עבור לתוכן

פניה המונית לבזק - לגבי מהירות הורדה בטורנט

Featured Replies

פורסם

אהלן חברה,

לאחרונה גם אני עשיתי אינטרנט 100 מגה בבזק.

אני משתמש כבד בתוכנות שיתוף וביניהם יוטורנט באתרים כמו טורנליץ'.

זה מאוד איכזב אותי לגלות מחיפוש באינטרנט שלקוחות בזק לא מצליחים למלא את מלוא הפוטנציאל בהורדה של טורנטים,

לעומת לקוחות הוט שמורידים במהירויות מאוד גבוהות ללא בעיות.

האם ניתן לעשות משהו בנושא?

אם נציף את קבוצת הפייסבוק שלהם בתלונות בנושא, הם יעשו משהו לדעתכם?

קראתי שיכול להיות שהסיבה היא מהירות העלאה נמוכה, אז שיעלו קצת מה קרה?

בהוט זה הרי בנורמה שההעלאה קצת יותר גבוהה.

עכשיו גם יש מבצע בהוט של 100 ב100, אז צריך לעשות משהו עכשיו.

מה אתם אומרים ?

• תגובות 45
  • צפיות 6.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה בטוח שאי אפשר למקסם הורדות בטורנטליץ'?

מאוד מעניין אותי(ורבים אחרים) לוודא את העניין.

פורסם
  • מחבר

חיפשתי באינטרנט וזו המסקנה שהגעתי אליה... ניסיתי את כל ההגדרות האפשריות ושום דבר לא עוזר.

מצאתי גם דיונים פה בפורום שאנשים עם בזק לא מגיעים למקסימום, לעומת הוט שכן מגיעים.

פורסם

אני לקוח של בזק (ספקית בזב"ל) ואין לי שום בעיה במהירות הורדה אני מקבל תמיד מהירות הורדה מקסימלית.

מה שכן מהירות העלאה לרוב מגוכחת ולא מתקרבת לעשירית מהירות המקסימלית (3 מגה ביט), אבל זה לדעתי בגלל תיעדוף בריצפה לסידרים עם מהירויות העלאה מגוכחות :)

פורסם
  • מחבר

על איזה מהירות אתה מוריד?...

- - - נערך: - - -

כשהיה לי 30 מגה אז תמיד הורדתי על המקסימום... השאלה היא האם יש לך גם 100 מגה ועל כמה אתה מוריד...?

פורסם

אה חחח חשבתי שכתבתי, אכן 30 מגה.

בכל מקרה אם מדובר על בעיה שהיא מנת חלקם של הגולשים על חבילה של 100 מגה זאת כבר בעיה אחרת.

פורסם

אם בזק יפסיקו לשחק עם המשתמשים ויתנו לכולם 100/3 מגה במקום 100/1.5, לא יהיה צוואר בקבוק בהורדה, זו רק ההתחלה עם הבעיות בעקבות ההתנהלות של בזק בזמן האחרון.

הם מודעים לבעיה הזו בדרגים הגבוהים ביותר, אבל כמה כבר הם נתקלים במשתמשים שמבינים עניין ומסבירים להם למה לא ניתן לקבל 100 מגה הורדה בפרוטוקול TCP למשל (P2P בין היתר)... אותי הם "השתיקו" כשנתנו לי 100/3 במחיר של 100/1.5.

עכשיו נושבות רוחות של שינוי, אפשר לראות את התקוממות בפורומים צרכנות ורשתות ופס רחב בתפוז.

לפי השמועות עוד מעט תכנס 018 עם חבילות הכוללות תשתית (אומרים שבגלל זה המבצע החדש שכובל אותך בחיוב-זיכוי על מודם של בזק... ).

פורסם

זה מזכיר משהו מאוד מעניין.

יש TWEAK ידוע לTCP ברגיסטרי שמוריד PING ע"י שליחת ACKNOWLEDGE לPACKETS ללא המתנה(ברירת המחדל שולחת בקבוצות קטנות על פי גודל או משהו).

הנה דוגמה למי שמעוניין.

http://windows7themes.net/how-to-improve-latency-in-wow-in-windows-7.html

בדקתי את זה בעבר וזה עובד(עם רוב התקשורת מול שרתי משחקים).

הוריד לי כמה MS אולי אפילו 10.

הTWEAK מאוד פופולרי בתחום הגיימינג.

תוכנות שונות שעושות אופטימיזציה לאינטרנט(אלוהים יודע בדיוק מה הם עושות) משתמשות בין השאר בTWEAK הנ"ל.

אבל כנראה שיש לו תופעות לוודאי שמעלות את הTRAFFIC, ובעיקר משפיעות על הUL המאוד קטן שיש לנו.

יכול מאוד להיות שמי שיש לו את הTWEAK הזה, והתחבר ל100/1.5, יתקשה במיוחד להגיע למהירויות גבוהות בהורדות P2P.

פורסם
  • מחבר

ראיתי שכבר כמה אנשים התלוננו על ההעלאה בקבוצה בפייסבוק...

השאלה היא מה אפשר לעשות?? זה באמת מעצבן... תאכלס לא מפריע לי שזה 1.5, מפריע לי שזה פוגע לי בהורדה.

פורסם

המשחקים שעובדים על TCP הם מאוד מאוד בודדים.

ומה הקשר בין פינג למהירות הורדה? זה אפילו נוגד את מה שהמפרסם רשם ש"לעומת לקוחות הוט שמורידים במהירויות מאוד גבוהות ללא בעיות." בהוט יש פינג וג'יטר גבוהים יותר.

- - - נערך: - - -

ראיתי שכבר כמה אנשים התלוננו על ההעלאה בקבוצה בפייסבוק...

השאלה היא מה אפשר לעשות?? זה באמת מעצבן... תאכלס לא מפריע לי שזה 1.5, מפריע לי שזה פוגע לי בהורדה.

תבקש לבטל עסקה

יש לך 14 יום.

פורסם

זה לא קשור לPING זה קשור לדרך שבה הTWEAK הספציפי הזה משפר את הPING ע"י שליחת יותר TCPACKPACKETS.

פורסם
  • מחבר

אז זהו שאני מעדיף לא להיות קשור להוט, ושילמתי על 30 מגה מחיר קרוב מאוד..

פורסם
  • מחבר

אם אני אציג בפניהם את הבעיה והאיים שאני יעבור להוט כי שם אין את הבעיה הזאת, אתם חושבים שהם יעשו משהו?...

אני לא ממש טוב באייומים :)

יש פה עוד אנשים שסובלים מהבעיה הזאת?..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים