פורסם 2013 במרץ 2612 שנים שלום, חג שמח לא מזמן נשרף לי הספק ושמו לי בנתיים ספק פשוט, לא מחזיק את המערכת במשחקים פשוט מכבה את המחשב. המפרט שלי הוא : i5 750 9800gtx gigabyte h57 אני חושב שאלו הרכיבים הקובעים. כמו בכותרת התקציב שלי הוא עד 400 ש"ח אם יש ספק ממש טוב ששווה עוד תוספת אני מוכן לראות. חשבתי על SEASONIC M12 520W http://ksp.co.il/?uin=9816 מתאים ? תודה מראש !
פורסם 2013 במרץ 2612 שנים זה מספיקSeaSonic S12II-430 Bronzeאם יש סיכוי שתתפרע בעתיד תקח מה שרשמת במידה ואתה רוצהמודולרי או שתחסוך כמה שקלים ותיקח 520 לא מודולרילפי התופעות שרשמת לא הייתי מפעיל את המחשב ובטוח לא משחק כדי למנוע נזק לרכיבים
פורסם 2013 במרץ 2612 שנים מחבר תודה על התגובה, מה ההבדל בין מודולרי ללא מודולרי ? דבר שני הספק שלי נשרף בגלל החורף שהיה , היו לי קפיצות חשמל כל פעם עד שנשרף לי חלק שם, ככה שלא נראה לי שייגרם נזק לרכיבים. תודה בכל מקרה !
פורסם 2013 במרץ 2612 שנים התכוונתי לגבי הספק הנוכחי שהמחשב שלך נכבה בגללו,מודולרי זה ספק שמגיע שהכבלים לא מחוברים לספק אתה מחבר רק את הכבלים שאתה צריך, חוסך מקום\בלאגן במארז ברוב המקרים\שימושים לדעתי זה מיותר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.