עבור לתוכן

אז למי אתם מצביעים?

Featured Replies

פורסם

מעניין כמה סטלנים הסתכלו על הפתקים וחשבו לעצמם: "זה בדיוק בגודל המתאים..."

• תגובות 371
  • צפיות 26.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אמצעי התקשורת מדווחים על אחוזי הצבעה "גבוהים ביותר". 5% יותר משנת 2009 עד לשעה 18:00.

פורסם

יאיר לפיד 19-18

פורסם

אין שכל אין דאגות.

פורסם

מיכאל בן ארי יהיה בכנסת על אפך ועל חמתך. אלדד, בן ארי ומרזל בכנסת. קינג ובן גביר לא בטוח..

:yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

הייתי חייב... אבל נחכה למחר.

פורסם

מה הטעם להעלות בכלל את הנתונים לאתר כשנספרו רק כ0.1% מהקולות, כנראה כולם מאותו האזור?

פורסם

זה אמור להתעדכן כל 10 דקות ויש לך שם גם חלוקה לערים.

אכן לא מספרו עדיין קולות מערים שאני מכיר, אבל עדיין זה נחמד לראות פחות או יותר את המגמה.

פורסם

אהבתי איך שניה אחרי שהקלפיות נסגרו הורידו את המסכות ומפלגות ה"מרכז" הפכו אוטומטית לגוש השמאל.

פורסם

זו בסה"כ חלוקה שבודקת אם גוש חוסם הוא ריאלי.

אם לביבי יש 61 מנדטים בממשלה צרה של ימין+חרדים אז המפלגות האחרות כבר לא יכולים לחשוב על גוש חוסם. יאיר לפיד, ציפי, שלי יהיו

חייבים להצטרף לממשלה בשביל למנוע ימין+חרדים.

אני מקווה מאוד ששלי לא תהיה.

פורסם

אז שיבדקו גם עם בנט ועם החרדים.

אני היחיד שרואה אפשרות לממשלת שמאל-חרדים? כבר היו דברים מעולם, במיוחד כשאריה דרעי בוחש בקלחת.

פורסם

ולחולל שלום עולמי.

זה לא התפקיד של מועמדות בתחרות מיס יוניברס?

כלומר, אתה עדיין לא משתמש בתוסף Lazarus?

נו, כתבתי שלא למדתי לקח...

זו בסה"כ חלוקה שבודקת אם גוש חוסם הוא ריאלי.

אם לביבי יש 61 מנדטים בממשלה צרה של ימין+חרדים אז המפלגות האחרות כבר לא יכולים לחשוב על גוש חוסם. יאיר לפיד, ציפי, שלי יהיו

חייבים להצטרף לממשלה בשביל למנוע ימין+חרדים.

למה "המרכז" צריך להצטרף לשמאל כדי לחסום את הימין? באותה מידה המרכז יכול להצטרף לימין כדי לחסום את השמאל. אלא אם המרכז הוא לא מרכז בכלל אלא שמאל, ואז ברור מדוע השמאל יעדיף את השמאל.

אפשר להצטרף לימין כדי למנוע ממשלת ימין-חרדים ואפשר לא להצטרף ואח"כ להאשים את ביבי שהקים מפלגת ימין-חרדים...

פורסם

הליכוד ביתנו - 31 מנדטים

יש עתיד - 19

הבית היהודי - 11

התנועה - 6

=67 מנדטים

או הליכוד + שס + הבית היהודי + יהדות התורה = 60 מנדטים

או שהחרדים נכנסים לממשלה או שהעבודה נכנסת לממשלה.

(או ששס בכל מקרה נכנסים , אבל אני אישית חושב שאחד הדברים הכי חשובים שצריך לטפל בהם זה גיוס חרדים , הורדת קצבאות ושיתופם במעגל העבודה. זה יגרום לצמיחה של המשק , עליית התמ"ג , הורדת המעמסה משאר האוכלוסייה , הקטנת הילודה , הוצאת חלקם ממעגל העוני ועוד).

ובשביל שזה יקרה אסור להכניס את החרדים לממשלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים