עבור לתוכן

UPS למערכת מחשב

Featured Replies

פורסם

היי, כרגע מה שיש לי זה UPS של אדוויס PRD650

לפי מה שהבנתי לפי המפרט החדש שזה לא יתאים לי.

אשמח לדעת איזה UPS יתאים.

תודה מראש

פורסם
  • מחבר

יצא לי 763W נשמע הגיוני?

פורסם

יש לך 2 כרטיסי מסך או משהוא ? אם כרטיס מסך 1 זה לא הגיוני

פורסם
  • מחבר

כרטיס מסך אחד.

אבל בגלל שאין שם CPU ספציפי אז לקחתי I7

וכל המפרט רשום בתצלום שצירפתי

פורסם

גם שניים לא יגיעו להספק כזה.

כנראה לא בדקת נכון. מעריך שזה בערך 300W כל העסק.

פורסם
  • מחבר

כרגע יש לי את PRD650 ואמרו לי שלא יתאים לי למערכת החדשה.

המליצו לי דווקא את Advice SL1000

אמור להספיק?

פורסם

לפי הערכה מהירה מאוד (ואם מקדמי ביטחון) משהוא כמו 400W לא כולל ספק, 500W כולל ספק, 550W כולל מחשב ומסך (האתר מאפשר לתת הערכה מדוייקת יותר)

אז כן קח UPS של 600W כמו ה SL1000, אם יקר לך קח את ה PRPC1050

פורסם

כל UPS עם 1000VA יספיק.

פורסם

לא בטוח, פשוט כי יש UPSים פאתטיים לחלוטין שלא יכולים להחזיק קרוב למה שכתוב עליהם. ועוד משהוא, יש לו ספק PFC לכן אמור להיות UPS שנותן גל שלבים כלשהוא (לפחות מרובע אם מדרגה באמצע)

פורסם
  • מחבר

^

גל שלבים?!

לפי הספק כוח כרגע אמור להספיק ה SL 1000 ?

דווקא ברמה של אל פסק אני לא רוצה לחסוך כי כרגע מה שיש לי PRD כן עבד בצורה סבירה כשהיו קפיצות מתח קטנות וכשהיו הפסקות חשמל, כן החזיק קצת זמן יחסית

פורסם

לא בוחרים את ההספק של ה UPS לפי הספק שיש במחשב

ה PRD650 הוא UPS זול (שווה ערך לחלוטין ל PRPC650, רק עולה יותר בגלל שהוסיפו לו מסך שמראה מספרים....) אם אתה לא מחפש לחסוך בהחלט קח את ה SL (אם תוכל למצוא כי דיברו על זה שהוא לא מיוצר יותר), אם אתה מחפש משהוא בסיסי קח את ה PRPC1050

הזמן הקצר שה UPS הקודם החזיק הוא בגלל של UPSים מתחת ל 1000VA יש סוללה 1, והם פשוט לא יכולים להתמודד אם עומס גדול בגלל זה. ל 1000 יש 2 סוללות והוא אמור להתמודד טוב יותר אם עומס בערך X2 מה 650 (וגם מה 850 כי גם לו יש סוללה 1)

פורסם
  • מחבר

מגניב.. השכלתי קצת (: תודה

אז אם במקרה שאני לא רוצה ממש לחסוך (בכל זאת המחשב לא היה זול) ואני לא אמצא את ה SL יש לו תחליף?

פורסם

יש משהוא שנקרא SV שאדוויס אומרים שהוא תחליף ל SL, אבל אני לא יודע אם הוא באותה רמה

פורסם
  • מחבר

סבבה,

המון תודה! לכולם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים