עבור לתוכן

סדרות טלוויזיה

Featured Replies

פורסם

הסרט היה מצוין לדעתי. משחק מעולה של בראד פיט וברוס וויליס, וגם התסריט היה מקורי ומרתק.

אם הסדרה מגיעה לרמה הזו, אני בהחלט אנסה לצפות בה.

• תגובות 1.4k
  • צפיות 1.3m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

צפה ושפוט בעצמך

פורסם

הסדרה ממציאה את עצמה מחדש והולכת לכיוונים משלה.

הקשר היחידי בינה לסרט הם כמה נקודות פתיחה וקוי מתאר, עליהם נכתבה עלילה ודמויות חדשות.

פורסם
צפיתי בשני הפרקים.

אותי הפתיע לטובה. ציפיתי למחזור לעוס של הסרט שהיה קצת מאכזב בעצמו.

פיתחו יפה את הסיפור בכמה כיוונים, למשל פרדוקסי מסע בזמן.... שימשכו כך ולא יאטו.

גם אותי הפתיעה לטובה, גם מבחינת העלילה וגם מבחינת המשחק של האנשים, צפיתי רק בפרק הראשון.

פורסם
יש פיילוט לסדרה על האיש במצודה הרמה - מספרי ההיסטוריה האלטרנטיבית המוערכים ביותר.

http://www.imdb.com/title/tt1740299/?ref_=fn_al_tt_1

מעניין איך יצא.

מגניב, תמיד אהבתי את הסיפור. נצפה הערב, תודה.

פורסם

הרגע סיימתי דוקטור הו.

ווואאאווו.

סדרה לפרצוף.

עמוקה, מצחיקה ומעוררת מחשבה ביותר.

והזלתי גם דמעה או שתיים...הזהות יתר עם הפרידות כנראה.

מה עכשיו?

פורסם

תראה את הסדרה המקורית [emoji2]

פורסם

^^^

ראיתי מדגם.

לא מסוגל.

כבד.

בטח לא 26 עונות.

פורסם
יש פיילוט לסדרה על האיש במצודה הרמה - מספרי ההיסטוריה האלטרנטיבית המוערכים ביותר.

http://www.imdb.com/title/tt1740299/?ref_=fn_al_tt_1

מעניין איך יצא.

טוב, אז קודם כל מדובר בפיילוט מקורי של אמאזון שיחד עם עוד פיילוטים אחרים משתתף בתחרות. ניתן להצביע ולמלא סקר באיזו סדרה אתם בוחרים.

צפיתי. הפעם דיי מחובר למקור המזוויע וזה טוב. למרות שיש מה לשפר בנושא האווירה.

אם ובתקווה שיחליטו להפיק, מקווה שיתמקדו בסיפור האמיתי שמתחולל בין גרמניה ליפן, ולא במחתרת הפטריוטית האמריקאית...

מומלץ

פורסם
טוב, אז קודם כל מדובר בפיילוט מקורי של אמאזון שיחד עם עוד פיילוטים אחרים משתתף בתחרות. ניתן להצביע ולמלא סקר באיזו סדרה אתם בוחרים.

צפיתי. הפעם דיי מחובר למקור המזוויע וזה טוב. למרות שיש מה לשפר בנושא האווירה.

אם ובתקווה שיחליטו להפיק, מקווה שיתמקדו בסיפור האמיתי שמתחולל בין גרמניה ליפן, ולא במחתרת הפטריוטית האמריקאית...

מומלץ

ראיתי רק 20 דקות. מה אני אגיד.. בא בחור שרוצה להצטרף לארגון מחתרת. ה-"מנהיג" שלהם מסרב על מנת לא להסתכן. אבל לאחר כמה דקות כל האיזור מוקף בנאצים, שאלוהים יודע מאיפה באו. הורגים את כולם. ורק ה-"מנהיג" נשאר בחיים והבחור, שיכול להיות, אחת מהדמויות הראשיות - גם בורח. כל זה כשהם מספיקים להחליף כמה מלים.

לא יודע מה איתכם, אבל הפתיחה הזאת השאירה לי טעם מר בפה. לא יודע אם להמשיך לראות את הסדרה הזאת.

מה שכן, הפסקתי לראות ברגע שהתחילו להראות את האיזור השני של היפנים, אז אולי יש סיכוי שבצד השני העניין יהיה מעניין יותר. (למה הפסקתי, כי האינטרנט שלי זחל בערב והתמונה הייתה על הפנים בAMAZON, ולא מצאתי הורדה ב.. אתם יודעים איפה).

פורסם

לא יודע מה אתה רוצה בנוגע לסדרה ולנאצים.. אתה הבנת על מה הספר שעליו הסדרה מבוססת ?

הסדרה ניתנת להורדה אתה יודע איפה.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

Allegiance, מישהו ראה ויכול להמליץ אם כדאי?

פורסם

HE IS BACK

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים