עבור לתוכן

ביטקוין - הדיון הראשי והרשמי

Featured Replies

• תגובות 1.9k
  • צפיות 875.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

לדעתי לא, אני חושב שהתקיפה הצפויה בסוריה גורמת לאי ודאות במטבעות המדינתיים ונהירה לאלטרנטיבות שאינן תלויות בבנק או במדינה

פורסם

LOL, כמובן...

פורסם

יש משהו שהם לא שוקלים למסות?

פורסם

איך הם ימסו את זה ?

הם יהיו חייבים להסתמך על דיווחים של אזרחים .

אסור להם להכנס לך לתוך המחשב / תעבורת האינטרנט שלך .

מזכיר לי את הניסיון האומלל למסות כל קילומטר נסועה , של כל רכב בישראל , שלפי דעתי נכנס לפיילוט , לפני מספר חודשים.

הזוי , מפחיד , ובשנייה שזה קורה משהו אומר לי שאחד שניים יקרה : הממשלה תיפול , או שישראל תהפוך לדיקטטורה ויהיה גל עזיבה המוני .

פורסם
  • מחבר

בגלל זה הם "בוחנים" את האפשרות.

יהיה להם מאוד קשה לעשות זאת בלי להוציא את ביטקוין מחוץ לחוק. וגם אז זה יהיה קרוב לבלתי אפשרי. תאר לעצמך מצב שספקיות האינטרנט מאולצות לחסום תעבורת ביטקוין. זה דורש בדיקת פאקטים והאטת התעבורה הכוללת, כך שלא נראה לי שזה יקרה.

אסור להם להכנס לך לתוך המחשב/תעבורת האינטרנט? אתה מאוד תמים. מותר להם לעשות מה שהם רוצים אם הם מחוקקים חוק שטוען שזה קשור לסכנה בטחונית - בדומה לחוק הפטריוט בארה"ב. יש כאן אינטרסים של גופים ובנקים גדולים שחוששים מנהייה של הציבור לאלטרנטיבות שישאירו אותם פושטי רגל. כרגע ביטקוין עדיין קטן אבל זה בדיוק מה שהופך אותו לפגיע. אם הוא יגדל יהיה לבנקים ולממשלות הרבה יותר קשה להטות ולהשפיע עליו.

איך הם ימסו את זה ?

הם יהיו חייבים להסתמך על דיווחים של אזרחים .

אסור להם להכנס לך לתוך המחשב / תעבורת האינטרנט שלך .

מזכיר לי את הניסיון האומלל למסות כל קילומטר נסועה , של כל רכב בישראל , שלפי דעתי נכנס לפיילוט , לפני מספר חודשים.

הזוי , מפחיד , ובשנייה שזה קורה משהו אומר לי שאחד שניים יקרה : הממשלה תיפול , או שישראל תהפוך לדיקטטורה ויהיה גל עזיבה המוני .

פורסם

הם לא צריכים בדיקת פאקטים וכו'

כל פעולת קניה ומכירה מסתיימת בבנק ועוברת בדרך כלל גם דרך כרטיס האשראי.

פורסם
  • מחבר

אפשר גם לסחור מאדם לאדם. בלי כרטיס אשראי

פורסם

גם על changeים קל לעשות רגולציה

פורסם

עוד מעט נראה ברחוב חלפנים עם לפטופים :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים