עבור לתוכן

סקר מקדים - קניה קבוצתית של GTX660/660TI/HD7870XT/7850/7950 - עידכון #2

אנא ציינו באיזה דגם אתם מעוניינים (נוסף 7870XT): 1,337 הצבעות

1. 1. אנא ציינו באיזה דגם אתם מעוניינים (נוסף 7870XT):

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

מעוניין ב 660TI , מישהו יוכל רק להגיד לי עם הספק Tomahawk 500w Enermax יספיק לו והאם לוח האם הזה יתאים לכרטיס

gygabyte GA-MA790X-UD4P

• תגובות 87
  • צפיות 29k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בעיקרון, למסך שלי שהרזולוציה שלו היא 1600X1200 גם ה-HD 7850 1GB יספיק, אבל אם הקניה תצא לפועל ותיסגר על כרטיס יקר יותר אני אשמח גם, כל עוד אנחנו בטווח ה-1100 1200 שקל.

פורסם

מעוניין ב7950 או ב660

עם המכירים יהיו בין ה800-1000

ואני חדש כאן אז איך יודעים מתי לשלם מתי זה מתבצע ואיך מחליטים?

פורסם

מעוניין ב7950 או ב660

אתה מודע לזה שהכרטיסים האלה מיועדים לפלחי שוק שונים?

עם המכירים יהיו בין ה800-1000

7950 לא יעלה 800 שקל וקל וחומר שלא 1000. זה לא ריאלי בעליל.

ואני חדש כאן אז איך יודעים מתי לשלם מתי זה מתבצע ואיך מחליטים?

כל חנות שמעוניינת למכור במכירה הקבוצתית תבחר דגמים שהיא יכולה לעשות עליהם מחירים טובים. החנות גם קובעת את תנאי השילוח, התשלום וכו'.

פורסם

אני מעוניין בכל דבר שיעלה באזור ה800 שקל..

פורסם

800 ש"ח - זה לקנות כרטיס ביחד על חבר ולעשות שימוש שבוע שבוע:) מדובר בכרטיסים שמחיר שוק שלהם מתחיל בארוז 1100 ש"ח - איך הגעתם ל-800:)

אם אתה מקבל החזר מע"מ - 17% זה אפשרי:)

פורסם
  • מחבר

800 ש"ח - זה לקנות כרטיס ביחד על חבר ולעשות שימוש שבוע שבוע:)

אל תצחק! אם תחשוב על זה שוב, מלבד ילדים/נערים חסרי חיים כמעט לאף אחד אין זמן לחרוש על הכרטיס כל הזמן.

שבוע-שבוע זה לא רעיון רע כל כך ואפילו כלכלי/מעשי ברמה לא מבוטלת ומציג ניצול יעיל בהרבה של הכרטיס והכסף לשני הקונים.

בזמנו כשה-7970 עלה הרבה יותר הצעתי את זה למישהו בפורום ועד היום הוא מתחרט שלא הסכים כי הוא שילם מחיר עתק על הכרטיס (במקום חצי) ומנצל אותו אולי 20-30 אחוז מהזמן :nixweiss:

בכל מקרה, זה לא נושא הדיון...

אני חושב שהבהרנו באופן טוב ככל האפשר את היעדים של הקנייה ואנחנו נעשה כמיטב יכולתנו לעמוד בהם.

כרטיסים זולים במיוחד או יקרים במיוחד לא נכללים ומחירי היעד מותאמים לכל דגם, מחיר השוק ורמת הביצועים שלו.

מכל ההצעות שיש לי בינתיים אנחנו כבר לא מאוד רחוקים בחלק מהמקרים ואני מאמין שבימים הקרובים נוכל לסכם את הפרטים הסופיים. :yelclap:

אם למישהו יש קשרים/מכרים במקומות המתאימים כדי לעזור בעניין - הוא יותר ממוזמן לפנות אלי.

פורסם

אתה צריך לומר תודה שקיריל הוא תמיד הראשון שמשתתף בקבוצתיות.

מוכן תמיד לתת הצעה זולה ממתחרים(גם 5 ש"ח ;D )+משלוח חינם.

אגב:

בעלי עניין:

- בעלי עניין יכולים להציע הצעות קונקרטיות על גבי הדיון אובהודעה פרטית למארגן אותה קניה קבוצתית.

- בעלי עניין מוזמן לענות על שאלות בנושאים אחראים בדיון כמו אחריות, אספקה ופרטים טכניים אחרים.

- בעלי עניין שרוצים להיות אחראים על קניה קבוצתית, כפי שצויין קודם לכן, צריכים עלבור קודם דרך מנהלי הפורום לקבלת אישור.

פורסם
  • מחבר

עידכון #1 - 14.02.2013

קיבלנו בינתיים כמה הצעות קרובות מאוד מ-TMS ו-IQPC אבל פרטים ותנאים סופיים יתבררו במהלך השבוע הבא :xyxthumbs:

נראה כרגע שהכיוון הוא בעיקר HD7870XT וה-GTX660OC אבל עוד לא ויתרנו על השאר.

אני מאמין שעד אמצע-סוף השבוע הבא נוכל לסגור את הפרטים ולצאת לדרך עם עוד קניה מאוד מוצלחת.

חכו בסבלנות ועקבו אחרי ההתקדמות...

תודה רבה ליאיר (IQPC) וקיריל (TMS) על ההיענות והעזרה!

פורסם

אני מצטרף לGTX 660..אפילו בלי המשלוח חח :D

אפשר לדעת מה ההצעה שקיבלתם מחנויות כאלה ואחרות לגבי הכרטיס הזה?

פורסם

מעוניין!, מוזר שנרשמתי רק היום אני הרבה זמן כבר בפורומים :P

בקיצור אני מעוניין בלי תלות בדגם, אך אשמח אם יהיה מחיר אטרקטיבי ( בסביבות מחיר היעד ) לכרטיסים הגבוהים יותר ( 7950, 66TI ) - פשוט העדיפות גבוה יותר - אם לא פשוט אסתפק בפחות חזקים :D .

ואפשר לדעת כמה ה 7870 יותר חזק משאר הנמוכים? ( 7850, 660 ) ואם יש חדש לגבי עניין הבאנדל של המשחקים .

פורסם

גם אני מצטרף.

מעוניין להוציא כמה שפחות, 800-900 שקל גג.

ה- 7850 או 660GTX אני מניח.

אגב אני מציע אולי לשנות קצת את הסקר שיהיה פחות ממוקד,

למשל אין לי בעיה להצביע אין תלות בדגם אבל בהחלט יש תלות במחיר.

אולי תחלקו את זה לקבוצות מחיר אז אפשר להצביע נניח לקבוצת 800-900 שקל שכוללת את ה 7850 או 660

וכן הלאה.

בהצלחה

פורסם

אפשר לדעת מה ההצעה שקיבלתם מחנויות כאלה ואחרות לגבי הכרטיס הזה?

אני גם אשמח לדעת מה ההצעות מחיר כרגע (לפי מספר הקונים שנרשמו) לכרטיס מסך GTX660

פורסם

איך נרשמים?

פורסם
  • מחבר

בינתיים תצביע בסקר למעלה.

בימים הקרובים נפתח את הדיון הרשמי של הקניה ושם תהיה הרשמה שמית - הכל יפורסם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים