עבור לתוכן

אז למי אתם מצביעים?

Featured Replies

פורסם

אבא שלו ישב עם החרדים לתקופה קצרה בשביל ההתנתקות. לא רואה קונסטלציה שבה לפיד ישב עם ש"ס ויהדות התורה כשהוא מרים את דגל השוויון בנטל.

עד כמה שאני זוכר לפיד נכנס מלכתחילה עם החרדים. דווקא בהתנתקות הוא לא היה (מסיבות אחרות) בקואליציה אאל"ט.

• תגובות 371
  • צפיות 26.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה זוכר לא נכון

בהתנתקות הוא תמך מבחוץ אחרי שפוטר עקב התנגדות לתקציב שהעביר כסף לחרדים.

פורסם

קואליציה רחבה תצטרך להיות רחבה במיוחד. אחרת בכל מקרה יש עתיד והבית היהודי יוכלו לבדן להפיל את הממשלה.

פורסם

אז אני זוכר מצוין. הוא תמך מבחוץ ולא היה בקואליציה.

פורסם

במקור הממשלה היתה בלי ש"ס/יהדות התורה

בשלב מסויים, יהדות התורה נכנסו ושינוי עדיין נשארו. כשניסו להעביר תקציב הם התנגדו ופוטרו.

במקור הם לא היו עם חרדים ולאחר שהם נכנסו, זה החזיק תקופה קצרה. הפעם לא סביר שזה יקרה מראש.

פורסם

מעניין כמה סטלנים הסתכלו על הפתקים וחשבו לעצמם: "זה בדיוק בגודל המתאים..."

:lol: :lol:

טוב לפחות הפרסומות באינטרנט של ש"ס עם הרב עובדיה מאחורינו.

בא לך לראות לראות סרט פורנו פתאום הוא קופץ "קיצוצים קיצוציםםם..."

פורסם

סטלנים עם ישראל. הוא רוצה לשות משהוא ואז הולך ומצביע לעבודה בעיניים/אחורה/התאונה

פורסם

:yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

הייתי חייב... אבל נחכה למחר.

אתה לא מתבייש? אז נכון אתה יכול שלא להסכים איתי אם עם הדיעות שלי אבל אתה באמת חושב שלעתיד מדינת ישראל עדיף מר"צ (צה"ל זה ארגון טרור, אזרחות לסודנים עם פטור לאנוס, חזרה לקווי 48 + מדינת כל אזרחיה)

או אולי יאיר לפיד? (איפה הכסף?! מה אתם אומרים על התספורת שלי?)

או שאולי שלי יחימוביץ' (על ידה בל"ד נראים מתונים..)

רוצה לשמוע בדיחה עצובה? כל הידידות הימניות-גזעניות שלי הליכודניקיות בנשמה שזיינו לי את השכל עד כמה בנט סבבה בחרו בסוף ביאירוש.

בכל מקרה אני גם שמח וגם עצוב.

למה עצוב? כי השקעתי חודשיים מהחיים שלי בלפזר חומר תעמולתי, שכנעתי עשרות אנשים (לפחות עשרים באופן ישיר, לא יודע כמה באופן עקיף), נכנסתי לתאקלים לא נעימים עם חבריי הערבים

למה שמח? אני לא יודע אם קראת אבל כבר כתבתי באחד הדיונים שעוד כמה חודשים אני עוזב לתקופה ארוכה את ישראל אז בזמן שאתם תאכלו את הבולבול של החיים, אני אשב בביטחון יחסי ואחיה כמלך הרחק, הרחק מכם. עד שאני אחזור כבר תתחלף הממשלה (יכול להי ות שאפילו 2) ואז כבר נראה מי צדק או לא תדק

וטכנית עדיין סיכוי להכנס עם 2-3 מנדטים, אנחנו ממש על סף המעבר.

האם אם עוצמה תכנס אני אתנחם במשהו? לג לרש. לא 2 ול-10 עשרה מנדטים וגם לא 120 מנדטים יצילו לך את עם ישראל.

הכל בגללך חבר.

פורסם

ההודעה שלך מגוחכת כמעט כמו המפלגה שהצבעת לה

טיסה נעימה

פורסם

בדבר אחד הוא צודק - עוצמה לישראל על סף אחוז החסימה והיא ככה |10,000 קולות| קרובה לכניסה לכנסת..

אני לא יודע כמה קולות זה קולות החיילים וכו', אבל תיאורתית זה עדיין אפשרי.

פורסם

קולות החיילים זה כ200 אלף והיא בהחלט יכולה להיכנס

אבל היא תהיה רלוונטית בערך כמו המפלגות הערביות

פורסם

ההודעה שלך מגוחכת כמעט כמו המפלגה שהצבעת לה

תלמד היסטוריה.

תעשה סקירה של מה שהיה לך עד 69 (אפילו עד 77 אם תוריד כמה מעידות)

ומה קרה במהפך שישראל נהפכה ממדינת צבא למדינת השמאל הסהרורי.

תקרא את דיעות השמאל (שמאל ריבונו של עולם לא ימין) בשנים שלפני 77

ועכשיו תפתח את המצע של נץ ומה תראה? וואלה נץ זה לא כהנא, נץ זה השמאל שהקים את מדינת ישראל.

אם אתה באמת חושב שמה שקרה אתמול זה לא מפחיד אז צר לי אבל ממש מגיע לך החרא שטס לכיוון שלך בצורת הכנסת ה-19...

פורסם

אתה לא מתבייש? אז נכון אתה יכול שלא להסכים איתי אם עם הדיעות שלי אבל אתה באמת חושב שלעתיד מדינת ישראל עדיף מר"צ

אני לא הצבעתי למר"צ (אני חושב שהיא מפלגה ראויה חוץ מזה שהיא שמאל קיצוני) אבל כל מי שהעלית עכשיו לדעתי, עדיף על "נץ".

אם כבר אני מתבייש שחבר פורום של האתר שם אווטר ענק של כהנא צדק.

פורסם

של כ"ך.

ל"כהנא צדק" היה לוגו אחר

פורסם

ליותר מחבר אחד בפורום הזה יש אמונה בצדקת דרכינו בלי להתנצל על קיומינו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים