עבור לתוכן

מה עדיף??? HTC ONE או גלאקסי S4 ???

Featured Replies

פורסם

יצא לי כמה ימים להיות עם ה S3 ולא נתקלתי בזה.

תכלס, לא סתם אומרים שהרומים של הנקסוס הם הכי נקיים וחלקים. אבל אתה יכול להתקין רום אחר בגלקסי שלך.

אני גם שמעתי על זה שבנקסוס אתה מקבל את המערכת של גוגל חלק כמו שצריך בגלל שלא מוסיפים שטויות על המימשק. מצד שני אין לי מושג קלוש ברומים וכל העניינים האלה אז אני לא יודע.. לפחות ממה שראיתי בONE זה נראה סביר הSENSE 5...

• תגובות 315
  • צפיות 30.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הרומים של הנקסוס זה הבסיס של הבסיס

מצד שני אתה יכול לקבל את אותה "רמת בסיסיות" בהמון מכשירים אחרים ע"י התקנה של ROM צד שלישי

פורסם

הרומים של הנקסוס זה הבסיס של הבסיס

מצד שני אתה יכול לקבל את אותה "רמת בסיסיות" בהמון מכשירים אחרים ע"י התקנה של ROM צד שלישי

בטח שאלה מאוסה, אבל צריבת רום על מכשיר חדש שיוצא זה דבר בטוח יחסית? זה פשוט הופך למימשק בסיסי בלי שום בעיות של התאמה למכשיר מסויים? או שצריך לחכות תקופה עד שדבר כזה "מאושר" על SG4 למשל, ופשוט עובד חלק בלי בעיות?

פורסם

צר יותר ב 1.6 מילימטרים. זניח ביותר יחסית ל 0.3 אינט'ש חסרון בגודל מסך.

אגב, הONE הוא גם עבה יותר ב 1.4 מילימטרים

הוא יותר עבה במרכזו , השוליים של הONE הם 4 ומשהו מילימטר וזה נותן תחושה שהמכשיר מאוד דק , לפחות זה מה שאומרים בביקורות.

פורסם

בטח שאלה מאוסה, אבל צריבת רום על מכשיר חדש שיוצא זה דבר בטוח יחסית? זה פשוט הופך למימשק בסיסי בלי שום בעיות של התאמה למכשיר מסויים? או שצריך לחכות תקופה עד שדבר כזה "מאושר" על SG4 למשל, ופשוט עובד חלק בלי בעיות?

כן, זה דבר בטוח כאשר אתה מבין מה אתה עושה, או יכול לעקוב אחר מדריכים לא מסובכים במדויק. יש גם מדריכים בעברית, חפש בגוגל. התהליך בדר"כ הפיך במידה ותרצה לחזור לרום המקורי.

רום כזה משוחרר לכל מכשיר ספציפית, כי תמיד יש את עניין הדרייברים. הוא מותאם למכשיר הספציפי ע"י מפתחים והאקרים המשתפים פעולה ביניהם. הוא לעולם לא יהיה מאושר ע"י סמסונג אבל למי איכפת.

פורסם

כן, זה דבר בטוח כאשר אתה מבין מה אתה עושה, או יכול לעקוב אחר מדריכים לא מסובכים במדויק. יש גם מדריכים בעברית, חפש בגוגל. התהליך בדר"כ הפיך במידה ותרצה לחזור לרום המקורי.

רום כזה משוחרר לכל מכשיר ספציפית, כי תמיד יש את עניין הדרייברים. הוא מותאם למכשיר הספציפי ע"י מפתחים והאקרים המשתפים פעולה ביניהם. הוא לעולם לא יהיה מאושר ע"י סמסונג אבל למי איכפת.

תודה על הסבלנות ;)

וכמה זמן לוקח למפתחים והאקרים להוציא גרסה לטלפון חדש?

פורסם

^ תלוי, משתנה בכמה ה BL של הטלפון נעול ע"י היצרנית. (שבזה אגב סמסונג נותנים מכשרים לא נעולים, ו HTC מכשירים סופר נעולים) וכמה יש גישה לקוד של החומרה של המכשיר. זה יכול לקחת שבועים לגרסה יציבה, או חצי שנה והרבה יותר.

הוא יותר עבה במרכזו , השוליים של הONE הם 4 ומשהו מילימטר וזה נותן תחושה שהמכשיר מאוד דק , לפחות זה מה שאומרים בביקורות.

מה שלא יהיה, אם הייתי בשוק למכשיר חדש, בהתלבטות בין ה ONE לגלקסי 3 הייתי לוקח את הגלקסי נטו בגלל המסך. הוא בתכלס אותו גודל פיזי כמו הONE, אך יש לך עוד 7.6 מילימטר גודל מסך. לדעתי יתרון אדיר.

פורסם

^ הנוט בגודל של הONE ? נראה לי אתה מתבלבל.

בו נסכם שלשני המכשירים יש את היתרונות משל עצם ,

לONE :

איכות בניה

עיצוב

ממשק סנס 5 + בלינקפיד

מצלמת אולטרה פיקסל + ZOE

רמקולים מפלצתים

לS4:

מסך ענק

מעבד קצת יותר מהיר

זיכרון שניתן להרחבה

סוללה נשלפת

ממשק הויז

----

הם דיי שווים השאלה מה אתה מחפש.

אני אישית התרשמתי יותר מהONE , חודש הבא כששניהם יהיו על המדפים אפשר גם יהיה למשש. ;)

פורסם

^ הנוט בגודל של הONE ? נראה לי אתה מתבלבל. - איפה כתבתי נוט ? כתבתי גלקסי 3, אך התכוונתי ל 4 :facepalm:

לONE :

איכות בניה - איכות חומרים. רק הזמן יגיד אם האיכות הבניה של ה ONE עדיפה על ה S3.

עיצוב

ממשק סנס 5 + בלינקפיד - חלק יגידו יתרון, חלק חיסרון.

מצלמת אולטרה פיקסל + ZOE - אם הם יעמדו בהצהרות לגבי איכות הצילום בלילה, אז זה בהחלט יתרון למי שצריך את זה.

רמקולים מפלצתים

לS4:

מסך ענק

מעבד קצת יותר מהיר - ולפי ההצהרות של סמסונג גם יותר חסכוני.

זיכרון שניתן להרחבה

סוללה נשלפת

ממשק הויז - חלק יגידו יתרון, חלק חיסרון.

----

אני אישית התרשמתי יותר מהONE , חודש הבא כששניהם יהיו על המדפים אפשר גם יהיה למשש. ;)

תתחדש :xyxthumbs:

פורסם

420 פאונד לא כולל משלוח לישראל ולא כולל מיסים. אם מכניסים את המשלוח (25 פאונד) ואת המיסים שתשלם בישראל, (34.6%) זה יוצא 3500 שח. וכל זאת בהנחה שלא יהיו עוד עמלות מיוחדות במשלוח של DHL שיכולים להגיע לתוספת של מאות שח - עמילות מכס וכו'.

בקיצור, לא רחוק מפי 2 כסף יחסית לנקסוס 4.

לדעתי עדיין הנקסוס 4 לוקח בגדול ביחס של תמורה למחיר, וזה לא עומד להשתנות בקרוב.

אז למה להזמין דרך DHL? כי handtec מציעים גם משלוח בדואר רגיל, שעולה 15 פאונד. לפי החישוב שלי ולפי שער הפאונד הנוכחי, המחיר יהיה 3242 ש"ח כולל הכול וזה במידה וייקחו מכס גם ממחיר המשלוח. ולא יהיו עמלות מיוחדות למשלוח רגיל.

פורסם

דיי מסכם הכל

פורסם

אז למה להזמין דרך DHL? כי handtec מציעים גם משלוח בדואר רגיל, שעולה 15 פאונד. לפי החישוב שלי ולפי שער הפאונד הנוכחי, המחיר יהיה 3242 ש"ח כולל הכול וזה במידה וייקחו מכס גם ממחיר המשלוח. ולא יהיו עמלות מיוחדות למשלוח רגיל.

אני ראיתי 2 אפשרויות משלוח בלבד. DHL ב 25 ו FEDEX ב 28 או 29.

בכל מקרה, החישוב שלך לא נכון.

פורסם

אני ראיתי 2 אפשרויות משלוח בלבד. DHL ב 25 ו FEDEX ב 28 או 29.

בכל מקרה, החישוב שלך לא נכון.

תראה תמונה מצורפת.

420+15=435

מה שאתה משלם לחנות

435*34/100=147.9

מכס + מעמ שאתה משלם בארץ

582.9 GBP = 3242 ILS

לפי ההמרה של גוגל

אז מה לא בסדר פה?

פורסם

אני באמת לא חובב של הוורדרדות של הAMOLED

ולא לשכוח שלHTC יש את זה!:

http://youtu.be/qbI2MpQ2mig

פורסם

^

אתה מדבר על הSLOW MOTION ? יש עוד הרבה פיצ'רים נחמדים במצלמה של HTC ( פנורמה , להעלים דמויות , HDR , אפקטים וכו') , אבל זאת לא הסיבה שבגללה הולכים על המכשיר הזה ,

אתה יכול לעשות את זה בכל תוכנת עריכה בעקרון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים