עבור לתוכן

ביטקוין - הדיון הראשי והרשמי

Featured Replies

פורסם

כמה השקעת בתענוג? (נתעלם מהחשמל)

וכמה כרית עד היום?

• תגובות 1.9k
  • צפיות 876.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כלומר החזרת כ400 דולר?

פורסם

בכמה זמן?

פורסם

מישה לא כורה לייטקויין

הוא חופר...

פורסם

חחחח

פורסם

זו הייתה עסקת חיי

עסקת הביטקויין הראשונה שלי

:xyxthumbs:

פורסם

מישה.. אם אתה ממיר את כל הליטקויין והביטקויין שעשית מכרייה לשקלים או דולרים, כמה עשית עד היום?

פורסם

אז אם בחודשיים הראשונים עשית 400 דולר והקושי עולה (ויעלה בקצב גבוה יותר אם הערך יעלה כי יותר יעברו למטבע הזה) אז בחודשיים הבאים מן הסתם תכרה פחות ובחודשיים אחריהם אפילו פחות. מתי אתה צופה להחזיר את ההשקעה?

פורסם

איפה המשבר הבא ? (בכלכלה העולמית)

פורסם

בכל העולם אני מניח.

פורסם

מבאס המצב הנוכחי ,שהתנודות דיי חלשות .

פורסם

כל כוח העיבוד הזה, למה מנוצל?

פורסם

דיברו על זה כמה וכמה פעמים. תבצע חיפוש.

פורסם
  • מחבר
יש כאן עוד אנשים שכורים לייטקוין ?

אם יש כאן היענות, אשמח לפתוח שרשור לעדכונים ופולים שווים שמציעים פרסים (מטבעות לרוב)..

או אולי אם יש כאן יותר מ2-3 אנשים שכורים בכלל, היה מעניין לרכז / לשתף את המערכות וטיפים , הגדרות..

ניסיתי לייטקוין, אבל הכרייה מכבידה על המחשב שלי יותר מאשר ביטקוין.. אגב, גם פת'רקוין החדש מכביד. הוא הקפיא את המחשב שלי למרות שהורדתי סיבוכיות וחשבתי שהטמפרטורה יציבה..

בשביל טיפים תנסה את הפורום של ביטקוין באנגלית. יש שם המון חומר. גם על מטבעות דיגיטליים אחרים.

פורסם
ניסיתי לייטקוין, אבל הכרייה מכבידה על המחשב שלי יותר מאשר ביטקוין.. אגב, גם פת'רקוין החדש מכביד. הוא הקפיא את המחשב שלי למרות שהורדתי סיבוכיות וחשבתי שהטמפרטורה יציבה..

בשביל טיפים תנסה את הפורום של ביטקוין באנגלית. יש שם המון חומר. גם על מטבעות דיגיטליים אחרים.

אתה כורה עם הארנק?

דרך אגב, מדובר בשני אלגוריתמים שונים, ביטקוין מבוסס על sha-256, ולייטקויין עם הפתרקויין זה scrypt שהוא יותר קשה לכרייה -- בגלל זה גם המהירות של כל המטבעות ממשפחת scrypt נמדדים ב-KH/s ולא ב-MH/s.

אני ניסיתי להפעיל מחשב עם 2גיגה זיכרון והוא לא הצליח להתחיל את הכרייה אפילו. איפשהו ראיתי שהדרישה לכריית לייטקויין היא 4גיגה זיכרון.

גם מבחינת זיכרון כרטיס מסך הוא זולל יותר.

אה ולפי מה שהבנתי צריך למצוא הגדרות מתאימות למטבעות scrypt (לייטקויין, פתרקויין וכו) כי הם שונים ממטבעות sha-256 (ביטקיין והחברים האחרים) (אני מדבר על Overclocking). בלייטקויין חשוב Memory clock ולביטקויין Core Clock.

נערך על-ידי tranq

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים