום והיציבות באזור").

כשהשמאל יפסיק להבעיר את השטח בנבי סאלח וכדומה, יפסיק לאזכר כל אירוע פלילי בכותרת "תג מחיר", אולי דווקא אז המצב יהיה יותר טוב.

כשהשמאל יפסיק לדברר את חמאס ופת"ח, אולי הם יסגרו על עצמם וסופסוף נדע מה הם רוצים (בהנחה שיש משהו נוסף חוץ מ"איטבח אל יהוד").

כשעיתון "הארץ" יפסיק להפיץ עלילות במהדורה האנגלית, יפסיק לשקר בלי בושה ולשלם משכורות לתועמלנים עלובים, אולי בעולם פחות ישנאו אותנו.

פורסם
הכל מתחיל ונגמר בהתייחסות השונה של השמאל ליהודים וערבים.

מתנחלים = קוזקים, גזלנים, שוכני גבעות פורעי חוק, מוצצי תקציבים ומאלצים נוכחות צבאית באזורים דליקים.

ערבים = פלסטינים, כבושים, פליטים, נגזלים, חיים בפחד ואימה מהקיצוניים "המחבלים" שמרססים כתובות נאצה ברחבי חוצות.

בכל סרט אקשן הוליוודי יש טובים ורעים.

אף אחד לא אומר לנו מי הרע ומי הטוב בפתיחת הסרט.

בסך הכל מראים לנו את הדמויות כפי שבחרו יוצרי הסרט והקהל כבר מזהה לבד את הטובים ומזדהה איתם. או עם הרעים. תלוי אם אתה מחפש הצדקות לפעילות עבריינית/חבלנית/עוינת באופן כללי.

השמאל, חוץ מהחלוקה הפנימית בכל הקשור לדעות, מתחלק לגילאים.

הצעירים המושפעים והמבוגרים המשפיעים.

ילדים שחיים בסרט של "אני הומני, מוסרי, ערכי", משמע "אני חייב להתייצב לצד הקרבן - AKA הפליט הנגזל והשברירי כצב ים בן יומו באוקיינוס.

ויש את המבוגרים הגזענים שהחליטו שהערבים חסרי מנת משכל מתאימה מכדי להיות אחראים למעשיהם, ולכן הם הם (החכמים, היודעים להבדיל בין טוב לרע, בין אור לחושך, בין יום השביעי לששת ימי המעשה) יהיו נציגיהם בטלוויזיה, בעיתונים, בכנסים ברחבי העולם, הם יהיו הקול של אלו שאינם מעזים לפתוח פיהם מאימת פורעי החוק בגבעות. הם ידאגו להצביע על הרעים (היהודים שרוצים להצית את השטח בתהלוכה בישובים ערביים, מנתחלים שרוצים לגור ביפו). המחסור החמור באינטליגנציה גם מביא את אותם פרקליטים להגדיר בעצמם את המאבק (נגד הכיבוש, הכרה בזהות הפלסטינית הרמוסה, שני מדינות זו לצד זו, הם יתנו רעיונות מרצונם החופשי שהפלסטינים בכלל לא העלו עד אז), להציב בעצמם את המטרות (עקירת ישובים, הפקאה, החזרת שטחים), ועידוד הסתה בכל אמצעי "חוקי" (דה לגיטימציה למתנחלים, שקרים ועלילות על אפרטהייד ושלילת זכויות, הקצנת כל ריסוס גרפיטי ל"פעולת תג מחיר", ל"טרור יהודי", ל"סכנה לשלום והיציבות באזור").

כשהשמאל יפסיק להבעיר את השטח בנבי סאלח וכדומה, יפסיק לאזכר כל אירוע פלילי בכותרת "תג מחיר", אולי דווקא אז המצב יהיה יותר טוב.

כשהשמאל יפסיק לדברר את חמאס ופת"ח, אולי הם יסגרו על עצמם וסופסוף נדע מה הם רוצים (בהנחה שיש משהו נוסף חוץ מ"איטבח אל יהוד").

כשעיתון "הארץ" יפסיק להפיץ עלילות במהדורה האנגלית, יפסיק לשקר בלי בושה ולשלם משכורות לתועמלנים עלובים, אולי בעולם פחות ישנאו אותנו.

+1

פורסם
  • מחבר

1+

פורסם

+2

פורסם

+1, עם הסתייגות קלה: ה"ימין" אשם גם הוא, בהכנעו לטרמינלוגיה שקבע השמאל.

פורסם

לא נעימה? אנשים פונו מבתיהם בגלל שהם יהודים. מאז השואה? איפה עוד זה קרה?ריח של מוצא? ריח? הם פונו בגלל שהם יהודים? אתה תתרן? את נקודה 2 שלך פשוט לא הבנתי. בקשר לשלוש זה פשוט לא נכון. תקרא בויקיפדיה את בשורה הראשונה " המונח אַנְטִישֵׁמִיּוּת מציין שנאת יהודים. הפירוש המילולי של המונח הוא "נגד השֵמִיִים", דהיינו, שנאת כל בני הגזע השֵּׁמִי, אשר עמם נמנים, בין היתר, היהודים והערבים (לפי המקרא, שמיים הם צאצאיו של שם בן נח). בפועל, המושג אנטישמיות משמש לציון שנאת יהודים בלבד, והוא מעולם לא שימש לציון שנאה כלפי עמים שמיים אחרים." הבנת? מעולם הוא לא שימש לשום דבר אחר למעט שנאת יהודים. אני יכול לכוון אותך להרבה דברים אחרים אבל זה לא קשור אז אל תנסה להסיט את הכתבה לסופרלנד, מה שלא קשור לנושא שלנו.

אני לא רומז שאתה אנטישמי. אני אומר שאתה אנטישמי. זה שאתה יהודי לא מפריע לך להיות אנטישמי לצערי.

אנשים לא שונאים ערבים, אנשים שונאים את הדת ששולטת ברובם, "דת השלום" שבינה לשלום אין קשר. אנשים שונאים את ההשתלטות וההתנהגות הברברית (שמכונה בטעות "תרבות ערבית", ערבים לא יודעים מה זה תרבות) אנשים שונאים את זה שזו קבוצה של אנשים שמנסה לגרור את כולם, גם את עצמם וגם את מי שיש לו קשר אליהם לרמה שכזו שהאדם הניאנדרטלי נראה מתוחכם לידם. התרבות הערסית והכוחנית השולטת שם שאם יש לך יותר כוח אז אתה צודק. זה לא שנאת ערבים ההתנהגות הזו נקראת "הגנה עצמית"

פורסם

תקרא את הכתבה ב Ynet , על סופרלנד , במיוחד את התגובות .

--במקום שאנשים יפנו אצבע מאשימה כלפי עצמם , הם מפנים אותה אל עבר הנהלת סופרלנד ..

ואחרי זה יש לך את החוצפה לטעון ש-

מה שעצבן אותי יותר , עניתי , ו-ויק07 , התערב ללא קשר

ישיר

למה שאני כתבתי , על הסופרלנד , לא הבנתי מה הוא רוצה , אז פשוט שאלתי והשאר היסטוריה ..

מה עובר עליך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים