עבור לתוכן

יש הבדל גדול בין VS בגרסאות בין 10 ל12?

Featured Replies

פורסם

אני מתלבט איזו גרסה להתקין במחשב. בעיקרון עד עכשיו תכנתתי בvisual studio 2010. אם אני מתקין 2012 אצטרך לעדכן את הקוד של הפרויקטים שלי? אני מתכנת לרוב בvb

פורסם

את הקוד סביר להניח שלא תצטרך לעדכן (בכלל, נדיר שמשנים שפת תכנות באופן שלא תומך לאחור, אם כי זה כן קורה לפעמים, ע"ע פייתון).

כשתפתח את קובץ ה-sln סביר להניח ש-VS תבקש ממך לשדרג אותם לגרסה החדשה, ולא תוכל לעבוד עליהם יותר עם הגרסה הישנה.

פורסם
  • מחבר

הבנתי. יש איזשהם שינויים לטובה בVS2012? כדאי לשדרג?

פורסם

לא יודע :) אמורה להיות תמיכה יותר חזקה ביצירת אפליקציות ל-Windows 8 (ממשק מטרו), כל מיני שיפורים בדוטנט (ניהול זיכרון יותר טוב, יכולת מובנית חזקה יותר לכתיבת קוד מקבילי) וכל מיני דברים אחרים.

נ.ב. זה לא גרסה 12 אלא 2012. מבחינת מספור זו נחשבת גרסה 11.

פורסם

השינויים שאמורים לעניין אותך יותר זה השינויים שהוכנסו לתוכנה עצמה ופחות השינויים שהוכנסו לקומפיילר ולשאר הדברים

הממשק שופר מאוד ב2012 ולדעתי הוא הרבה יותר נוח מאשר 2010

פורסם

רק הערה קטנה,

לפי הפרסומים שראיתי ממיקרוסופט לא יהיה צורך לשדרג SLN מ 2010 ל 2012. הוא יעבוד חלק, בניגוד למה שהיה עד עכשיו שכן היה צריך תמיד לעשות המרה. בכל מקרה לא יצא לי לנסות אז אם למישהו כן יוצא אז שיידע פה בבקשה.

פורסם

לא כל כך מדויק, יש פרויקטים שחייבים להמיר (Db שאני יודע).

מבחינת יכולות סביבת העבודה - היא השתפרה מאד והוסיפה המון דברים שהיו חסרים (Preview למלא דברים, שיפורים ל-JS ועוד יכולות אחרות).

שים לב שהערכת צבעים השתנה לאפור סגול, או יותר נכון, רק אפור עם מעט צבעים אחרים.

זה עניין של טעם כנראה (לא רק שלי) אבל לדעתי זה לא נוח כי רוב הכפתורים נראים זהים וקשה להבחין בניהם...

פורסם

אנחנו עברנו ל 2012 לפני איזה חודשיים, אני עובד ב JS ויש שיפור משמעותי.

למיטב זכרוני כן הייתי צריך להמיר פרוייקטים, אני לא לגמרי זוכר, בכל מקרה לא הייתה שום בעיה עם זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים