עבור לתוכן

ביטקוין - הדיון הראשי והרשמי

Featured Replies

• תגובות 1.9k
  • צפיות 875.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ו? זה הבדל מינורי ולא חשוב

אז אין גוף אחד שיכול להדפיס ביטקוין (וטכנית כל מדינה יכולה להשקיע את משאביה בייצור ביטקוין)

זה לא משנה שום דבר

פורסם

הכמות שלו סופית .

אין אדם/גורם יחיד היכול לשלוט בו . (יהפוך לנכון יותר ויותר , ככל שיותר אנשים יחזיקו בו).

אין שום גורם מאחוריו . (למרות ניסיונות שונים מטרולים לומר שכן ).

ד"א , אם כבר משווים אותו למשהו אז ראוי להשוות אותו לשגעון הצבעונים . http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A9%D7%99%D7%92%D7%A2%D7%95%D7%9F_%D7%94%D7%A6%D7%91%D7%A2%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9D

אבל יש כאן בעיה כי ביטקוין קיים כבר כמה שנים טובות והוא אינו מתכלה בניגוד לפרח ..

פורסם

אתה משווה אותו לאחת הבועות הגדולות בהיסטוריה ואתה אמור להיות תומך במטבע הזה?

הביטקויין בהחלט מתכלה, ביום שהמשתמשים יעברו למטבע שקר אחר, השווי שלו יתכלה. :)

פורסם
הכמות שלו סופית .

אין אדם/גורם יחיד היכול לשלוט בו . (יהפוך לנכון יותר ויותר , ככל שיותר אנשים יחזיקו בו).

זו אחד הבעיות. הכמו שלו סופית ואף אחד לא יכול לשלוט בו. איך תהפוך אותו למטבע רשמי? הרי התפוצה שלו כרגע כן די נשלטת ע"י מיעוט. יש 21 מליון מטבעות. מספיק שיש לי מטבע אחד - יש לי כמות לא פרופורציונלית של כסף יחסית לאחוז שלי באוכלוסייה. כל מי שמחזיק כרגע מטבעות יהיה עשיר (כי בפועל הכוונה היא להשתמש בשברירי ביטקוין כמטבע).

פורסם

גיל , אתה לא יודע על איזה מחיר הוא יתייצב .

עומרי , הביטקוין לא מתכלה .

עומרי , אני לא משווה אותו לכלום . אני אומר שאם כבר יש תרמית בעלי קווי דמיון לביטקוין אז זה הצבעוניים . (בניגוד לכל הגאונים של הפונזי ! פונזי !).

ברור שזה לא זהה .

- - - תגובה אוחדה: - - -

ד"א , אחת הסיבות לזה שזה לא דומה שעכשיו (שנה לאחר השיא) , הביטקוין עדיין קיים .

פורסם

בהתייחסו לנושא הביטקוין אמר כוכבא: "הביטקוין מאוד מעניין אותנו. הוא לא היחיד שקיים, אבל הוא מאוד נפוץ. אנחנו רואים חברות שמכירות בו אבל יש הרבה חששות וסיכונים עם המטבע כמו מימון טרור והלבנת הון. אולי ב-2015 נוכל לאחסן ביטקוין בבנק הפועלים".

פורסם
  • מחבר

אחד מהעיתונים המוכרים ביותר בעולם, TIME Magazine, החל לקבל ביטקוין עבור מנויים הן למהדורות המודפסות והן למהדורות הדיגיטליות שלו:

הקליקו על התמונה לקישור. ותודה לאתר Telecomnews.co.il על החדשה.

1101131216_400.jpg

פורסם
בהתייחסו לנושא הביטקוין אמר כוכבא: "הביטקוין מאוד מעניין אותנו. הוא לא היחיד שקיים, אבל הוא מאוד נפוץ. אנחנו רואים חברות שמכירות בו אבל יש הרבה חששות וסיכונים עם המטבע כמו מימון טרור והלבנת הון. אולי ב-2015 נוכל לאחסן ביטקוין בבנק הפועלים".

סמוך על המדיה שתגזים בפרשנות. בנק הפועלים יחזיק ביטקוין כמו שאתה תחזיק אוויר בבקבוק.

זה כנראה תרגיל יחצנות, אני לא מאמין שבנק ישראל יאפשר לו לעשות משהו

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

ראיתי שהוא ירד מתחת ל 300 . באתי לפרסם אבל שכחתי ..

- - - תגובה אוחדה: - - -

פשוט צריך לאסור להחזיק בבורסות כספים יותר משבוע . נניח . או למצוא לזה פתרון .

מדובר פה באתר שהוא דווקא נחשב אמין .

פורסם

מה שבעיקר מטריד זה שאחרי כל המילים הגבוהות על אלגוריתמים מתוחכמים וקריפטוגרפיה מתקדמת וחדשנית - הכל פרוץ בתכלס.

ושוב, אני לא מצליח להבין מי אלו אותם חלפני-כספים-במחשכים-שקוראים-לעצמם-בורסות ולמה מישהו סומך עליהם איכשהו.

לא מבין איך זה עובד...

האם לא כל הרעיון של המטבע הדיגיטלי זה הביזור שלו? היעדר "בורסות" ש"מנווטות" את הכסף וערכו כמעט כרצונן (ביחוד לא כמה לאטבים במרתף במולדובה עם 2 לאפטופים)?

אני מרגיש שאני מפספס פה משהו חשוב.

פורסם

אתה לא מפספס שום דבר, מדובר בפירמידה. פונזי.

פורסם
  • מחבר

הפריצות הללו מתרחשות אצל בורסות. הארנקים ממוקמים ברשת, וזמינים לנסיונות פריצה - לכן מומלץ להשתמש בארנקים רשמיים שיושבים במחשב שלך. הפרוטוקול של ביטקוין עצמו אינו פרוץ ונשאר מאובטח. לגבי בורסות, כמו בהתחלה של כל מטבע/סחורה חדש/ה מי שמסתכן ונכנס לתחום אלה אנשים שמחפשים רווחים מהירים ולכן הם פחות אמינים מארגונים וחברות שבאות מאוחר יותר. מה שפספסת זה שהנפח של המסחר עדיין קטן ולכן לא ניתן לצפות מביטקוין את אותם דברים שאתה מצפה מבנקים שמגובים על ידי ממשלות. כאשר הנפח יגדל משמעותית, וממשלות יכירו בביטקוין בצורה רשמית, דברים ישתפרו.

מה שבעיקר מטריד זה שאחרי כל המילים הגבוהות על אלגוריתמים מתוחכמים וקריפטוגרפיה מתקדמת וחדשנית - הכל פרוץ בתכלס.

ושוב, אני לא מצליח להבין מי אלו אותם חלפני-כספים-במחשכים-שקוראים-לעצמם-בורסות ולמה מישהו סומך עליהם איכשהו.

לא מבין איך זה עובד...

האם לא כל הרעיון של המטבע הדיגיטלי זה הביזור שלו? היעדר "בורסות" ש"מנווטות" את הכסף וערכו כמעט כרצונן (ביחוד לא כמה לאטבים במרתף במולדובה עם 2 לאפטופים)?

פורסם

לא מבין איך זה עובד...

מה שקודמי אמר . בנוסף , הבורסה הזאת דווקא נחשבת ליותר "שקופה" ואמינה . מעניין מה יקרה מפה .

אגב , רצוי להחזיק סכומים גדולים בארנק האישי שלך ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים