פורסם 2013 בינואר 1212 שנים את השיפורים האלה אפשר גם לעשות עם חלונות 7 בעזרת תוכנות חיצוניות, חבל סתם להתעצבן כל פעם מחדש על 8שמיקרוסופט יכשלו במחירות של המוצר ואז הם יתחילו לעשות דברים טובים באמת
פורסם 2013 בינואר 1612 שנים טובהתגובה היחידה המועילה מכל ה5 עמודים האלה הייתה של ART TATUM.תודה . גרמת לי לשדרג.כל שאר התגובות ובעיקר פותח הדיון - פשוט שטויות ובזבוז של זמן קריאה.אשמח לעוד תגובות של מה חדש או מה השיפורים ב WIN8
פורסם 2013 בינואר 1812 שנים זה פשוט בדיחה גסה רעה של מערכת הפעלה.ועוד הפכו הכל להיות ככה גם את האופיס 2013 ושרת 2012אם זה העתיד והקידמה אני עוזב את תחום המחשבים.. או עובר ללינוקס..
פורסם 2013 בינואר 1812 שנים לי יצא עוד להתנסות עם המערכת ואני חושב שהיא מצוינת, כל מה שאנשים פה צריכים לעשות זה ללמוד להשתמש בכפתור של וינדאוס שעכשיו יש לי מיליון ואחת פונקציות.
פורסם 2013 בינואר 1812 שנים גם בלי הקיצורים עם הכפתור של הוינדוס יש יותר פונקציות מ7. למשל בפינה שמובילה למטרו עם כפתור שמאלי, מופיע אותו התפריט של וינדוס+X בלחיצה על כפתור ימני. דברים יותר נגישים ממה שהיה ב7. (חוץ מכפתור כיבוי שדורש תנועת עכבר משולשת זווית) ומשם אפשר להגיע בקלות עם העכבר גם לSEARCH/APPS (קיצור וינדוס+Q). הייתי רוצה יותר אפשרויות customization לחלון הAPPS של המטרו. יש שם המון פוטנציאל מבוזבז.
פורסם 2013 בינואר 2012 שנים יש ב 8 כביכול Direct X 11.1 (בדגש על הכביכול. לבינתיים עושה רושם שזה בלוף).
פורסם 2013 בינואר 2012 שנים אז למה אתה משתמש באובונטו? חחחח רק כי הייתי צריך לעשות משהו עליה, 8 כרגע היא המערכת הראשית שלי, תענוג.
פורסם 2013 בינואר 2112 שנים זה תקין, WIN 8 הוא גרסה 6.2 של מייקרוסופט...אומרים שהולכים לעשות שדרוג למערכת הפורומים, אז כנראה שזה יקרה, יסדרו את זה כמו שצריך (למה זה מפריע לך?).
פורסם 2013 בינואר 2412 שנים אני יודע אבל 7 לא מופיע כ-6.1וזה לא שזה הורס לי את החיים, פשוט מוזר לראות פתאום את win98 קם לתחייה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.