פורסם 2013 במרץ 2112 שנים House of cards אחת הסדרות הגאוניות, התסריט מדהים, לדעתי תופס בצורה מדוייקת להפליא איך עובדת הפוליטיקה.לא קראתי את כל השרשור אבל סדרות חובה לדעתי:הסמויה, המגן, סופרנוס, אוזרמה אחת מתחת: (והברורים מאליו)איפריית הפשע, משחקי הכס, breaking bad..להעביר את הזמן:ספרטקוס (עונה 3 לא משהו עד כה), park avenue 666, דקסטרמראה שחורה ראיתי את העונה הראשונה - רעיון ממש נחמד ושונה מהנוף שאליו רגילים, לדעתי הביצוע בחלק מהפרקים יכל להיות טוב יותר בכל מקרה שווה צפייה.עכשיו התחלתי לראות "אחים לנשק" לא ראיתי אף פעם, לא התלהבתי מהפרק הראשון מקווה שמשתפר בהמשך.
פורסם 2013 במרץ 2112 שנים עכשיו התחלתי לראות "אחים לנשק" לא ראיתי אף פעם, לא התלהבתי מהפרק הראשון מקווה שמשתפר בהמשך.בשביל פרק 6 ו-7 שווה לראות הכל, באמת שהם ברמה של סרט שובר קופות.
פורסם 2013 באפריל 3012 שנים מחליפה ראויה לספרטקוס... לא באותה רמה אבל מתקרב. חבל רק שחוסכים בעירום מציאותי בגלל שזה דרך ערוץ ההיסטוריה, במיוחד שהאווירה אמורה להיות גם כן פראית. :s05: http://www.imdb.com/title/tt2306299/
פורסם 2013 במאי 312 שנים לא מבין איך מסתובבים בחוץ אנשים שלא ראו את כל העונות של המגן ומתנהגים כאילו הכל בסדר... זאת סדרה שחייבים לראות כמו הסופרנוס ואפילו יותר. רק עכשיו גיליתי את ברייקינג בד, לא מאמין שלא עליתי עליה עד עכשיו, אני אהיה מאוד עצוב כשאני אגיע לקובץ האחרון של הסדרה הזאת THE WIRE הבאה בתור, שמעתי שמבחינת תסריט היא בליגה של כל הגדולות, צריך להיות מעניין. תנו לי פשע,דיאלוגים מצחיקים,דמויות חזקות ופסקול טוב...לא צריך יותר
פורסם 2013 במאי 412 שנים אני היחידי שממש אבל ממש לא התלה במהסופרנוס ומהסמויה (the wire)?הסופרנוס הרגיש לי נורא חובבני ולא אמיתי בעליל (ראיתי רק את הפרק הראשון ואת השני)הסמויה, ראיתי את הפרק הראשון פעמיים (חשבתי שאני מפספס משהו) והסידרה הייתה העתק מושלם של נוסחות סידרות משטרהיש דברים הרבה יותר מהנים משני אלה..
פורסם 2013 במאי 412 שנים הסופרנוס רק משתפר וגם הסמויה, תמשיך לראות, גם אני לא התלהבתי מהפרק הראשון של הסמויה.
פורסם 2013 במאי 412 שנים קשה מאוד לשפוט סדרות על פי פרק אחד בלבד, במיוחד הפרק הראשון. אם מדובר בסדרה ששמעת עליה דברים טובים, אז שווה להשקיע ולנסות לראות כמה פרקים.
פורסם 2013 במאי 412 שנים כן, פיילוט אמור להיות מעפן, במיוחד בסדרות דרמה\מתח שם הדמויות יהיו לא מבושלות ולא מגובשות והתקציב עדיין נמוך.
פורסם 2013 במאי 612 שנים לראות את שני הפרקים הראשונים של הסופרנוס ולהפסיק זה לעשות עוול... לעצמך.ראיתי הרבה סדרות בחיים שלי ולזאת יש מקום מיוחד בלב (לצד הפמליה ואוז).
פורסם 2013 במאי 612 שנים ^ ילדותית ולא מעניינת במיוחד. אהבתי אותה בהתחלה, את הספין שהם עשו על סיפורי האגדות, אבל זה נמאס לאחר מכן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.