עבור לתוכן

המלצות למארז

Featured Replies

פורסם

שלום חברים,

אני חדש כאן, אז אני בטוח שהשאלה כבר נשאלה, אבל בכל זאת -

מחפש מארז מרווח, מאוורר, לא רועש, ניהול כבלים טוב, הרבה יציאות/כניסות, USB 3

למישהו יש המלצה ?

תקציב ~800 ש"ח

תודה

פורסם

בתקציב הזה יש מיליון אופציות, השאלה היא אם לא "נתפסת" על מארז מסויים למה להוציא כ"כ הרבה כסף עבורו.

שאלה נוספת היא מה חשוב לך יותר, רמת הקירור הגבוהה או רמת השקט.

כדאי גם לתת פירוט של הרכיבים שברשותך.

פורסם
  • מחבר

בתקציב הזה יש מיליון אופציות, השאלה היא אם לא "נתפסת" על מארז מסויים למה להוציא כ"כ הרבה כסף עבורו.

שאלה נוספת היא מה חשוב לך יותר, רמת הקירור הגבוהה או רמת השקט.

כדאי גם לתת פירוט של הרכיבים שברשותך.

יש שניים שאני מתלבט ביניהם, אבל אודה שבתחום של המארזים לא עשיתי את עבודת המחקר כמו שצריך, ולכן אני פה. בכל מקרה, השניים הם :

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16811129100&Tpk=Antec%20Twelve%20Hundred%20V3

או

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16811129087

קירור חשוב לי יותר משקט, אבל כמובן שלא ארצה מארז רועש מאוד

הרכיבים שלי :

מעבד Intel i7-3770k

לוח אם Intel DZ77RE-75K

כרטיס מסך EVGA GeForce GTX670 FTW+ 4GB

זכרונות Kingston Beast 16GB

ספק SeaSonic 850W Gold-X Series

הארד דיסק Seagate Barracude 3TB 7200

סוליד סטייט Intel 520 180GB

מאוורר למעבד Noctua NH-U12P SE2

כונן CD צורב של סוני

פורסם

היה לי את שניהם מדובר מארזים מצויינים. הם שקטים בצורה מפתיעה לדעתי ביחס לכמות המאווררים הגדולה

ככה שתקבל מענה לשני הדרישות, לא שקטים ברמת ה-R3\R4 אך מספקים קירור טוב יותר.

אם אתה מחפש פול טאוור ומתלבט בין שניהם ה-DF לדעתי עדיף כי קל הרבה יותר לניקוי ומאפשר חיבור SSD מהיר.

אם אתה לא נעול על FT, יש לך את הקורסייר אובסידיין 650D שהוא מארז מדהים, שלדעתי גם נותן מענה

לשני הדרישות, יש את ה-P280 ששקט מאוד אך פחות מבצעי בקירור, במקרה שלו כבר הייתי הולך על ה-R4.

ל-FT יש גם את הסטורם טרופר של CM שרמת הקירור שלו מעולה, אך אם הוא מספק רמת שקט בדומה לסטרייקר

שיש ברשותי כיום אני פחות ממליץ עליו, הוא לא שקט ברמה של ה-DF\1200. אפשר לשקול גם את ה-HAFX

שמקורר בצורה מעולה, אך מניסיון שלי איתו הוא שקט פחות גם כן, גם הפילטר שלו לא משהו.

תבדוק גם את המארזים של ליאן לי\לאן קול שנותנים רמת קירור טובה יחד עם רמת שקט גבוהה יחסית.

שים לב שישנם מספר דגמים מיושנים יותר שלדעתי לא שווים את הכסף.

פורסם
  • מחבר

היה לי את שניהם מדובר מארזים מצויינים. הם שקטים בצורה מפתיעה לדעתי ביחס לכמות המאווררים הגדולה

אם אתה מחפש פול טאוור ומתלבט בין שניהם ה-DF לדעתי עדיף כי קל הרבה יותר לניקוי ומאפשר חיבור SSD מהיר.

אם אתה לא נעול על FT, יש לך את הקורסייר אובסידיין 650D שהוא מארז מדהים, שלדעתי גם נותן מענה

לשני הדרישות, יש את ה-P280 ששקט מאוד אך פחות מבצעי בקירור, במקרה שלו כבר הייתי הולך על ה-R4.

ל-FT יש גם את הסטורם טרופר של CM שרמת הקירור שלו מעולה, אך אם הוא מספק רמת שקט בדומה לסטרייקר

שיש ברשותי כיום אני פחות ממליץ עליו, הוא לא שקט ברמה של ה-DF\1200. אפשר לשקול גם את ה-HAFX

שמקורר בצורה מעולה, אך מניסיון שלי איתו הוא שקט פחות גם כן, גם הפילטר שלו לא משהו.

תבדוק גם את המארזים של ליאן לי\לאן קול שנותנים רמת קירור טובה יחד עם רמת שקט גבוהה יחסית.

מוכרים בכלל בארץ lian li ?

אני כן נעול על FT, וה-R4 נראה מפלצתי מדי

בוא נגיד שנשארנו עם 2 האופציות שהצגתי - אמנם יותר קל לנקות את ה-DF (שזה מאוד חשוב לי), אבל קראתי ביקורות שאומרות שהוא צפוף מדי, ושהוא בנוי באיכות נמוכה, הרוב פלסטיק, וגם ב-newegg כבר לא מוכרים את ה-DF, ואפילו רשום שהוא discontinued - משמע שהוא ישן יותר (ולכן אמור להיות פחות טוב..?)

ב-1200 הבנתי שצריך ממש לפרק את כל התושבת של הדיסקים בשביל לנקות את הפילטרים ? זה חתיכת סיפור. יש גם פחות חיבורי USB 2.0 מקדימה לפי מה שהבנתי

בקיצור - אני בהתלבטות רצינית, לא יודע מה להחליט.. :nixweiss:

פורסם

מוכרים ב-TMS ו-IQPC.

דווקא ה-R4 יותר קטן וסולידי במראה ממארזי ה-FT שצוינו פה.

ה-1200 קיים הרבה יותר זמן מה-DF, אולי הוא עבר רענון בגרסאות V, אך ה-DF יצא בשלב יותר

מהראשון ויותר עדכני ממנו. הוא לא צפוף, הוא מאוד דומה בצורתו ל-1200, מעט פחות עמוק אבל זה מארז פול

טאוור הוא לא יכול להיות צפוף מידי במיוחד עם חומרה סטנדרטית יחסית. האיכות חומרים שלו מעולה, בדיוק

כמו ה-1200 ומארזים ברמתו. רק חלקו הקידמי עשוי פלסטיק כמו רוב המארזים בסגנון, את הפלסטיקים הללו של

הכוננים אפשר לפרק בלי בעיה. לנקות את ה-1200 זה סרט לא קטן ביחס ל-DF, צריך לפרק את הכלובים ואם

אתה רוצה לפרק את הכלוב לגמריי מהמארז צריך לנתק את החוטים של המאווררים, משמע צריך לפתוח את הדלת

הימנית היכן שמאוכסנים כל הכבלים. ב-DF המאווררים נפתחים כמו דלת עם פילטר שנשלף החוצה בקלות.

יתרון נוסף שלו הוא כמו שציינתי יש אפשרות לחבר SSD בשיטת חבר ושלוף בחלקו העליון.

פורסם
  • מחבר

הסתכלתי גם על הטרופר והסטרייקר של CM ולא הצלחתי להבין מה ההבדל.. זה רק הצבע ?

פורסם
  • מחבר

הלכתי בסוף על ה-trooper, נראה אחלה מארז

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים