עבור לתוכן

סדרות טלוויזיה

Featured Replies

פורסם

Shameless סידרה גדולה בעייני.

• תגובות 1.4k
  • צפיות 1.3m
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

House of cards אחת הסדרות הגאוניות, התסריט מדהים, לדעתי תופס בצורה מדוייקת להפליא איך עובדת הפוליטיקה.

לא קראתי את כל השרשור אבל סדרות חובה לדעתי:

הסמויה, המגן, סופרנוס, אוז

רמה אחת מתחת: (והברורים מאליו)

איפריית הפשע, משחקי הכס, breaking bad..

להעביר את הזמן:

ספרטקוס (עונה 3 לא משהו עד כה), park avenue 666, דקסטר

מראה שחורה ראיתי את העונה הראשונה - רעיון ממש נחמד ושונה מהנוף שאליו רגילים, לדעתי הביצוע בחלק מהפרקים יכל להיות טוב יותר בכל מקרה שווה צפייה.

עכשיו התחלתי לראות "אחים לנשק" לא ראיתי אף פעם, לא התלהבתי מהפרק הראשון מקווה שמשתפר בהמשך.

פורסם

עכשיו התחלתי לראות "אחים לנשק" לא ראיתי אף פעם, לא התלהבתי מהפרק הראשון מקווה שמשתפר בהמשך.

בשביל פרק 6 ו-7 שווה לראות הכל, באמת שהם ברמה של סרט שובר קופות.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

מחליפה ראויה לספרטקוס... לא באותה רמה אבל מתקרב. חבל רק שחוסכים בעירום מציאותי בגלל שזה דרך ערוץ ההיסטוריה, במיוחד שהאווירה אמורה להיות גם כן פראית. :pissed: :s05:

http://www.imdb.com/title/tt2306299/

פורסם

יש לכם את השדים של דה וינצ'י שעם פוטנציאל טוב.

פורסם

אין על מנהרת הזמן ובחזרה לאי המטמון!

פורסם

לא מבין איך מסתובבים בחוץ אנשים שלא ראו את כל העונות של המגן ומתנהגים כאילו הכל בסדר... זאת סדרה שחייבים לראות כמו הסופרנוס ואפילו יותר.

רק עכשיו גיליתי את ברייקינג בד, לא מאמין שלא עליתי עליה עד עכשיו, אני אהיה מאוד עצוב כשאני אגיע לקובץ האחרון של הסדרה הזאת :(

THE WIRE הבאה בתור, שמעתי שמבחינת תסריט היא בליגה של כל הגדולות, צריך להיות מעניין.

תנו לי פשע,דיאלוגים מצחיקים,דמויות חזקות ופסקול טוב...לא צריך יותר :)

פורסם

אני היחידי שממש אבל ממש לא התלה במהסופרנוס ומהסמויה (the wire)?

הסופרנוס הרגיש לי נורא חובבני ולא אמיתי בעליל (ראיתי רק את הפרק הראשון ואת השני)

הסמויה, ראיתי את הפרק הראשון פעמיים (חשבתי שאני מפספס משהו) והסידרה הייתה העתק מושלם של נוסחות סידרות משטרה

יש דברים הרבה יותר מהנים משני אלה..

פורסם

הסופרנוס רק משתפר וגם הסמויה, תמשיך לראות, גם אני לא התלהבתי מהפרק הראשון של הסמויה.

פורסם

קשה מאוד לשפוט סדרות על פי פרק אחד בלבד, במיוחד הפרק הראשון. אם מדובר בסדרה ששמעת עליה דברים טובים, אז שווה להשקיע ולנסות לראות כמה פרקים.

פורסם

כן, פיילוט אמור להיות מעפן, במיוחד בסדרות דרמה\מתח שם הדמויות יהיו לא מבושלות ולא מגובשות והתקציב עדיין נמוך.

פורסם

לראות את שני הפרקים הראשונים של הסופרנוס ולהפסיק זה לעשות עוול... לעצמך.

ראיתי הרבה סדרות בחיים שלי ולזאת יש מקום מיוחד בלב (לצד הפמליה ואוז).

פורסם

לגמרי

סדרה משובחת ביותר

אני ראיתי אותה יחסית לא מזמן, ששידרו ביס כל ערב פרק

פורסם

מישהו ראה "היה היה פעם" עם ג'ניפר מוריסון? איך היא?

פורסם

^ ילדותית ולא מעניינת במיוחד.

אהבתי אותה בהתחלה, את הספין שהם עשו על סיפורי האגדות, אבל זה נמאס לאחר מכן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים