עבור לתוכן

בעיה עם מחשב + מסך חדש, היבהובים

Featured Replies

פורסם

שלום,

מחשב חדש, מסך חדש, למעשה ניסיתי 2 מסכים עם 2 חיבורים שונים וזה קורה לשניהם, כשאני עושה ריסטרט המסך מהבהב מעט בדרך כלל לאיזה 10 שניות ואז זה נגמר.

בגלל שזה קורה לשני מסכים שונים עם חיבורים שונים (אחד HDMI והשני DVI) אני מניח שזה קשור למסך,

מה שכן בהתחלה זה לא קרה אלא רק אחרי שהתקנתי דרייברים חדשים של כרטיס מסך 670 ודרייברים חדשים של המסך החדש.

צריך את עזרתכם,

יש איזה הגדרות שכדאי לי לשנות ?

תודה

פורסם

המסקנה שלי הפוכה.

בגלל שאותה תופעה קורית בשני מסכים שונים בחיבורים שונים הבעייה היא ככל הנראה בכרטיס המסך או בדרייברים שלו (שאותם החלפת).

פורסם
  • מחבר

אכן התבלבלתי במה שכתבתי, מה שרציתי להגיד זה שלא בעיה במסך.

בדרייברים הישנים שבאים עם הכרטיס מסך הכל בסדר כי לא היו היבהובים,

אבל כן קיבלתי מסך אדום תקוע.

מה ששמתי לב זה שעם הדרייברים הכי חדשים של נבידייה, ברגע שאני מתקין אותם וזה מגיע ל:

3d vision controller driver

3d vision driver

בזמן ההתקנה המסך כבר מתחיל להבהב כשהוא מתקין אותם, לכן פשוט התקנתי את הדרייברים בהתקנה מחודשת ללא 2 האפשרויות האלו, ועכשיו אין היבהובים, אבל 2 הדברים האלו לא מותקנים במחשב שלי, ואני מקווה שזה לא פגם בכרטיס מסך, כי הרי הדרייברים הישנים כן עבדו ללא היבהובים ועם 2 האפשרויות האלו.

מה שאני שם לב עכשיו במשחקים לפעמים מסביב לדמויות יש אור אדום משום מה... אולי כי לא התקנתי את כל הדברים בכרטיס מסך.

פורסם

אז למה פתחת את זה בפורום מסכים? ???

*מעביר*

פורסם

3d vision driver

^ אתה לא צריך את 2 הדריברים האלה אם אתה לא משתמש במשקפי תלת מימד 3dvision.

אתה אומר אור אדום מסביב לדמויות ? תעלה תמונה להמחשה ?

פורסם
  • מחבר

לעשות בזמן משחק PRINTSCREE ?

יש כאילו פס אדום שמקיף דמות במשחק, כמו red glow.

אני אנסה לשמור תמונה

פורסם

תסיר את כל הדרייברים ותנקה את השאריות עם דרייבר סוויפר ותתקין את הדרייבר הרגיל. ההילה הזו נשמעת כמו בעיה או הגדרה

לא נכונה של התלת מימד. הייתה לי בעיה דומה עם התלת בטלוויזיה ומשחק עם ה-scalling בדרייבר פתר לי אותה.

לא הבנתי אם יש לך סיבה להוריד את הדרייברים שהורדת.

פורסם
  • מחבר

פעם אחת בלבד נהיה לי מסך אדום עם הדרייברים הישנים שבאו עם הדיסק, המסך קפא.

אז התקנתי דרייברים הכי חדשים ולא נהיה לי מסך אדום עד עכשיו, רק מה, התחילו היבהובים במסך כשאני עושה ריסטרט למחשב.

שמתי לב שכשאני מתקין את הדרייברים החדשים האלו, זה כותב לי מה הוא מתקין בזמן ההתקנה, ובזמן שהוא מתקין את

ואת

3d vision driver

המסך מהבהב עוד בהתקנה, וכמובן ששוב לאחר מכן כשאני עושה ריסטרטים.

אז מה שעשיתי זה שהתקנתי את הדרייברים החדשים מחדש כשלא סימנתי להתקנה את אותם פריטי 3D,

ואכן כרגע מותקנים לי הדרייברים הכי חדשים והכל בסדר חוץ מהילה האדומה שכנראה קשור לזה שלא התקנתי את פריטי ה-3D.

מה שאני כן יכול לנסות לעשות זה התקנה נוספת, הפעם של הדרייברים הישנים, התקנה חלקית זאת אומרת להתקין את פריטי ה-3D בלבד של הדרייברים הישנים

ולא לסמן את ה-וי על התקנה חדשה לגמרי, כך שזה אמור לשמור לי את הדרייברים הקיימים ?

השאלה אם אפשר להתקין דרייברים חדשים וישנים במקביל כשכל אחד מהם מתקין חלק מהדברים ?

או שזאת תהיה בעיה ?

תודה רבה

פורסם

איזה מסך יש ברשותך?

פורסם
  • מחבר

24 אינץ סמסונג 370

אבל ניסיתי 2 מסכים מסוגים שונים (שניהם של סמסונג) שונים ובשניהם המסך עשה היבהובים עם הדרייבר 3D המעודכן, כך שכנראה זה לא קשור למסך.

ההילה האדומה לא ממש מפריעה לי כל עוד אין ולא יהיה פגם חומרתי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים