עבור לתוכן

Battlefield 4 - כל העדכונים כאן.

Featured Replies

פורסם

אל תצחקו...GT630 :)

• תגובות 3k
  • צפיות 931.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם אתה עולה עם קלנועית של קשישים על כביש מהיר, אל תתפלא שאתה על השוליים

פורסם

דווקא על AUTO המשחק עובד חלק...רק הכרפיקה לא משהו :). שאר המפרט שלי עולה טוב..אני בימים הקרובים קונה GTX760

פורסם

וואי...אני מת שיגיע השלב הזה :)

פורסם

הסתיו הגיע לקאספיאן בורדר ירוקת העד?

נראה מדהים.

עם הלבולושיין יעשו קסמים עם מפות BF3\2

פורסם

אני בהלם, כבר סיימתי את הסינגל פלייר.

מה, הוא כל כך קצר?

רק 7 שלבים...

טוב נו יאללה, נתחיל לחרוש על המולטי פלייר.

מתי לדעתכם יהיה שרת ישראלי?

פורסם

אף אחד לא יודע, זה רק אם אחת החברות שרתים תועיל בליבה להתעסק עם דייס\EA ולקבל אישור לאחסן שרתי BF4. בBF3 הייתה רק אחת והיא פרשה כי זה לא היה רווחי בשבילה . :S

בתכלס מישהו יכול להסביר למה אני לא יכול לקנות שרת אחד בחוות שרתים ולהוציא אישור לאחסן בו ? מה הדרישות של EA בדיוק?

פורסם

שאתה תהיה הזונה שלהם, שלא תהיה לך גישה לקבצי שרת אלא רק להם, ושתשלם מכספך על מנת שהם יוכלו לאכסן את קבצי השרת אצלך בחוות השרתים בלי שתהיה לך שליטה מלאה בשרת.

פורסם

הדרישה היא כסף ומחשב שחזק מספיק. ראיתי אנשים שיש להם פינג 2-4 אז אני מאמין שיש כאלה שיש להם שרת משלהם.

שנה שעברה אמרתי שנראה לי ש BLOPS2 יהיה ה COD האחרון שלי, השנה אני אומר שכנראה BF4 יהיה ה BF האחרון שלי, CS:GO הוא בוודאות ה CS האחרון שאני אקנה. עצוב...פעם היו משחקי רשת טובים, היום כנראה האנשים שכותבים את ה NET CODE למשחקים לא יודעים לעשות את העבודה שלהם. שלושת סדרות האלה רק מדרדרות ממשחק למשחק.

פורסם

אני אשפוך מעט אור על עניין השרתים:

אפתח בכך שחייבים אישור של EA על מנת להשיג את קבצי השרת של Battlefield, בשלושה כותרים האחרונים (BC2, 3, 4) מדובר בשרת מכל סוג, כלומר גם לא מדורג, לפני כן (BF2) היתה אפשרות לפתוח שרתים לא מדורגים (כלומר שלא דיווחו לשרת backend).

בעבר היו שתי חברות שהציעו שרתים, הראשונה היא, אם כי סביר להניח שאף אחד לא הכיר אותה (לפני כ 4-5 שנים) חברת Art of War והמוכרת יותר - Hypernia.

שתי החברות הפסיקו את השירות שלהם בארץ די מהר, כל אחת בתקופתה.

חשוב להדגיש שאין שום דרך חוקית להפעיל שרתים למשחק ללא אישור וקבצי השרת ישירות מ DICE, שנהיו קפדנים ביותר וכבר כמעט ולא מחלקים את האישורים, אפילו לחברות שרתים גדולות ומכובדות.

עד היום בהיסטוריית Battlefield היו שני אישורים פרטיים לאנשים בארץ הקודש:

הראשונים שהצליחו לקבל הם שני חברה בשם נאור וג'ימס (JackReacher & Firefox17) ולאחר תקופה מסויימת עם ויגיימס הם פרשו.

הבא שהצליח לקבל אישורי ראנק אי שם בשנת 2007 הוא בחור בשם אורן (עבד בEA או משהו בסגנון, לא זוכר בדיוק) והוא היה הסיבה שהיו לויגיימס שרתים ל BC2 & BF3.

לאחר קבל אישור ראנק אתה נכנס לרשימת תפוצה במייל של Dice (מדווחים על תקלות, הסברים, דרישות, מדי פעם קבצי שרתים Beta) בזמנו מנהל הקבוצה היה Mikael Kalms, אך לפי מה שהבנתי הוא הוחלף.

לצערנו הרב, DICE\EA החליטו שאישורי העבר לא תופסים יותר ב Battlefield 4 ולכן אישור הראנק שהיה לאורן לא רלוונטי יותר.

גם חברת Hyperina סגרה את שעריה בארץ הקודש, ונשארנו בלי כלום.

מניסיוני בתקופה שבה הייתי אחראי על התקנת שרתי ויגיימס ורשום ברשימת התפוצה של Dice - זה חתיכת סיפור גדול ומורכב להשיג אישורים, גם אורן וגם נאור וג'ימס השיגו את האישורים שלהם עם קומבינות וקשרים.

פורסם
אני אשפוך מעט אור על עניין השרתים:

אפתח בכך שחייבים אישור של EA על מנת להשיג את קבצי השרת של Battlefield, בשלושה כותרים האחרונים (BC2, 3, 4) מדובר בשרת מכל סוג, כלומר גם לא מדורג, לפני כן (BF2) היתה אפשרות לפתוח שרתים לא מדורגים (כלומר שלא דיווחו לשרת backend).

בעבר היו שתי חברות שהציעו שרתים, הראשונה היא, אם כי סביר להניח שאף אחד לא הכיר אותה (לפני כ 4-5 שנים) חברת Art of War והמוכרת יותר - Hypernia.

שתי החברות הפסיקו את השירות שלהם בארץ די מהר, כל אחת בתקופתה.

חשוב להדגיש שאין שום דרך חוקית להפעיל שרתים למשחק ללא אישור וקבצי השרת ישירות מ DICE, שנהיו קפדנים ביותר וכבר כמעט ולא מחלקים את האישורים, אפילו לחברות שרתים גדולות ומכובדות.

עד היום בהיסטוריית Battlefield היו שני אישורים פרטיים לאנשים בארץ הקודש:

הראשונים שהצליחו לקבל הם שני חברה בשם נאור וג'ימס (JackReacher & Firefox17) ולאחר תקופה מסויימת עם ויגיימס הם פרשו.

הבא שהצליח לקבל אישורי ראנק אי שם בשנת 2007 הוא בחור בשם אורן (עבד בEA או משהו בסגנון, לא זוכר בדיוק) והוא היה הסיבה שהיו לויגיימס שרתים ל BC2 & BF3.

לאחר קבל אישור ראנק אתה נכנס לרשימת תפוצה במייל של Dice (מדווחים על תקלות, הסברים, דרישות, מדי פעם קבצי שרתים Beta) בזמנו מנהל הקבוצה היה Mikael Kalms, אך לפי מה שהבנתי הוא הוחלף.

לצערנו הרב, DICE\EA החליטו שאישורי העבר לא תופסים יותר ב Battlefield 4 ולכן אישור הראנק שהיה לאורן לא רלוונטי יותר.

גם חברת Hyperina סגרה את שעריה בארץ הקודש, ונשארנו בלי כלום.

מניסיוני בתקופה שבה הייתי אחראי על התקנת שרתי ויגיימס ורשום ברשימת התפוצה של Dice - זה חתיכת סיפור גדול ומורכב להשיג אישורים, גם אורן וגם נאור וג'ימס השיגו את האישורים שלהם עם קומבינות וקשרים.

הכנסת אותי לדכאון עכשיו.

אין איזה משהו שניתן בכל זאת לעשות?

אני מאמין שאם הקהילה פה תתאחד ותפנה למישהו בעל כח בתחום זה יצליח בסוף.

אבל גם אם זה יקרה בסופו של דבר, נראה שזה יקח עוד זמן רב...

פורסם

תמיד אפשר לרכוש שרת הממוקם באירופה... :P

פורסם

וכמובן יש, vgames

אין שום יתרון במקרה והפניג אירופה.

פורסם
הכנסת אותי לדכאון עכשיו.

אין איזה משהו שניתן בכל זאת לעשות?

אני מאמין שאם הקהילה פה תתאחד ותפנה למישהו בעל כח בתחום זה יצליח בסוף.

אבל גם אם זה יקרה בסופו של דבר, נראה שזה יקח עוד זמן רב...

beta-tag.png

או במילים אחרות, זה לא יעבוד. הייתי בסרט הזה גם בשנים 2005-2006 (כשלא היה בכלל אישורי ראנק בארץ) וגם בשנת 2007 (כשנאור וג'ימס הפסיקו לעבוד עם ויגיימס), זה לא באמת עובד.

מצד שני, הרבה דברים השתנו, אבל אתה צריך חברת שרתים שתייצג אותך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים