פורסם 2013 בפברואר 1812 שנים יש לי בעיה אני לא מבין ולא מצליח את השאלה הזאתי כתוב תוכנית אשר קולטת שני מספרים a,d כאשר נתון ש a הוא האיבר הראשון בסדרה חשבונית כלשהי. את d ההפרש של הסדרה. הדפס על המסך את עשרת האיברים הראשונים בסדרה הנ"ל. איך עושים את זה?
פורסם 2013 בפברואר 1812 שנים אמרת בעצמך: כתוב תוכנית אשר קולטת שני מספרים a,d כאשר נתון ש a הוא האיבר הראשון בסדרה חשבונית כלשהי. את d ההפרש של הסדרה. הדפס על המסך את עשרת האיברים הראשונים בסדרה הנ"ל.
פורסם 2013 בפברואר 1812 שנים מחבר אבל d לא משמש להפרש?אם הכנסתי תמספר הראשון 1 והשני 10 אז ההפרש הוא 10 כל הזמן? לא מבין מה הולך פה
פורסם 2013 בפברואר 1812 שנים כנראה שלא הבנת מה זו סדרה חשבונית.אם האיבר הראשון הוא 1 וההפרש הוא 5 אז הסדרה נראית ככה:1,6,11,16,21...
פורסם 2013 בפברואר 1812 שנים מחבר האאא אז זה כ אילו מצב כזה:a a+d a+d+d a+d+d+dככה עשר פעמים?אבל איך אני אמור לכתוב את זה בתוך לולאה?, להקפיץ את ה-i לפי ה-d?
פורסם 2013 בפברואר 1812 שנים אפשרות אחת היא שהאינדקס של הלולאה יהיה d ובכל איטרציה הוא יגדל ב-d.אפשרות שנייה היא שבכל איטרציה אתה תדפיס את a ועוד פונקציה של d שתלויה ב-i.האפשרות הראשונה קצת עקומה מכיוון שהתנאי לעצירת הלולאה סתם מסורבל ופחות ברור.
פורסם 2013 בפברואר 1812 שנים מחבר וואי איזה תרגיל מסובך אני לא מצליח אני לא מבין איך אני אמור לכתוב את זה זה מה שאני חושב, אבל זה לא נכון אולי תגיד לי איפה הבעיה שלי?#include <stdio.h>#include <conio.h>void main (){ int n,i,d; printf("enter num :\n"); scanf("%d", &n); if (n>=5) { for (i=n;i<=(d*9);i++) printf("%d\n",i); } else printf("error");getch();}
פורסם 2013 בפברואר 1812 שנים א. מי אמר לך שהפונקצייה main היא void?ב. אמרתי לך שהאפשרות הראשונה עקומה. בכל מקרה תראה האם אתה רוצה להגדיל את i באחד בכל איטרציה.
פורסם 2013 בפברואר 1812 שנים א. המרצה מלמד סטנדרט ישן מאוד. היכן אתה לומד?ב. תממש את האפשרות השנייה שהצעתי. הלולאה צריכה לרוץ 10 פעמים ובכל פעם אתה מדפיס a+d, a+d+d, a+d+d+d וכן הלאה.תחשוב מה הקיצור של d+d+d+...+d ואיך זה מתקשר לאינדקס של הלולאה.
פורסם 2013 בפברואר 1812 שנים מחבר אני יודע שאני מתחיל מ-a ואני יודע שאני אמור לכתוב עד d*9 אבל מה התנאי?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.