פורסם 2013 במאי 1212 שנים טוב כצפוי נציגי הוט לא מכירים את המבצע. אמרו שיחזרו אלי אחרי שיבררו... נראה מתי ואם בכלל יקרה.
פורסם 2013 במאי 1212 שנים עשיתי את המאה מגה במאה שקל,אי אפשר לעשות דרך הנציגים הרגילים רק דרך קשרי לקוחות עשו לי
פורסם 2013 במאי 1212 שנים התחברתי היום ב-139. התקשרתי לשירות לקוחות מיד אחרי שהטכנאי הלך וביקשתי לעדכן מחיר ל-100 בהתאם למבצע.שירות לקוחות לא יכלו לעזור אבל העבירו לקשרי לקוחות ושם עשו את זה בלי בעיות.
פורסם 2013 במאי 1212 שנים חזרו אלי מהוט, הנציגה אמרה לי שזה רק ללקוחות חדשים.ביקשתי להתנתק ונציגת קשרי לקוחות עידכנה לי את החבילה תוך דקה.מה נסגר עם החברה הזאת?
פורסם 2013 במאי 1212 שנים חזרו אלי מהוט, הנציגה אמרה לי שזה רק ללקוחות חדשים.ביקשתי להתנתק ונציגת קשרי לקוחות עידכנה לי את החבילה תוך דקה.מה נסגר עם החברה הזאת?בכל החברות זה עובד ככה. אתה צריך פשוט לתרגם " זה רק ללקוחות חדשים" ל " עצור, סיסמה"וכולם יודעים שהסיסמה היא "אני רוצה להתנתק" . יש מקומות שיקבלו גם את הסיסמה "תעביר/י אותי לקישרי לקוחות"
פורסם 2013 במאי 1212 שנים אני ביקשתי שיעבירו אותי לקשרי לקוחות והנציג פשוט התעקש לא לעשות את זה...ננסה את מזלי שוב מחר עם נציג אחר (המוקד נסגר עוד 10 דקות..)
פורסם 2013 במאי 1212 שנים בחברות תשתית חייבים להשתמש בסיסמה שכוללת "ניתוק" ו/או את שם המתחרה. אתה צריך לתת להם את ההרגשה שאתה רציני. אם לא יהיה לך מזל הם יתנו לך את הכתובת של אתר נתק
פורסם 2013 במאי 1212 שנים אני מתחיל לפתח קונספירציות שה100 ב100 הזה יוצא עכשיו כדי למשוך אנשים ואם באמת יוצא משהו טוב מהקטע של האפלוד זה כדי לתקוע אנשים בתוכנית פחות טובה.איך אני יכול להרגיע את הפרנויות עכשיו? דווקא כשרציתי לשדרג.
פורסם 2013 במאי 1212 שנים התחייבות אסורה על פי חוק.כן אבל הם דורשים ממך להשקיע כסף על התחברות+מודם מהיר.אם אתה עוזב, מה ההבדל בין זה, לקנס במסלול התחייבות?אותו סוג עוקץ.
פורסם 2013 במאי 1212 שנים כן אבל הם דורשים ממך להשקיע כסף על התחברות+מודם מהיר.אם אתה עוזב, מה ההבדל בין זה, לקנס במסלול התחייבות?אותו סוג עוקץ.המודם הזה לא יעיל לשום דבר אחר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.