עבור לתוכן

עריכת קושחה לסיגריה אלקטרונית

Featured Replies

פורסם

רציתי לדעת

כיון שיצאה סיגריה אלקטרונית ראשונה עם "מערכת הפעלה"

הלא היא הEIVC של ג'ויטק

אני רוצה לעשות לה אפשרות לתפריט בשפה העברית

הקובץ המתקבל לעידכון קושחה הוא קובץ מסוג בין BIN

איך אני מטפל בו?

פורסם

סיומת bin לא אומרת כלום.

אם מדובר בקושחה סגורה, כלומר כזו שהחברה משחררת בלי לאפשר למשתמשים לשנות אותה, תצטרך לעשות לה Reverse Engineering (או לחפש באינטרנט אנשים שעשו את זה). זה לא דבר טריוויאלי בשום צורה, ודורש היכרות מעמיקה עם החומרה של המכשיר.

איזה רקע תכנותי יש לך?

פורסם
  • מחבר

אוקי.

לי אין שום ידע לימודי בתכנות למרות שתירגמתי כמה וכמה תוכנות נפוצות

הגעתי לדף הזה http://www.e-cigarette-forum.com/forum/canvape/356522-joyetech-evic-discussion.html

וחשבתי שאולי אני לא יכול לשחק עם ההגדרות חומרה וחשמל אבל לפחות לעברת את זה לציבור הישראלי למה לא

השאלה היא איך אני בכלל ניגש לקובץ כזה

פורסם

סיגריה אלקטרונית עם מערכת הפעלה? וואט דה פאק :o

לפני שאתה נכנס לזה אולי כדאי ליצור קשר עם החברה עצמה (יש להם פורום? אימייל?) ולברר אם הם מתכוונים להוסיף שפות או לנסות להציע להם את התירגום שלך.

מתוך סקרנות הסתכלתי בגוגל על זה.

תקנו אותי בהמשך אם אני טועה פה אבל:

הקובץ שאתה מדבר עליו, BIN, מכיל קוד שהוא העידכון(patch) למערכת הפעלה שמותקן דרך MVR (תוכנה על מחשב האישי שמתקשרת עם הסיגרייה) לתוך הסיגרייה האלקטרונית שלך.

מכאן יוצא ש-bin לא יעזור כי הוא רק מחליף קטעים מסויימים של קוד (שאתה אפילו לא יודע איזה) בתוך המערכת ואם הם נוגעים בכלל בשפה.

יש תוכנות שעבדות עם קבצי .bin (חפש bin file extension), אתה יכול לנסות לפתוח, בספק שתמצא משהו שיעזור לך שם.

אז תיאורטית:

1.אתה יכול ליצור עידכון (קובץ bin) משלך שמחליף את הערכים מאנגלית לעיברית. (השאלה הגדולה איזה קוד אתה צריך לכתוב בשביל לעשות את זה)

ואם בכלל ה-MVR יסכים להתקין את העידכון שלך.

2. אפשרות שנייה היא לגשת ל-executable של המערכת עצמה (לא יודע איך משיגים) ולשנות ערכים שקשורים לשפה ולשכתב את המערכת מחדש על הסיגריה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים