עבור לתוכן

תשתית - נותרתי חסר אונים, גזל דואפולי.

Featured Replies

פורסם

שלום, בשנה החולפת נהנתי מתשתית בזק במהירות 15 מגה במחיר של 65 שח ( במקור היה +25שח על קו קל שבוטל בשעה טובה). עברה שנה וה"הטבה" הסתיימה.

שיחה לבזק הוציאה אותי מתוסכל מאוד. הם דורשים כעת 99 שקלים ל15 מגה תשתית! בעוד שלקוח חדש זכאי ל69 שח לאותה מהירות. הגעתי לשקרי לקוחות וגם שם טענו שזה המחיר ואין מה לעשות. במילים אחרות, היית שנה אצלנו ועכשיו נבעט אותך החוצה.

טוב, ראיתי שבהוט יש 100 מגה ב139 לחודש, אם אין אלטרנטיבות אחרות אז נצטרף ( ובינתיים עד כניסתה של 018 אין שום אלטרנטיבה).

הופתעתי לגלות דמי התקנה של 240 שקל! על ביקור טכנאי שיחבר לי את המודם למחשב. בעבר שהיתי בהוט עלות התקנה עמדה על 70--90 שקל, המוקדנית לא הצליחה להסביר לי את פשר המחיר ואמרה רוצה תעשה לא רוצה תתחפף.

כמובן שניתקתי את השיחה ונותרתי אובד עצות.

240 שח התקנה , זה 20 שח לחודש X12 מה שמייקר את החבילה ל160 שח ( רק תשתית) ובבזק לא כל כך אכפת מהלקוחות שלה.

כנראה בזק והוט מעדיפות לשחק פינגפונג עם הלקוחות כל שנה, הכי משתלם להן.

מה לעשות? אין לי אפשרות לחכות 3 חודשים עד ששחקנית שלישית תיכנס למערכה.

האם ניתוק מבזק והצטרפות מחדש תזכה אותי במחיר של לקוח חדש?

אני שונא מונופל.

פורסם

מה לעשות? אין לי אפשרות לחכות 3 חודשים עד ששחקנית שלישית תיכנס למערכה.

אז 3 חודשים תשלם מחיר מלא עם 15Mb - זה מה שיהרוג אותך? לדעתי זה ייצא יותר זול מכל אופציה אחרת.

האם ניתוק מבזק והצטרפות מחדש תזכה אותי במחיר של לקוח חדש?

תתקשר ותציג את עצמך כלקוח חדש. תברר מחירים ועלויות התקנה כאלה או אחרות. יכול להיות שגם הם ינפיצו לך דמי התקנה כאלה או אחרים.

פורסם

אם תדבר עם הוט , אז אני חושב שהם יוכלו להוריד את עלות ההתקנה.

אני שונא את השיטה המפגרת שלהם לגנוב כסף מהלקוחות.

כשאני רציתי להשתדרג ולשלם יותר על מהירות גבוהה יותר ב vdsl , אז הם דרשו ממני לשלם 100 שקל על מודם מעפן , אז שאלתי את המוקדנית אם אני מתנתק אז אני משאיר אצלי את המודם , והיא ענתה לי שלא , אז למה שאני אשלם על הדבר המסכן הזה 100 שקל?!

זה אותו עיקרון גם ביס , לשלם 50 שקל על שלט שאני לא אשמור אם אני עוזב.

החברות האלה חושבות שהן מחזיקות את הלקוחות בביצים ושהלקוחות ישלמו על איזו שטות שהם ירצו להדביק.

אני כמובן שלא הייתי מוכן לשלם לא על השלט ולא על המודם , כי זה פשוט חוצפה וגניבה , ואני לא מוכן לתת לזה יד , ואין לזה קשר בכלל לכסף.

פורסם

^^

תיקון קל - מודם אתה זכאי לקחת מבזק בחינם (צריך להחזיר אותו לבזקסטור בסוף הרומן). ככל הנראה שהתכוונת למודם-ראוטר.

פורסם

מודם vdsl עולה כסף , וגם זה בהשאלה.

פורסם

ביטול וחידוש מנוי בבזק מחייבים אותך על דמי התקנה מאחר וכביכול הם מגיע טכנאי לנתק את הקו ולחבר את קו. בפועל במקרה כזה אתה תשלם דמי התקנה בלי שהם יעשו כלום.

אני דיי בטוח שאם תגיד שכבר תיאמת טכנאי של הוט ואתה מבקש להתנתק אז תקבל מחירים אחרים.

פורסם

^^

תיקון קל - מודם אתה זכאי לקחת מבזק בחינם (צריך להחזיר אותו לבזקסטור בסוף הרומן). ככל הנראה שהתכוונת למודם-ראוטר.

זה לא קשור. הם עושים שם קומבינות בלי סוף.

הם מכריחים אותך לקנות מודם/ראוטר וכשיש צורך להחליף בגלל שידרוג הם מבקשים אותו בחזרה.

הם לא משאילים בכזאת קלות מודם ומנסים לערבב אותך כדי לשלם.

פורסם

אז תהיה צרכן נבון, דרוש/תתעקש-על מודם ותדאג לראוטר בעצמך.

איפשו אני יכול להבין את האינטרס של הנציגים להמיר את מי שהם יכולים למודם-ראוטר... הם בטח מקבלים מלאנתלפים שיחות מחבר'ה שהאחשלהחברשלהשכן שירשר להם למודם הקיים ראוטר סוג ד' כלשהו והם מתקשרים ישר ל 166 בכדי שיעזרו להם להבין למה העסק לא עובד.

פורסם

לפי דעתי השיטה של ההתקנה היא קנס התנתקות הפוך. הם לא רוצים שתתחבר ואז תתנתק כמה שבא לך אז הם לוקחים התקנה.

אני דיברתי לפני כחודש עם נציג של הוט בצ'ט שלהם בנושא והבנתי שיש דרך להתחמק מדמי התקנה. בגלל שהחבילה בלי התחיבות בתאוריה אתה יכול להחליף חבילה מתי שבא לך. אם ההתקנה לא מותנת בכלום אז תקבל אותה בחינם ואז תחתוך מה שלא צריך בחבילה . בזמנו היה להם דמי התקנה של 100 שקל לאיזה חבילה קטנה (משהו עם אינטרנט 5 מגה) וזה לא כלכך הרבה יחסית למחיר הרגיל.

היום יש להוט חבילה עם טלויזיה וטלפון ואינטרנט 100 מגה ב250 שקל לחודש עם דמי התקנה חינם. מה שאפשר לעשות זה להתחבר לחבילה הזאת ואז באופן מיידי לבטל אל הטלפון להטלויזיה. ואז השאלה היא אם יחיבו אותך לכל החודש או באופן יחסי. אם זה באופן יחסי זה יכול להיות 5-10 ימים . זה די מיקר את החודש הראשון אבל רוב הסיכויים שזה יותר זול מדמי התקנה.

עדיין זה נשמע לי כמו הרפתקאה לא קטנה וצריך לחפור בחוזה ולראות שזה בכלל אפשרי . היה הוגן יותר אם היו נותנים לך החזר על דמי התקנה אחרי שנה-שנתיים למרות שזה סוג של התחייבות - דבר שלא ממש מקובל היום. עדיין שמתי לב שאין להוט כלכך בעיה לעשות לך התקנה חינם בעיקר אם אתה לוקח טריפל . בגלל זה חשבתי על הקומבינה הזאת.

בכל מקרה ההתקנה עולה להוט כסף ומישהו צריך לשלם על זה - הטכנאי לא עובד בחינם והכבלים שהוא מעביר בבית עולים כסף. בתקופת ההתחיבויות עם הקנס הדרקווני היה להם קל לתת התקנה בחינם כי אחרי זה הם יכולים לקחת לך קנס מפלצתי אם תתנתק. היום זה לא ככה אז הם לא רוצים שתחבר לראות מונדיאל ואז תתנתק (בתקופות האילו הם לא נותנים התקנה חינם לאף אחד).

פורסם

אבל אתה טועה פה.

אני מדבר על מודם בהשאלה בטכנולוגיית vdsl , לא ראוטר-מודם.

על מודם בהשאלה הם דורשים 100 שקל.

על ראוטר זה תוכנית החזר\התחייבות לשנתיים.

יש לי את המודם \ ראוטר זבל שלהם בטכנולוגיית adsl של netgear שהם עשו בו שינויים , שהפתעה , הם לא לטובת הצרכן.

דווקא הראוטר של חברות אחרות כמו d-link או tp-link עובד הרבה יותר טוב.

אני לא מוכן לקנות חומרה מחברה שעושה שינויים במוצר בשביל להגביל אותו לשימוש רק בחברה שלהם.

פורסם

ריב קטן עם הוט, ותקבל התקנה חינם...

פורסם
  • מחבר

כבר אמרתי לבזק שאני מתנתק ברגע שהוט מגיעים להתקנה ולא הזיז להם, לא מוכנים לרדת מ99.

חשבתי לגשת לאחד מדוכני המכירה של הוט ולנסות להתחבר דרכם, אני חושב שיש להם יותר כלים "לסגור עיסקה", אולי אפשר להתמקח על מחיר ההתקנה.

פורסם

חשבתי לגשת לאחד מדוכני המכירה של הוט ולנסות להתחבר דרכם, אני חושב שיש להם יותר כלים "לסגור עיסקה", אולי אפשר להתמקח על מחיר ההתקנה.

תעדכן אם הצליח

פורסם

אם כבר, למה לא ל 100 מגה באותו מחיר ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים