פורסם 2013 במאי 1412 שנים אהלן, יש לי כרגע ראוטר D-LINK של בזק 6740U קיבלתי אותו ברגע ששדרגתי ל 100 מגה.החלטתי להזמין ראוטר מאיביי אחרי שבדקתי כמה דברים והדבר היחיד שחסר לי זה מודם.השאלה אם אני חייב את הראוטר של ה D-LINK 6740U של ה 100MB כמודם או שאני יכול להשתמש בראוטר הקודם שהיה לי ב 10MB ולהשתמש בו כמודם? ולהחזיר להם את ה D-LINK 6740 כדי לקבל זיכוי. תודה.
פורסם 2013 במאי 1412 שנים אתה חייב מודם VDSL.הנתב שהיה לך לפני כן בADSL לא תומך בVDSL. נערך 2013 במאי 1412 שנים על-ידי Class889
פורסם 2013 במאי 1412 שנים אתה יכול להפוך את הנתב שלך למודם (אם אתה בתמיכת רשת התמיכה תעזור לך) 8 שקלים בחודש כולל אחריות על הנתב במסלול הזה בדר"כ מקבלים זיכוי על מחיר הנתב כל עוד אתה בבזק במידה ואתה עוזב אתה משלם על מה את יתרת התשלום על הנתב או להזדכות על הנתב לקחת מהם מודם במאה שקלים (ראוטר שמוגדר מודם) או לקנות מודם לבד
פורסם 2013 במאי 1412 שנים רשמתי את זה כדי שישים לב שכל עוד הוא נשאר בבזק הראוטר למעשה חינם, ושבמידה והוא נשאר עם הראוטר שיבדוק אם מתאים לו תמיכת רשת ואחריות מבחינתי זה קשור בעקיפין
פורסם 2013 במאי 1412 שנים מחבר כשעברתי ל 100 מגה לפני חודשיים קיבלתי DLINK 6740U ושילמתי עליו 250, אם אני לא מתנתק מהם, אני מקבל זיכוי על הנתב עד סוף החוזה שלי איתם כמו שהבחור למעלה רשם?
פורסם 2013 במאי 1412 שנים אם אתה לא מתנתק אתה אמור לקבל עליו זיכוי מלא כל עוד ואתה איתם עד למשך שנתיים.
פורסם 2013 במאי 1412 שנים תבדוק את המודל חיוב של"ך בדר"כ זה שאתה משלם כל חודש למשך שנתיים וכל עוד אתה בבזק אתה מקבל זיכוי על אותו חודש, במידה ואתה עוזב אתה משלם על מספר החודשים שנשארו לך, כאמור תוודא מה המודל חיוב שלך בכל מקרה במידה ואתה מחזיר תבוא עם השנאי קופסא וכו'
פורסם 2013 במאי 1612 שנים מחבר יש לי עוד כמה שאלות,1. הראוטר הפרטי שקניתי תומך בעד 1GB, אבל הראוטר של בזק(שיהפוך למודם), תומך עד 100MB, זה אומר שבעתיד אני אצטרך לקנות מודם חדש או שהמודם פשוט מבצע את ההתקשרות ולא קשור להעברת נתונים?2. הראוטר שקניתי תומך בהמון התקשרויות בו זמנית כדי לאפשר להשתמש בטורנט בכמות ממש גדולה(פי 6 מהראוטר הנוכחי של בזק), אם אני צריך להשתמש בראוטר של בזק כמודם, הוא יכול לשבש איכשהו את התעבורה וליצור צוואר בקבוק צר יותר, או שרק הראוטר הפרטי שקניתי, הוא זה שאחראי על העומס ומנהל אותו?תודה.
פורסם 2013 במאי 1612 שנים כשכל המחשבים מחוברים לראוטר הפרטי שלך, כל התקשורת הפנימית בינהם נעשית במהירות של 1G. מגבלת ה-100M קיימת רק כאשר נדרשת גישה לרשת האינטרנט אבל כל עוד מהירות החיבור שלך היא פחות מ-100M לא צפויה לך שום בעיה. אם וכאשר HOT ובזק יאפשרו תשתית של יותר מ-100M אני מניח שהם גם יציגו מודמים מתאימים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.