עבור לתוכן

איזה מקלדת מכנית מתאימה לי ?

Featured Replies

פורסם

תוך כמה זמן?

הם עושים משלוחים לארץ?

אגב, מה הזמנת מהם?

תודה רבה.

• תגובות 75
  • צפיות 16.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני חושב שהוא הזמין מהם Sampler Kit ואחרי שהוא קנה מקלדת גם O-Rings (היה מישהו כזה בפורום, יכול להיות שזה היה משתמש אחר).

השאלה למה אתה צריך את זה, אתה לא אוהב את השחורים/אדומים ואתה לא אוהב את הכחולי/ירוקים/לבנים. זה לא משאיר הרבה אפשרויות...

הינה אפשרות מעט זולה יותר אבל גם כוללת פחות דברים ונראה כאילו יש להם רק משלוחים יקרים (מאוד):

http://www.maxkeyboard.com/max-keyboard-keycap-cherry-mx-switch-o-ring-sampler-kit.html

פורסם

כי אני רוצה להיות בטוח. הסוויצ'ים היחידים שהרגשתי פיזית הם כחולים ושחורים. את שניהם לא אהבתי.

הערכת נסיון מאפשרת לבדוק אותם בו זמנית.

חוץ מזה, ראיתי עוד משהו שאמור לתת אפקט דומה ל-o-rings:

http://elitekeyboards.com/products.php?sub=access,slpads

פורסם

ראיתי איזה פורום שמישהו שאל מה ההבדל בין ה PAD וה O RING, חלק אמרו שהטבעות טובות יותר חלק אמרו שאין הבדל. בכל מקרה ההבדל במחיר קטן מאוד.

יש סרטון של WAST שהם עושים השוואה עם ובלי ה O RING, חשבתי לקנות ואחרי ששמעתי ירדתי מהרעיון, לא מצדיק את המחיר ואני בטוח שאני יכול להכין בעצמי משהו שיתן את אותה תוצאה (נכון גם ל KEYCAP PULLER שעולה 5$ ואנשים הכינו משהו דומה מסיכות שזולות בהרבה).

פורסם

הפדים ממש לא מורגשים אבל ה-ORINGS דווקא מוסיפים אפקט נחמד.

ה-key puller באמת סתם בזבוז.

נראה לי הכי הגיוני להתחיל ב-SAPLER KIT.

פורסם

חוט דנטלי התגלה כאפשרות לא נוחה במיוחד כ key puller :lol: אבל זה עובד וזה לא פוגע במקשים :smile1:

אני בטוח שאני אמצא גם פיתרון יצירתי לרעש :cool2:

פורסם

כבר עדיף לשלם סכום זעום, במקום לבזבז זמן על המצאת שיטות חדשות...

פורסם

לא הייתי אומר על 25-28$ (ל PULLER ו O RING כולל משלוח) סכום זעום. חוץ מזה זה תמיד יותר מהנה לחשוב על פיתרון יצירתי לבד ובדרך כלל התוצאה בסוף טובה יותר וזולה יותר ;)

פורסם

המחיר של ה-keypuller זאת הגזמה פראית, חוט דנטלי נשמע רעיון טוב דווקא...

אבל לגבי משתיקי הקול למיניהם, אם אתה מוצא משהו יצירתי וזול שכזה - אני אשמח לשמוע. :xyxthumbs:

פורסם

אני משכתי את המקשים החוצה ללא כל ההמצאות, פשוט צריך להקפיד למשוך אותם בצורה ישרה ולא לנדנד.

הזמנתי מהם פעמיים, פעם אחת 10 סוויצ'ים שחורים שהגיעו אחרי שבוע ופעם שניה עוד 25 סוויצ'ים שחורים+ סט של 125

אורינגים כחולים.

זה הקישור לפרוייקט שלי:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=552893.0

פורסם

בלי המצאות? עם הידיים ??? לא יודע איך זה במקלדות אחרות אבל ב MEKA G1 זה לא אפשרי (וה DAS וה FILCO מיוצרות באותו מקום אז אני מאמין שגם בהן זה לא אפשרי).

פורסם

נכון שקשה להוציא כי אתה צריך למשוך בצורה קווית למעלה והם תפוסים ממש חזק.

תסלח לי אבל אלו באמת המצאות, פשוט במקום לריב עם זה, הכלים הללו אוחזים במקש יותר טוב.

ברגע שאתה מוציא מקש אחד כל העסק רץ, אם ישר תנסה להוציא מקש מאמצע המקלדת לא ממש תהיה לך אחיזה במקש.

מניסיון(הוצאתי 109 מקשים פעמיים) .

פורסם

יש לי את ה- NightHawk X8 (קאסטום, סוויצ'ים חומים) ואני מאוד מרוצה, הייתי רוצה להשקיט אותה קצת יותר וחשבתי לקנות את ה- O-Rings האדומים למטרה, אבל $25 לכמה גומיות, נראה לי הזוי. לא מצאתי בנתיים מקור אחר עם מחיר סביר...

פורסם

איך המקלדת הזאת?

מה מבדיל אותה מהשאר?

פורסם

ככל שהגומיות יותר רכות הן יותר משתיקות, הגודל הוא משפיע על הרגישות של המקשים (עבות מקצרות את המהלך).

e5ad0ddc_FdUlT.png

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים