עבור לתוכן

תחליף ל- uTorrent ?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

היום בבוקר התקנתי לתומי על מחשב חדש את הגרסה האחרונה של utorrent, שכמובן הורדה מהאתר הרשמי.

במהלך שלבי ההתקנה שמתי לב והסרתי כל אפשרות להתקנת תוכנות צד-שלישי או תוספים לדפדפן.

ברגע שהפעלתי את כרום,הופתעתי לגלות סרגל כלים של conduit ואת העובדה שדף הבית שלי הוחלף ללא ידיעתי או אישורי לדף החיפוש של conduit.

מחיפוש קצר באינטרנט, נראה שהם התחילו לדחוף את ההתקנות הלא מאושרות האלה החל מנובמבר השנה.

אני לא יודע מה קרה שם בחברה, אבל אחרי שנים של שימוש בתוכנה, אני חושב שזה הזמן להיפרד ולמצוא תחליף שלא מתקין זבל על המחשב.

על מה אתם ממליצים?

פורסם

יש את BitTorrent.

כל התוכנות הללו עובדות עם עיקרון זהה.

פורסם

די נפוץ לאחרונה שמסכים של "I Agree" בעצם מאפשרים להתקין כל מיני שטויות.

פורסם

ה-bit הוא תחליף ראוי.

בלי קשר Conduit חברה מצוינת...

פורסם

אני משתמש כבר שנים ב-BitComet ומרוצה

פורסם
  • מחבר

ה-bit הוא תחליף ראוי.

בלי קשר Conduit חברה מצוינת...

אני לא יודע אם לקחת ברצינות או בצחוק את התגובה.

conduit חברה מצויינת??? אתה עובד שם במקרה וקיבלת חלק בחלוקת המניות שלהם?

אני שונא את החברות שדוחפות זבל לדפדפן ועוד עושות מזה מליונים, ישראליות או לא.

אני משתמש כבר שנים ב-BitComet ומרוצה

לפני כמה שנים טובות ניסיתי את BitComent, היא הייתה קצת כבדה מדי בזמנו, אולי אני אתן לה עוד הזדמנות.

ד.א - שמעתם על qBittorrent?

מחיפוש קצר נראה שהיא אמורה להיות חלופה די טובה.

פורסם

לא נתקלתי בתוכנות הנ"ל. תנסה להתקין גרסה ישנה ולעדכן מתוך התוכנה.

פורסם

בזמנו היתה את Azureus - היא היתה כ"כ כבדה ומיותרת, שהיה צריך Quad Core רק בכדי להכנס לתפריט אפשרויות.

מאז אני עם יוטורנט, שאמנם התווסף לה קצת זבל ממוסחר במהלך השנה וככה האחרונות, אבל אפשר להעלים אותו די בקלות, והאפליקציה נשארת קטנה, רזה ויעילה.

פורסם

לדעתי אתה טועה, אני מאמין שלחצת על "I agree" אחד מיותר.

זה באמת לא נחמד במיוחד להסתיר התקנות של טולברים במהלך ההתקנה במסווה של "I agree" שונים ומשונים שאנשים לוחצים באופן אוטומטי - אבל זה קורה. כל מה שצריך זה לבטל את הטייס האוטומטי שיש במוח, ואשכרה לקרוא על מה לוחצים לאורך תהליך ההתקנה.

פורסם

במקרה נתקלתי עכשיו בתוכנה שניסתה להתקין לי 3 תוכנות זבל נלוות. הקאץ' היה שלא מספיק לבטל את הV אלא יש צורך ללחוץ על DECLINE כל פעם מחדש.

פורסם

בעעעע... גם עדכון גרסא קיימת יגרום להתקנות כאלה?

פורסם

ביוטורנט? לא.

פורסם

מנסיון - דווקא כן, ובלי שום הצגת כפתורי I AGREE , קרה לי (וקראתי בעקבות כך בפורומים שלהם שזה קרה לעוד המון אחרים)

שאחרי עדכון תמים - פתאום החיפוש בפיירפוקס (ובכרום ואפילו בדקתי באקספלורר ליתר בטחון - בכל הדפדפנים...) השתנה, והותקן איזה טולברון שכזה.

קרה כבר פעמיים אחרי עדכון, אני מקווה שזה לא במזיד וזו הייתה טעות תמימה שלא תחזור על עצמה בעדכונים עתידיים שלהם.

אני מניח שאם זו הייתה טעות אז הם סידרו את זה בשרתי העדכון שלהם אז רק חלק מהמעדכנים הראשונים נתקלו בזה וכל השאר לא.

בכל מקרה כשזה קורה - זה מעצבן טילים ברמת העקרון ומעלה את הלחץ דם בצורה מיידית

אבל זה עדיין הטורנט קליינט הכי טוב שאני מכיר לחלונות, אז הסרתי את כל מה שהיה קשור בזה

(אני פרנואיד אז השקעתי בזה מאמצים וחיפושים, לקח 5 דקות) והמשכתי בחיי.

פורסם

אני עברתי לTIXATI בגלל אופציה מסוימת שרציתי ולא היתה בUTORRENT.

עשתה רושם טוב.

נשארתי איתה ומרוצה.

פורסם

אם תשים לב, בעמוד ההורדה של התוכנה - http://www.utorrent.com/utorrent-plus/index/frmnvh - ברגע שאתה מצביע עם העכבר על "free download" החלון משתנה, ואם תלחץ מיד על download התוכנה תתקין את הסרגל שלהם ותשנה את דף הבית.

זה מאופשר בתור ברירת מחדל וצריך לבטל את זה לפני שלוחצים על הורדה (אותו הדבר גם ב-bittorent).

יכול להיות שאני טועה, אבל הסברה שלי היא שלא ביטלת את האפשרויות האלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים