עבור לתוכן

שימוש בראוטר ישן כמודם, אפשרי?

Featured Replies

פורסם

אהלן, יש לי כרגע ראוטר D-LINK של בזק 6740U קיבלתי אותו ברגע ששדרגתי ל 100 מגה.

החלטתי להזמין ראוטר מאיביי אחרי שבדקתי כמה דברים והדבר היחיד שחסר לי זה מודם.

השאלה אם אני חייב את הראוטר של ה D-LINK 6740U של ה 100MB כמודם

או שאני יכול להשתמש בראוטר הקודם שהיה לי ב 10MB ולהשתמש בו כמודם? ולהחזיר להם את ה D-LINK 6740 כדי לקבל זיכוי.

תודה.

פורסם

אתה חייב מודם VDSL.

הנתב שהיה לך לפני כן בADSL לא תומך בVDSL.

נערך על-ידי Class889

פורסם

אתה יכול להפוך את הנתב שלך למודם

(אם אתה בתמיכת רשת התמיכה תעזור לך) 8 שקלים בחודש כולל אחריות על הנתב

במסלול הזה בדר"כ מקבלים זיכוי על מחיר הנתב כל עוד אתה בבזק במידה ואתה עוזב אתה משלם על מה את יתרת התשלום על הנתב

או להזדכות על הנתב לקחת מהם מודם במאה שקלים (ראוטר שמוגדר מודם)

או לקנות מודם לבד

פורסם

תקרא טוב מה שהוא שאל, מה שענית לו זה לא קשור.

פורסם

רשמתי את זה כדי שישים לב שכל עוד הוא נשאר בבזק הראוטר למעשה חינם, ושבמידה והוא נשאר עם הראוטר שיבדוק אם מתאים לו תמיכת רשת ואחריות מבחינתי זה קשור בעקיפין

פורסם
  • מחבר

אם אני נשאר בבזק הם מזכים אותי על ה 250 שקל של הראוטר?

פורסם

תסביר יותר למה הכוונה נשאר, באיזה מהירות? עם איזה נתב?

פורסם
  • מחבר

כשעברתי ל 100 מגה לפני חודשיים קיבלתי DLINK 6740U ושילמתי עליו 250,

אם אני לא מתנתק מהם, אני מקבל זיכוי על הנתב עד סוף החוזה שלי איתם כמו שהבחור למעלה רשם?

פורסם

אם אתה לא מתנתק אתה אמור לקבל עליו זיכוי מלא כל עוד ואתה איתם עד למשך שנתיים.

פורסם

תבדוק את המודל חיוב של"ך בדר"כ זה שאתה משלם כל חודש למשך שנתיים וכל עוד אתה בבזק אתה מקבל זיכוי על אותו חודש, במידה ואתה עוזב אתה משלם על מספר החודשים שנשארו לך, כאמור תוודא מה המודל חיוב שלך בכל מקרה במידה ואתה מחזיר תבוא עם השנאי קופסא וכו'

פורסם
  • מחבר

אוקיי, תודה על העזרה!

פורסם
  • מחבר

יש לי עוד כמה שאלות,

1. הראוטר הפרטי שקניתי תומך בעד 1GB, אבל הראוטר של בזק(שיהפוך למודם), תומך עד 100MB, זה אומר שבעתיד אני אצטרך לקנות מודם חדש או שהמודם פשוט מבצע את ההתקשרות ולא קשור להעברת נתונים?

2. הראוטר שקניתי תומך בהמון התקשרויות בו זמנית כדי לאפשר להשתמש בטורנט בכמות ממש גדולה(פי 6 מהראוטר הנוכחי של בזק), אם אני צריך להשתמש בראוטר של בזק כמודם, הוא יכול לשבש איכשהו את התעבורה וליצור צוואר בקבוק צר יותר, או שרק הראוטר הפרטי שקניתי, הוא זה שאחראי על העומס ומנהל אותו?

תודה.

פורסם

כשכל המחשבים מחוברים לראוטר הפרטי שלך, כל התקשורת הפנימית בינהם נעשית במהירות של 1G. מגבלת ה-100M קיימת רק כאשר נדרשת גישה לרשת האינטרנט אבל כל עוד מהירות החיבור שלך היא פחות מ-100M לא צפויה לך שום בעיה. אם וכאשר HOT ובזק יאפשרו תשתית של יותר מ-100M אני מניח שהם גם יציגו מודמים מתאימים.

פורסם

הרשת הפנימית של הראוטר של בזק תומכת רק עד 100 מגה?

פורסם

תלוי איזה.

בעיקרון, חוץ מה - DSL-7850U, כולם תומכים עד 100Mb.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים