עבור לתוכן

מבקש מפרט בתקציב 4K לגיימינג, ע. משרדית - לא כולל ציוד היקפי

Featured Replies

פורסם

הלוח הזה שאתה מציע ב200 שקל פחות לא תומך בסראונד (מבחינת חיבורים שאין לו), יש לו פחות כניסות usb, ואין לו סלוטים של pci-e x1, ועוד כל מיני דברים שאפשר לראות פה www.gigabyte.com/products/comparison/list.aspx?m=1&ck=2&pids=4150,4316

בסלוט של pciex16 אפשר לשים כרטיסים של PCI EX1 בלי שום בעיה, והכ"ק הוא 7.1 , אין שום סיבה לקחת H77 אלא אם כן מישהו צריך לעשות RAID.

פורסם

Roy.T, אני יודע לקבל ביקורת, אני פשוט לא חושב שזה בזבוז של כסף ללכת על הR4

בוא נצא מנקודת הנחה שאתה מתעקש על הR4 וספק מודולרי

אם תקנה בנפרד את שניהם ייצא לך יותר יקר מאשר בבאנדל הזה...חח וגם עם הספק יותר נמוך .. סתם בשביל להוכיח תנקודה

נכון, 750 זה המון ! אין צורך ! יכלו לעשות את הבאנדל עם 550W מודולרי... גם עליו הייתי ממליץ... מה שחשוב לך שיהיה ספק מודולרי, אבל נותנים לך יותר הספק, תגיד לא ? חח

אני מבין שלבן אדם הזה כנראה לא חשובה המודולריות, וכנראה שהוא גם לא מתעקש על הR4.. אז הבאתי לו בדיוק כמוכם גם את הבאנדל של הR3 בתגובה מאוחרת יותר... אל תצלבו אותי עכשיו על התגובה הראשונה :-X

בגלל זה אמרתי לו שאם חשוב לו מודולריות ומתעקש על הR4 שילך על זה, לא - אז לא. זה הכל

Rubi אני קראתי שזה תומך 7.1... אבל כל הקטע שאין יציאות מתאימות :/

"To configure 7.1-channel audio, you have to use an HD front panel audio module and enable the multi-channel audio feature through the audio driver."

פורסם

cyberX היקר, שים לב בבקשה למה שביקש פותח הת'ראד ולא לדברים שהוא לא ביקש.

האם ביקש ספק מודולרי?

האם חשוב לו מספק גדול של USB3? (אני לא רואה מי צריך יותר משניים כאלה)

כמה יציאות PCI הוא ביקש?

יש לו מארז לא שקט והוא עדיין מסתדר אתו. האם מארז זול יותר מה-R3 לא יהיה אף שקט יותר ממה שיש לו?

פורסם

לא תמיד אנשים יודעים מה הם רוצים או מה ירצו בעתיד.. גם אני הייתי כזה.. המלצתי לו על מה שחשבתי שטוב עבורו.

בסדר, קיבלתי. העזרה שלי לא נחוצה כאן. לא "אטעה" אנשים עם מפרטים שלא מתאימים להם לפי טענתכם, כנראה שאני לא מבין מספיק, או שדעתי רק מטעה אנשים.

בהצלחה לכם :xyxthumbs:

ואני באמת אשמח אם כאן זה יגמר, ולא נמשיך את הדיון הזה שהפך להיות כבר עלי יותר מאשר על פותח הדיון.

פורסם

בוא נצא מנקודת הנחה שאתה מתעקש על הR4 וספק מודולרי

לא זה לא שווה, אלא אם הוא יודע בדיוק מה הוא קונה או רוצה לקנות, נתת לו את האמא של המארזים השקטים למי שמחפש

רמת שקט בצורה ייחודית, יחד עם ספק מוגזם בצורה הזויה במעטפת של אלף שקל. ועוד שזה גורם לחריגה ובא על חשבון הביצועים.

חבל שאתה מבין את הדברים בצורה כזו, אף אחד לא אמר את זה. אבל אם אתה בוחר בכל זאת להתעקש על כל דבר זה עניין שלך.

כדי להחזיר את הדיון למסלולו אני אציע מפרט, האחד שקט מאוד ללא חריגה, והשני לדעתי האישית יספיק מכיוון שברפרוף

על דבריך בשאלון, ציינת שהמארז שברשותך לא שקט ואתה מסתדר איתו, ואתה מעוניין במערכת שלא רועשת מדי, כך שמשתמע מדברייך

שקצת הגזמת עם המספר בסולם הרעש. במקרה כזה המערכת השניה שמוצעת לדעתי תספק אותך למדי כי כוללת מארז וספק שקטים בהחלט.

אופציה א'

מפרט זה הורכב ב - http://www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪889

קירור למעבד:

ZALMAN 8000T PLUS SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪120

לוח אם:

Gigabyte GA-B75M-D3H

כמות: 1 - מחיר: ₪347

מארז:

באנדל Fractal Design Define R3 + Seasonic 500W שחור - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪650

זיכרון:

Hynix Original 4GB DDR3 1600 - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 2 - מחיר: ₪107

קשיח למחשב שולחני:

Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14

כמות: 1 - מחיר: ₪385

כרטיס מסך:

Sapphire 7870 2GB GDDR5 GHZ Edition Dp - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪1249

כונן אופטי:

LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪105

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪3959

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 3880 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/84xw3pyn

אופציה ב'

מפרט זה הורכב ב - http://www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

קירור למעבד:

Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W

כמות: 1 - מחיר: ₪44

לוח אם:

Gigabyte GA-B75M-D3H

מארז:

FRACTAL CORE 3000 + SEASONIC ECO 500W - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪550

זיכרון:

קשיח למחשב שולחני:

כרטיס מסך:

כונן אופטי:

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

סה"כ: ₪3783

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 3708 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/m6tnqf4w

ציינת שכרטיס כמו ה-660 יספק אותך, לכן אפשר לחסוך את ההפרש במפרט השני אם תעדיף אותו.

פורסם
  • מחבר

חבל שאתה מבין את הדברים בצורה כזו, אף אחד לא אמר את זה. אבל אם אתה בוחר בכל זאת להתעקש על כל דבר זה עניין שלך.

כדי להחזיר את הדיון למסלולו אני אציע מפרט, האחד שקט מאוד ללא חריגה, והשני לדעתי האישית יספיק מכיוון שברפרוף

על דבריך בשאלון, ציינת שהמארז שברשותך לא שקט ואתה מסתדר איתו, ואתה מעוניין במערכת שלא רועשת מדי, כך שמשתמע מדברייך

שקצת הגזמת עם המספר בסולם הרעש. במקרה כזה המערכת השניה שמוצעת לדעתי תספק אותך למדי כי כוללת מארז וספק שקטים בהחלט.

אופציה א'

מפרט זה הורכב ב - http://www.TMS.co.il .

מעבד:

קירור למעבד:

ZALMAN 8000T PLUS SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪120

לוח אם:

Gigabyte GA-B75M-D3H

מארז:

באנדל Fractal Design Define R3 + Seasonic 500W שחור - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪650

זיכרון:

קשיח למחשב שולחני:

כרטיס מסך:

כונן אופטי:

הרכבה:

סה"כ: ₪3959

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 3880 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/84xw3pyn

אופציה ב'

מפרט זה הורכב ב - http://www.TMS.co.il .

מעבד:

קירור למעבד:

Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W

כמות: 1 - מחיר: ₪44

לוח אם:

Gigabyte GA-B75M-D3H

מארז:

FRACTAL CORE 3000 + SEASONIC ECO 500W - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪550

זיכרון:

קשיח למחשב שולחני:

כרטיס מסך:

כונן אופטי:

הרכבה:

סה"כ: ₪3783

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 3708 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/m6tnqf4w

ציינת שכרטיס כמו ה-660 יספק אותך, לכן אפשר לחסוך את ההפרש במפרט השני אם תעדיף אותו.

שלום,

אני קרוב להחלטה. ובכל זאת, יש לי מספר שאלות נוספות. אני מקווה שזו לא טרחה גדולה מדי:

1) אני נוטה לקחת את ה-GTX660, אבל יש שניים כאלה: יש GIGABYTE GEFORCE GTX660 OC 2GB RETAIL ויש MSI GTX660 2GB GDDR5 Retail. על מי מדובר? כמו כן, אם לוקחים את שניים אלה ואת ארבעת ה-Sapphire שנמצאים בטווח הזה של המחירים/ או שהוצעו - 1) Sapphire 7850 2GB GDDR5 DP Retail 2) Sapphire 7850 2GB GDDR5 DP OC Version Retail 3) Sapphire 7870 2GB GDDR5 GHZ 4) Sapphire 7870 2GB GDDR5 GHZ Edition Dp - בקניית מחשב חדש בלבד - מי הכי מתאים לדרישות שהצגתי? אם אין הבדל כל כך גדול אז אני מעדיף את ה-GTX660 (אחד משניהם, כאמור, אני לא יודע מי המומלץ מביניהם) כדי להוריד במחיר.

2) ביקשתי כונן קשיח של 1TB, אבל מה שקרה בהמשך הדיון זה שנתקלתי בהודעות של חברים אחרים ודובר באחד מהם על עריכת וידאו וזה הזכיר לי שהפרויקט האחרון שלי תפס כ-8 ג'יגה. במסגרת עבודתי אני אצטרך לאחסן מספר רב של קבצי וידאו שאני מצלם, ולכן אם ההבדל בין 1TB ל-2TB הוא קטן, אני אעדיף לקחת את ה-2TB, ובזה בניגוד גמור למה שכתבתי בטופס. אני מתנצל על אי הנוחות. הגירסאות של ה-2TB באתר TMS הן:

Seagate 2TB 3.5" Sata3 Barracuda 7200RPM 490 ש"ח

Toshiba 2TB 3.5" SATA 3 1 Platter - 522 ש"ח.

אני מכיר המלצות רק על שתי החברות הנ"ל. בימים האחרונים המחירים עלו ונדמה כי לפחות גירסה אחת של ה-Seagate לא ניתנת יותר ע"י החנות. זה מעניין שהשינוי (ואפילו על השקל) הוא יומיומי. ההבדל בין 1TB ל-2TB עומד היום על 100-130 ש"ח. אני חושב שאני יכול לכפות את זה על עצמי.(אם אני הולך על ה-GTX660 זה יחזיר את החריגה).

3) יש לי בעיה עם המארז. אם אני רוצה להכניס אותו למקום שלו בספרייה הוא יצטרך להיות בגודל מאוד ספציפי - עד 42 ס"מ גובה ועד 23 ס"מ רוחב. מבחינת רוחב אין בעיה, אבל מבחינת גובה אני מחמיץ את כל המארזים (לפי מה שבדקתי לפחות) חוץ מאחד - Fractal Design Core 1000 Case. אני רואה שהוא לא מגיע עם ספק וקירור כמו מארזים אחרים, אז איזה ספק ואיזה קירור מארז הייתם ממליצים לי איתו אם לוקחים את המפרט הראשון של Roy.T כתבנית? (אני מנסה לבדוק אפשרות של ניסור החלק התחתון של הספרייה כדי להביא לי עוד ס"מ אחד שדרוש, אבל אז כנראה שהמארז "ידבק" מלמעלה לחלק העליון וזה בטח יחמם אותו בטירוף. אני אנסה אולי לנסר את כל המגירה שמתחת למארז - אין לי בה שימוש ביומיום - ואז זה יתן לי בערך 20 ס"מ ונפתרה הבעיה, אבל בינתיים בואו נאמר שאני מוגבל ל-42 ס"מ, אם יש לכם עצה למארז בגובה כזה אני אשמח לשמוע).

4) מערכת הפעלה - ללכת בסוף על 8 או 7?

* אני מצרף תמונה של המארז כדי שתבינו ביתר קלות את הבעייתיות של גודלו. לא רואים בתמונה אבל הצדדים סגורים, זה אף פעם לא גרם לי לבעיות, אבל אולי עדיף להימנע מזה במחשב החדש כדי לא לעייף אותו/לחמם אותו? אני יכול לנסר את זה, זה פחות בעייתי, רק תגידו לי אם כן או לא.

4)

פורסם

מערכת ההפעלה כלולה בתקציב?

פורסם

את המארז R3 הנ"ל נתן להשיג לפחות ב70 שקל פחות מחנויות אחרות, אם לא יותר..

פורסם
  • מחבר

מערכת ההפעלה כלולה בתקציב?

היתה אמורה להיות כלולה בתקציב. אני לא יודע אם זה אפשרי יותר במסגרת המפרט שהוצע לי כאן.

פורסם
  • מחבר

Nkavkaz - כולל ספק? מצאתי כמה שבאמת זולים בהבדל משמעותי, אבל לא כולל ספק. עם הספק של סיסוניקס זה יוצא אותו מחיר כמו ב-TMS.

Roy.T -

1) האם תוכל להמליץ לי על ספק + קירור מעבד + קירור מארז (אם צריך - כי לפי מה שהבנתי במארזים הקטנים האלה המאווררים הקיימים הם קטנים ונמצאים מאחור ולכן צריך להוסיף מאוור 120 מקדימה) אם אני לוקח את המארז Fractal Design Core 1000 Case (אתר TMS)? זה בסדר להישאר עם ספק סיסוניקס 500W, קירור מעבד זאלמן 7000 או 8000 פלוס או אינטל אריג'ינל 1155 ליבת נחושת עד 95 וואט, ולקחת קירור מארז (אם אתה חושב שצריך) - משהו כמו Zalman FB123 90MM Bracket יהיה ראוי?

2) ראיתי בדיון אחר (של זאת שביקשה המלצה למחשב לאחותה שמשחקת סימס ואז היה וויכוח לגבי המארז) שהמלצת על הבאנדל של TMS. איך הוא עומד ביחס לזה שהמלצת פה - פרקטל קור 3000? (השאלות כמובן בהקשר של הטופס של מה שאמור להתאים לי)

תודה לכל המשתתפים על הנכונות לעזור!

פורסם

לא הייתי לוקח את הקור 1000 למערכת הזו אלא אם יש בעיית תקציב או מקום.

קצת איבדת אותך כאן כי קיבלת שתי מפרטים שלמים אחד שקט מאוד והשני פחות, למה אתה צריך

המלצות נוספות לספק וקירור למעבד ומארז?

פורסם
  • מחבר

לא הייתי לוקח את הקור 1000 למערכת הזו אלא אם יש בעיית תקציב או מקום.

קצת איבדת אותך כאן כי קיבלת שתי מפרטים שלמים אחד שקט מאוד והשני פחות, למה אתה צריך

המלצות נוספות לספק וקירור למעבד ומארז?

לא, התכוונתי להמלצות ספציפיות למארז פרקטל דיזיין קור 1000 - נתת לי תשובה כשכתבת שלא היית לוקח אותו. בעיית הגודל שהייתה מקודם כנראה לא רלונטית עוד, ולכן אני אלך כנראה על הפרקטל קור 3000 (המפרט השני).

שוב תודה לכל המשתתפים על הסבלנות והעצות הרבות!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים