עבור לתוכן

ההרחבה ל starcraft 2 בזול

Featured Replies

פורסם

שלום

אני מעוניין לרכוש את ההרחבה

מאיפה אפשר לרכוש במחיר נמוך :)

מעבר לזה ראיתי שנעלם פורום אסטרטגיה

פורסם

אתה יכול לקנות אותו דרך battle.net ב-40 יורו (בערך 190 ש"ח).

פורסם
  • מחבר

זה גניבה שניצל

סך בכל מדובר פה בהרחבה למשחק ולא ב IP חדש

פורסם

ספר את זה לבליזארד...

הם החליטו לפצל את המשחק לשלושה פרקים במחיר מלא ועכשיו גם מסתבר שצריך את הראשון בשביל להתקין את השני.

פורסם

60 יורו מבחינתי זה כבר מחיר פרימיום, מחיר מלא בשבילי זה כ - 50$.

אבל מובן למה התכוונתי, הרחבה לא אמורה לעלות יותר מ - 20 יורו או 30 להרחבה מאד משמעותית ו - 40 יורו זה כבר מחיר מלא למשחק חדש (שקול ל - 50 דולר).

פורסם

אפשר למצוא את החלק הראשון ב-130 שקל בבאג, ואת השני ב-200 במקום אחר.

פורסם

אני הזמנתי את Heart of the swarm מהאתר www.base.com

יצא 24 פאונד כולל משלוח, שזה קצת פחות מ 140 ש"ח

שים לב שהמחיר באתר יותר גבוה ממה שבפועל משלמים כי הוא כולל מע"מ, ובמשלוח מחוץ לאנגליה הם לא מחייבים עליו

הגיע אחרי 8-9 ימים

פורסם

אני לא הייתי סומך על כל אתרי ה - CD-KEY האלה למיניהם, מאיפה אפשר לדעת איך הם משיגים אותם ושהם לא בשימוש אצל עוד מישהו ?

הם בטוח לא קיבלו אותם מבליזארד, עדיף להוסיף כמה שקלים ולקנות ממקום אמין (Battle-net store או עותק פיזי).

פורסם

תאורטית אתר cd key יכול יותר בקלות לדפוק אותך לעומת חנות שמוכרת את המשחק באריזה - אבל בפועל מה ההבדל? בשניהם אפשר לקחת ממך כסף ולא לתת לך כלום ;)

לך תריב עם חנות בהונג קונג שנשבעים שהם שלחו לך את המשחק כבר לפני חודשיים...

כשקניתי דיאבלו 3 חיפשתי אלטרנטיבות זולות ובסוף מצאתי cjs. חפרתי קצת, נראתה מאד אמינה בזמנו (לא יודע איך הם היום, אולי משהו השתנה...). קיצר הזמנתי, והכל היה סבבה. חבר שלי הזמין מהם את Starcraft 2 כשהוא רק יצא וגם היה בסדר גמור.

לא מאמין שיהיו בעיות איתם, הם מאד גדולים ומוכרים.

לגבי המחיר של ההרחבה - הקמפיין פה יותר ארוך מהרבה משחקים 'רגילים' שיצאו בשנים האחרונות. אולי זה קצת בעייתי שצריך לקנות את SC2 לפני. אבל בכל מקרה אני לא כ"כ רואה הצדקה לקנות את זה בלי לשחק ב-SC2 קודם - מבחינת קמפיין ועלילה הכל יהיה די חסר משמעות/הגיון. ובשביל המולטי לא צריך את זה, אפשר לשחק ברגיל.

לדעתי - למי שאין את SC2 - קנה את SC2, אחרי זה תחליט אם אתה רוצה עוד.

פורסם

אני לא הייתי סומך על כל אתרי ה - CD-KEY האלה למיניהם, מאיפה אפשר לדעת איך הם משיגים אותם ושהם לא בשימוש אצל עוד מישהו ?

הם בטוח לא קיבלו אותם מבליזארד, עדיף להוסיף כמה שקלים ולקנות ממקום אמין (Battle-net store או עותק פיזי).

יש סיכון, אבל קטן. בעבר נעלם לי משחק אחד שקניתי מהאתר אבל זה מתוך איזה 20 קניות CD KEY שעשיתי.

למה זה זול? הם קונים את המשחקים ממדינות עולם שלישי

בקשר לתגובה שמעלי. המשחק טוב, הקמפיין לא רע, אבל העלילה? פאקינג הכניסו לי דראמה לקמפיין של Zerg. מה, לעזאזל, הם חשבו לעצמם?! אבל בסופו של דבר כמה שהעלילה מטומטמת, היא מועברת בסרטונים מרשימים. כמו שמקובל במשחקי בליזארד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים