עבור לתוכן

אז למי אתם מצביעים?

Featured Replies

פורסם

אני חייב להגיד שאני מתלבט באמת למי להצביע.

כמובן אני מסתכל רק על הצד הימני של המפה הפוליטית.

מצד אחד זה צריך להיות מישהו שידפוק תחרדים, מצד שני הוא צריך גם לא לצאת פראייר עם הארגונים הנוצריים המגעילים.

יש את בנט - ידפוק את החרדים, לא שמעתי אותו מדבר על הנוצרים שמנסים להשתלט לנו על המדינה.

ש"ס - הם חרדים, אבל הם תותחים נגד הארגונים הנוצרים שאני כל כך שונא.

קיצר למי אתם מצביעים?

• תגובות 371
  • צפיות 26.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נמחק

פורסם

shaypoi1אתה מדבר יותר על "יהודים" משיחיים (כמובן נוצרים לכל דבר)?

לדעתי תנסה לשנות טיפה את גישתך.. היא תוצג יפה יותר לקוראים וכך יותר יכבדו אותך .

תאמת שעכשיו אני כבר מתלבט במי להצביע...חשבתי לא מזמן על 'בנט' אבל יש נקודות בזמן האחרון שהוא מפספס אצלי ... על כך שאני קרוא באתר שלו דברים לא לרוחי. לאדם מאמין ובעיקר דתי זה חשוב כשאתה נותן למישהו כוח -אחרי זה כל מה שהוא עושה זה על גבך .. תחשבו על זה טוב.

dovikמדוע מחקת ? לא היה שום בעיה במה שכתבת .

פורסם

מפלגת הפיראטים,למה?

כי אני חדלתי מלהאמין בשיטה הפוליטית בארץ ואין לי שום עניין לתמוך במפלגות,אפילו מפלגות שאני מזדהה עם כוונותיהן.

פורסם

למי אני מצביע?

לכל מפלגה שתפיל את רשות השידור.

אה.. סליחה..

התכוונתי "רשעות השידור"

פורסם

יש מספיק מפלגות שלא סובלות את שס. כיאלו היי, פאקינג אמנון יצחק לא סובל את שס

הבעיה אם שס היא כזאת : קל לקנות אותם להיות בקואליציה. תן להם מספיק כסף והם יהיו לצידך, לכן הם "שימושיים" בתקופה הראשונה אחריי הבחירות. אחריי זה הם מתחילים לעשות את שלהם + להפיל החלטות אנטי דתיות

אם יהיו מספיק מפלגות אמיתיות שיכולות להסכים ביניהן בלי שיהיה מעורב בזה כסף, תהיה קואליציה בלי שס ואנחנו נראה דברים זזים

כך שאין מפלגה ספציפית שצריך כדיי להפיל אותם

אני אישית מזדהה אם עלה ירוק (ליברלים - להקטין את המעורבות של המדינה). אני רוצה לראות אותם עוברים את אחוז החסימה - גם אם הם לא יוכלו לעשות הרבה בכנסת הזאת כי הם מפלגה קטנה

פורסם

בנט..

נשמע לי הכי אמין בימים אלו..

פורסם

הבעיה עם בנט היא שאר הרשימה שלו.

פורסם

הליכוד

כי אם אנחנו רוצים ממשלה שבאמת לא תיסחט על ידי מפלגות קטנות.

זאת ההצבעה היחידה האפשרית

פורסם

מה הבעיה בה?

פורסם

עלה ירוק

פורסם

קדימה - כי מסכן שאול מופז , בגילו ללכת לביטוח לאומי לחתום אבטלה , זה לא נעים.... :please:

פורסם

אור :silly:

פורסם

וגם העובדה שהוא שוב ייתן פטור לאחינו החרדים..

אני מצביע עלה ירוק, אולי הגישה הליברלית שלהם באמת תשנה משהו כאן..

פורסם

גם אני מצביע לעלה ירוק-הרשימה הליברלית. זו האופציה השפויה ביותר(מי היה מאמין) היום. גם בפן החברתי וגם בפן הכלכלי.

פותח הדיון - מי אלה לעזאזל הנוצרים שהורסים לנו את המדינה ואיך הם עושים זאת?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים