עבור לתוכן

בקשת ייעוץ - 7870XT, 7950 ו-660TI - ספק 500W יספיק?

Featured Replies

פורסם

חיפשתי תשובות בארכיון, אבל לא מצאתי אף תשובה שתקפה למקרה שלי, והוא:

אשמח לקבל תשובה ספציפית על חברת Seasonic. מעוניין לדעת אם ה-500W ECO יחזיק את הכרטיסים הספציפים האלה - אין באפשרותי להחליף לספק מתקדם יותר, ולכן רוצה לבדוק אם אני צריך לרדת בכרטיס מסך המבוקש.

* רק צריך לציין שאם אני אבחר ב-7950, מדובר בגירסת הבוסט.

אבקש התייחסות במקרה של OC משלי בעתיד ובלי OC משלי בעתיד. לא מתוכנן SLI וכיוצא בזה (אם זה רלונטי בכלל).

מעבד I5 3470 3.2, מסך 1920X1200, מארז עם 2 מאווררים 120MM, גיימינג - הגדרות גבוהות ואולטרה.

רוצה להיות בטוח שהמחשב לא ישרף כתוצאה מעומס על ספק סיסוניק אקו 500W (אם זה רלונטי - המחשב לא סוס עבודה שיעבוד עם הכרטיס 24/7).

אין צורך להביא "הוכחות". אני סומך עליכם. פשוט רוצה לקבל תשובה חד-משמעית לפני שאני קונה אחד משלושת הכרטיסים.

תודה!

פורסם

יחזיק.

תתחדש.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה.

אני צריך לציין שאני קונה בחנות KSP (סניף ראשון לציון). המוכר שאיתו דיברתי בחנות אמר לי שסיסוניק הם חברה טובה ולא "ג'נרית", אבל שכדאי לשקול ספק מעל 500W - והומלץ גירסת ה-ECO 600W. סתם ניסה לדחוף? יש לי עבר טוב עם KSP (רכישות קטנות אמנם), כך שקשה לי להאמין שהם מנסים לדחוף ככה סתם, תמיד הם היו איתי יותר מבסדר. אבל באמת זה נשמע לא הגיוני, כי זה לא שאני אעשה OC למעבד, זה לא שלוח האם הוא חזק יותר מהרגיל (H77), זה לא שיש לי מערך כרטיסים או מספר דיסקים קשיחים.

אשמח לתגובות נוספות.

פורסם

זה לא תמיד רצון לדחוף, לפעמים זה פשוט חוסר ידע של המוכרים.

לגבי הספק, כשיש את SeaSonic SSP-450RT ב5 שקל יותר אין סיבה לקחת את ה500ECO.

פורסם

הגזמתי עם הCapacitor Aging (מחמיר)

פורסם
  • מחבר

תודה רבה חברים! שבוע טוב!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים