עבור לתוכן

תחקיר מעריב סופ"ש: לוחמי צה"ל ביו"ש שוברים שתיקה

Featured Replies

פורסם

שמע אתה פשוט טיפש.

טוען בציניות ש"להטביע אותם בגז מדמיע" זה להתנהג ב"איפוק", זורק הערה צינית לגבי "ירי בערבים" - פשוט עלוב.

אתה לא שונה מהמחבלים הפלסטינים שמשקרים בתקשורת ומזייפים סיפורים - כל נער מחבל שהלך להתפוצץ במחסום עם חגורת נפץ הוא פתאום "ילד שצה"ל רצח", כל מחבל שיורה טילים ונהרג הוא "אזרח שנרצח בכיבוש" [איזה כיבוש?] וכו' ...

נראה ששכחת באיזה צד אתה אמור להיות, אבל חמור מזה - אתה אפילו לא מנסה להיות אובייקטיבי, אלא בחרת בצד האויב ואתה דוגל במנטרה הסובייקטיבית והשיקרית שלו.

אתה פשוט עלוב וטיפש.

• תגובות 151
  • צפיות 15k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
שמע אתה פשוט טיפש.

טוען בציניות ש"להטביע אותם בגז מדמיע" זה להתנהג ב"איפוק", זורק הערה צינית לגבי "ירי בערבים" - פשוט עלוב.

אתה לא שונה מהמחבלים הפלסטינים שמשקרים בתקשורת ומזייפים סיפורים - כל נער מחבל שהלך להתפוצץ במחסום עם חגורת נפץ הוא פתאום "ילד שצה"ל רצח", כל מחבל שיורה טילים ונהרג הוא "אזרח שנרצח בכיבוש" [איזה כיבוש?] וכו' ...

נראה ששכחת באיזה צד אתה אמור להיות, אבל חמור מזה - אתה אפילו לא מנסה להיות אובייקטיבי, אלא בחרת בצד האויב ואתה דוגל במנטרה הסובייקטיבית והשיקרית שלו.

אתה פשוט עלוב וטיפש.

אל תשכח שאני גם טבעוני ואנרכיסט אז אני מפגין נגד ממשלה מאורגנת בזמן שאני מטביע על עצמי מספרים סידוריים על היד בזמן שאני כולא את עצמי בכלוב מתכת כמו פרה נכון?

צא מהסרט, לא כל מי שאומר משהו רע על המתנחלים הוא "שמאלני מטונף"

צפוי שכל מי שלא מסכים עם הדעה שלך הוא "לא משלנו"

ולמה לא לירות(כדורי גומי) על אנשים שזורקים עלייך אבנים? רק חבל שצה"ל קבע את הנהלים לפיזור הפגנות רק על הערבים בשטחים ולא על היהודים הצדיקים שלפעמים עושים בדיוק אותו דבר

אני לא צריך לשקר בתקשורת (או לשאוב ממנה את המידע). עשיתי 3 שנים צבא וזה מספיק לי בשביל לדעת את המציאות באזורים האלה (ויש כמות סיפורים לא מבוטלת שכל החברים הקרובים שלך הם חי"רניקים)

מה שמצחיק הוא שאפשרי שאני אפילו יותר "ימני מיליטריסט רוצח ערבים" ממך אבל העיקר אתה ממקם אותי פוליטית רק בגלל שאמרתי משהו שלילי על חבורה של יהודים הזויים שמבזבזים לצה"ל את הזמן ועל הדרך יורקים עליו

פורסם
שמע אתה פשוט טיפש.

אתה פשוט עלוב וטיפש.

לא חשבתי שיגיע היום בו אני אסכים איתך, אבל הוא הגיע.

פורסם

הגז המדמיע זה חתיכת חרטא. אמנם מהשאריות של הרינגו אני בוכה כמו ילדה קטנה עם קוקיות, אבל הם שכבר רגילים לזה לא מגיבים לזה יותר.

לדעתי צריך לירות עליהם כדורי פיינטבול או רוגר כמו שהשתמשו בו אתמול בלילה בג'ילזון.

פורסם

ואוו הדיון הזה גלש ..

מה אתם רוצים , התחושה של הלוחם בשטח , הוא שהפיקוד פשוט נטש אותו , והוא נמצא לבד בשטח מול פלסטינאים ש"רק" זורקים אבנים ובקתבי"ם .

אין לאותו לוחם , מענה לזה , אז הוא פשוט יושב ומסתכל מהצד (בזמן שגם עליו זורקים ).

ואילו מהצד השני יש את המתנחלים , שרובם בעד הלוחם ומבינים שהוא זה שמגן עליהם וסופג . אבל כששכן של אותו מתנחל נכנס לבסיס צה"ל ומפנצר האמרים , או שגם הוא זורק אבנים על חייל צה"ל , אז אותו מתנחל ,שבעד הלוחם , שותק כי שכן שלו יהודי .. (וברור שליהודי מותר לזרוק אבנים על יהודי ).

ובאופן כללי , אתם באמת מאמינים לעשות להם "טרנספר" , עזבו שטויות ותעבירו אותם ל"מחנות עבודה" , ונסגור עניין .. (מה נסגר אתכם , קצת פרופורציות )

פורסם

ואני אורמ להשתמש בכדורים רגילים. ראבק גם כך מעלים לנו את המיסים אחו שלוקי אז למה להגדיל את הוצאות הצבא על ידי זריקת רינגו?!?!

תראה לי את קבוצת המחבלים בפוטנציה שלא תרגע כאשר המנהיג שלהם יחטוף כדור בביצים.

פורסם

ובאופן כללי , אתם באמת מאמינים לעשות להם "טרנספר" , עזבו שטויות ותעבירו אותם ל"מחנות עבודה" , ונסגור עניין .. (מה נסגר אתכם , קצת פרופורציות )

נראה לי שאין לך מושג על המושג "טרנספר".

פורסם

^ את האמת לא , אני לא מתעניין בסילוק אנשים מביתם בכוח ..

ביררתי : http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%98%D7%A8%D7%A0%D7%A1%D7%A4%D7%A8

תן לי לנחש אתם מדברים על הטרנספר העדין , שמלווה בשיריו של בוב מארלי ו-ורדים שמפוזרים בכל הסביבה ..(ממש מזרח תיכון חדש!)

פורסם

אני הייתי בנבי צאלח לפני כשנה וחצי. הפגנת יום השישי האשונה שהיינו בה נראתה בערך כמו התיאורים בכתבה. בשבוע שאח"כ פשוט התעלמנו מהוראות הפתיחה באש והחתירה למגע וההפגנה השתתקה תוך 20 דקות. הגיע הזמן שיעלו את הנושא הזה למודעות. אני ממש מופתע שNRG עשו זאת.

פורסם

הייתי במילואים לפני כמה חודשים באזור רמאללה וכלא עופר והתמונה נראית רע. היינו צריכים לעמוד כמו מפגרים עם ציוד מגן מלא ופשוט לא להגיב לכלום כשאבנים עפות לך מעל הראש ומגלגלים אליך צמיגים נשרפים. אחרי הפעם הזאת הלכנו למג"ד ואמרנו לו שאנחנו פשוט מפסיקים לבוא כי רבאק אתה עוזב את הבית בא לתרום ולנסות לשמור על המדינה אבל יורקים לך בפנים, לא נותנים לך לעשות כלום כבר לא נשאר כבוד לחיילי צה"ל.

פורסם

אצלי בדיוק אותו דבר. גזרת חלמיש, השטח שבין אש קודש לקוצרא.

הפלסטינים מדי יום מגיעים למטעים של היהודים ומתחילים להרוס כל מה שבדרך. ילדים בני 10-20 שמעבירים ככה את היום שלהם - אנחנו משתמשים באלפ"ה והם

שוברים לנו מראות, מבזבזים לנו דלק ותחמושת. מצידם שזה יהיה כל יום. זאת האינתיפאדה השלישית.

פורסם
  • מחבר
הגיע הזמן שיעלו את הנושא הזה למודעות. אני ממש מופתע שNRG עשו זאת.

כנראה זה בעקבות שינוי הבעלות על העתון.

שאר התקשורת מתעלמת כמעט לחלוטין מ 99% מזריקות האבנים, כל עוד אין פגיעות קשות וכל עוד מדובר בזורקי אבנים ערבים.

פורסם

בקשר ליחס שבין מתנחלים לחיילים, בתור משרת יו"ש גם בסדיר וגם במילואים דווקא נתקלנו ביחס מאוד חם מצד המקומיים בחברון\בית אל וכו'.

פורסם

בית אל (גזרת בנימין בכלל) בטוח. ישנם רק אזורים בודדים בהם התושבים היהודיים נוטים לקיצוניות יתרה ורק חלק קטן מהם פועלים נגד חיילים.

פורסם

זה עדיין קיים. להגיד שזה לא (או להגיד שאני משקר) זה התעלמות מהמציאות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים