עבור לתוכן

** שנה לפעילות של Golan Telecom

Featured Replies

פורסם

קשה להאמין, אבל רק שנה עברה מאז שמיכאל גולן הכריז על תחילת הפעילות של Golan Telecom והציג שתי תוכניות מחירים פשוטות ובהירות. שנה חלפה, שתי התוכניות עדיין קיימות והפלא ופלא - גם המחיר שלהן לא השתנה. מישהו זוכר מה הציעו שלוש "הגדולות" לפני שנה? מישהו זוכר מה היו המחירים של אותן תוכניות?

בסוף השנה שעברה, הכתרתי בבלוג הצנוע שלי את מיכאל גולן כאיש השנה (2012) בתחום התקשורת. גם היום, במלאת שנה לפעילות החברה בראשותו, מה שכתבתי אז עדיין רלוונטי. חג שמח.

http://www.netcheif.com/blog/?p=2534

פורסם

בטח שאני זוכר...

אלו הציעו ב 139 שח, כולל אינטרנט ללא הגבלה עד 0.5GB (ואז נ*** אותך ב***), בשנה הראשונה. (או זה היה חצי שנה?) ואז אתה משלם 159 שח, אם אתה מדבר במינימום 10 שח לחודש, (או שזה היה מינימום שיחה אחת?) ו MMS עולה שקל. (או שזה היה 5 שח?) והשירות היה מעוללה!

בקיצור, אתה סתם מלכלך על הותיקות.

יאללה, קודם תן שירות, אח"כ תן קליטה, ואז תחזור לצרפת בוקובזה. (התגובות הסטנדרטיות של הקמפיין נגד גולן באינטרנט)

פורסם

אחרי שנה כמעט שנה שלמה בגולן, כל מה שיש לי להגיד לסלקום זה שאותי היא לא תקבל יותר בחזרה, לא כל עוד גולן בסביבה ועומד בהבטחות שלו.

ולאור ירידות המחירים הכלליות בכל החברות (שוב, הודות לגולן), אני רק יכול לגחך על כל מי שאמר שעדיך להשאר בוותיקות כי "אתה מקבל כמו שאתה משלם". מקבל בת** אולי, אם לשפוט לפי איך שהוותיקות עבדו.

אז היידה גולן, לא אכזבת! :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים