פורסם 2013 במרץ 512 שנים מעניין אותי למטרת למידה איך אני יוצר סקטורים פגומים? ואיך אני מתקן סקטורים פגומים? יש לי כמה דיסקים קשיחים ישנים ואין לי בעיה להרוס אותם...
פורסם 2013 במרץ 512 שנים מחבר ;D ;D ;D ;D אין תוכנה להרוס את הדיסק עצמו בלי לשבור אותו?ומה עם תיקון סקטורים פגומים אין אפשרות?
פורסם 2013 במרץ 512 שנים להשיג סקטורים פגומים לא בעיה. תפתח את הדיסק ותשפוך קצת חול פנימה.לתקן סקטורים פגומים זה בלתי אפשרי.
פורסם 2013 במרץ 512 שנים יש תוכנות שמתקנות סקטורים פגומיםלמשל HDD Regenerator(טעויות מגנטיות) לי אישית היא תיקנה כבר 2 דיסקים קשיחים שהווינדוסלא עלהנמצאת בhiren's boot cd גרסאות ישנותבחדשות יש תוכנות אחרות
פורסם 2013 במרץ 512 שנים זה לא נכון, הן לא מתקנות, אלא לוקחות סקטורים תקינים מקצוות הדיסק (כאלו שלא בשימוש).
פורסם 2013 במרץ 512 שנים התוכנה הזאת לא מתקנת סקטורים פגומים.היא פשוט עוזרת למפות את הסקטורים בדיסק מחדש, בצורה שתעקוף את הסקטורים הפגומים.
פורסם 2013 במרץ 512 שנים מחבר אם יש קובץ מקולקל היא משחזרת אותו ושמה בסקטור אחר או פשוט מדלגת על הסקטור והקובץ לא יחזור?
פורסם 2013 במרץ 512 שנים התוכנותהאלה עובדות בשלבים1. ניסיון קריאת הנתונים מהסקטור הפגום. אם אפשרי אז כתיבתם לסקטור אחר וסימון טבלת הקבצים בהתאם.2. write zero על הסקטור שנחשב פגום, ובדיקה אם ניתן לקרוא את הסקטור שוב.2.א. ניתן לקרוא את הסקטור=מערכת ההפעלה סימנה את הסקטור כפגום בטעות. סימון הסקטור כתקין.2.ב. לא ניתן לקרוא את הסקטור= הסקטור פגום. מיפוי מחדש של סטור מתוך הרזרבה של הדיסק למיקום של הסקטור הפגום.אם לא נותרו סקטורים ברזרבה. אז מקטינים את המחיצה בסקטור 1.
פורסם 2013 במרץ 512 שנים מחבר אהה מגניב זאת אומרת שאפשר להציל קבצים מדיסק קשיח עם סקטורים פגומים ולהפוך כל דיסק קשיח עם סקטורים פגומים לפעיל ;D
פורסם 2013 במרץ 512 שנים דף הבית של התוכנה טוען אחרתhttp://www.dposoft.net/#b_hddhid*אני לא בטוח שהתוכנה בhiren's boot cd זהאותה תוכנה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.