עבור לתוכן

עזרה - התקנת DD-WRT על TP-LINK 1043ND

Featured Replies

פורסם

מישהו צלח התקנת DD-WRT על TP-LINK 1043ND?

האתר שם הזוי לגמרי ולא ברור מה לעשות ומתי ולמה.

בנוסף הוא לא מופיע ברשימת specific אבל מופיע כנתמך.

אז מה עושים?

הגרסא שברשותי לפי המדבקה היא Ver 1.8 למרות שבקונול משום מה כתוב:

[table][tr][td]

Firmware Version:

3.13.13 Build 120605 Rel.38634n[/td][/tr][tr][td]

Hardware Version:

WR1043ND v1 00000000[/td][/tr][/table]

• תגובות 35
  • צפיות 6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מדוע להתקין DD-WRT על ראוטר כמו זה? התוכנה המקורית שלו דיי מלאה בכל אפשרות, וממש יציבה.

אני מבין את הסיבות בעבר, עם כל ה firmware הלא יציבים והבסיסים שהיו. מדוע כיום בראוטר כזה ?

פורסם
  • מחבר

ל-kalen:

לא יציבה ולא תנינים. לא אהבתי את היציבות גם קודם. התקנתי אתמול את הגרסא המקורית האחרונה כמו שציינתי ונהייה ממש גרוע.

אין קשר רציף וכל הזמן ניתוקים והמתנות.

אי אפשר להמשיך ככה.

ל-

Definitely Maybeכן אבל,

האם ניסית את זה על נתב זהה? 1043ND

והגרסא שלי 1.8 באתר כתוב 1.1 ו-1.4...

ואיך להתקין, כרגיל דרך ממשק ה-web של הנתב??

פורסם

אצלי היה יציב שנים

ואז התחיל לגמגם

אכן יש לי את הקושחה על נתב זהה,

ההתקנה דרך הממשק הרגיל

פורסם
  • מחבר

טוה אני אשן על זה עוד לילה כי לא בא לי לקנות עכשיו נתב חדש אם זה ידפק.

אבל בעקרון דרך המסך של firmware upgrade.

טוענים את הבסיס של DD-WRT ואח"כ את הגרסא האחרונה שלהם.

פורסם

הנתב הזה לא יציב בעליל, יש לו המון גרסאות חומרה שונות וקושחות רבות, שלי גרסת חומרה 1.9 כמעט החדשה ביותר שיש, וגם יש בעיות יציבות, האינטרנט לא מתנתק אבל הגישה לממשק ה WEB שלו קורסת ונורית SYS נכבית לחלוטין, זה ממש באג תוכנתי מעצבן ביותר ש TP-LINK לא פותרת משום מה.

פורסם

זה שאתה כותב בכתב מודגש לא הופך את זה לנכון.

יש לי את אותו הנתב כמעט שנתיים עם הקושחה המקורית ואני יכול לומר שהוא עושה את העבודה ללא התנתקויות בכלל.

פורסם

גם אני סובל מהנתב הזה המון אבל שמעתי בעבר שהגרסא של ddwrt לא יותר טובה מהמקורית, אלא להפך..

אבל עבר כבר המון זמן ונמאס לי מהתקיעות של הראוטר הזה ואתמול החלפתי ל ddwrt האחרון. החודש שעבר.. בינתיים הכל עובד אבל זה עוד לא אומר הרבה.

פורסם
  • מחבר

יופי אז itaysp,

כבעל נסיון (מאתמול :) ) האם ההתקנה פשוטה כפי שמשתמע? כי מהאתר ניתן להבין שצריך להיות לפחות מדען טילים בשביל לעדכן.

2 שלבים.

- לבצע את עדכון ההכנה דרך web interface

- לטעון את הגרסא האחרונה לראוטר דרך web interface

וזהו??

פורסם

אני משתמש בנתב הזה עם DD-WRT שלושה חודשים בחיבור כבלים עם חייגן.

עם הקושחה המקורית היו דיי הרבה ניתוקים ובעיות עם הVPN (שרת נפרד), עכשיו אין ניתוקים אבל התקשורת החוצה מפסיקה בשלב כלשהו (כנראה הטבלאות מתמלאות).

הוספתי Rule שמאתחל אותו באם זה קורה וכיום הכל בסדר (מלבד האיתחול המעצבן שמתרחש בערך שלוש פעמים ביום).

ההתקנה היא כפי שהסבירו:

1. בממשק WEB המקורי מתקינים [ftp=ftp://ftp.dd-wrt.com/others/eko/BrainSlayer-V24-preSP2/2013/02-11-2013-r20675/tplink_tl-wr1043nd/factory-to-ddwrt.bin]factory-to-ddwrt[/ftp]

2. אופציונאלי (ומומלץ) לעדכן לגירסה [ftp=ftp://ftp.dd-wrt.com/others/eko/BrainSlayer-V24-preSP2/2013/02-11-2013-r20675/tplink_tl-wr1043nd/tl-wr1043nd-webflash.bin]החדשה ביותר[/ftp] דרך טאב הAdministration בממשק הDD-WRT

חשוב לציין שבעקרון לא ניתן לחזור אחורה, קרי - להתקין את הממשק המקורי אם מתחרטים. אמנם יש מספר שירשורים בפורום שלהם עם פתרונות פה ושם אך יש לוודא שזה עובד עם הראוטר הספציפי בקושחה הספציפית.

פורסם
  • מחבר

(מלבד האיתחול המעצבן שמתרחש בערך שלוש פעמים ביום)

זה בהחלט מעצבן.

אגב, הלחצן QSS בחזית הנתב, שמאפשר חיבור לפרק זמן קצר מתפקד עם DD-WRT? הוא די שימושי אצלי.

פורסם

חשוב לציין שבעקרון לא ניתן לחזור אחורה, קרי - להתקין את הממשק המקורי אם מתחרטים. אמנם יש מספר שירשורים בפורום שלהם עם פתרונות פה ושם אך יש לוודא שזה עובד עם הראוטר הספציפי בקושחה הספציפית.

יש דרך, די פשוטה

יש קושחה ספציפית שצריך לטעון ואחריה את הקושחה המקורית. עשיתי את זה מספר פעמים.

אני אתן לינק בערב

פורסם

לשדרג את הנתב ל Custom firmware זה מצוין ומאוד מועיל לדעתי.

למיטב זכרוני (וגם באתרי הקושחות) מצוין שגרסה 1.8 בעייתית.

במידה ויש בעיות עם DDWRT אולי שווה לנסות את Openwrt

פורסם
  • מחבר

qtec, האם 1.8 בעייתי כחומרה באופן כללי או שהוא בעייתי בהקשר של dd-wrt?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים