עבור לתוכן

הערכת מחיר למחשב בן שנתיים

Featured Replies

פורסם

לוח אם - Gigabyte MA785GM

מעבד - QuadCore AMD Athlon II X4 630, 2800 MHz

זיכרונות - 8gb (DDR3-1333 DDR3 -

Corsair

כרטיס מסך - hd5850 sapphire xtreme

צורב dvd של lg

אחסון קשיח - Samsung Spinpoint F3 500GB (HD502HJ)

ספק כוח -Seasonic SS-400ET 400W

מארז - CoolerMaster Elite 310 עם שני מאוררים במארז

המחשב מגיע עם - win7 64 גירסת oem (עם הדיסק והרשיון)

מה יהיה מחיר הוגן למכור את המחשב?

בנוסף יש לי כרטיס מסך hd4770 , כמה נראה לכם הוא שווה?

תודה

פורסם

אתה מתכוון להחליף את המחשב או שכבר החלפת?

פורסם
  • מחבר

כן, מתכוון למכור אותו ולקנות חדש.

פורסם

לי זה נראה מחשב מצוין ודי חדש שמסוגל לעשות הכל. לא בטוח שהחלפת מחשב שלם היא צעד חכם במקרה שלך.

תוכל לשדרג לפנום משושה 1090T ויהיה לך מחשב חזק מאד בכל קנה מידה.

תוכל גם לעשות OC לכיוון 3.7-3.8 (או יותר, תלוי במזל שלך)

פורסם
  • מחבר

כן, היום הוא מריץ הכל. אבל בראיה קדימה, כאשר הקונסולות החדשות יצאו ב 2013 ועימם תבוא הקפיצה הגרפית אני מעריך שהוא לא יספיק ליותר מהגדרות מינמום-בינוני.

אז עדיף להרוויח עליו כסף כל עוד הוא שווה משהו מאשר לחכות ולהוריד את הערך שלו משמעותית.

בקשר למעבד שהמלצת, ב 500 שקל פחות אני יכול לקנות 3570 i5 ולקבל ביצועים עדיפים, ככה שגם אם לוח אם חדש שתומך אינטל זה עדיין יותר משתלם.

כונן קשיח יש לי וזכרונות יש לי. ככה שכל ההבדל מבחינתי בין מחשב חדש לשידרוג המחשב הנוכחי זה מארז+ספק חדשים, כי כרטיס מסך ומעבד אני בכל מקרה יצטרך לשדרג ובשבילם אני כנראה גם אצטרך ספק חדש .

בכל מקרה, אשמח להערכת מחיר כמערכת אחת או בחלקים.

פורסם

אין מצב שהוא עולה 500 ש"ח פחות. פעם אחרונה שבדקתי ה-1090T היה בערך 700 ש"ח...

פורסם

לא מבין למה אתה רוצה למכור את המחשב - הוא תקין + עושה את העבודה - עדיין לא ישן (פחות מ-3)

אם אתה רוצה קצת זריקת מרץ תוסיף לו SSD ככונן מערכת\אפליקציות - סה"כ לא השקע גדולה

ובהתיייחס עניינית לשאלתך - מחשב כזה משומש בסביבות 1500 ש"ח נראה לי הגון

בהצלחה,

גבריאל

פורסם
  • מחבר

אין מצב שהוא עולה 500 ש"ח פחות. פעם אחרונה שבדקתי ה-1090T היה בערך 700 ש"ח...

לפי החנות היחידה שמוכרת אותו בזאפ הוא עולה 1600 ש"ח. אבל יכול להיות שזה לא המחיר הריאלי שלו, אין לי מושג.

האמת שציפיתי להערכת מחיר קצת יותר גבוהה מאחר שאת הכרטיס מסך לבד אני יכול היום למכור ב 600 שקל (מה שאני כנראה יעשה).

את שאר המחשב יחד עם ה- 4770 (במצב די חדש כי השתמשתי בו כמה חודשים ואז החלפתי ל 5850), לאחר קיצוץ של 50 אחוז ממחיר השוק הנוכחי (ולא בזמן הקניה) של כל הרכיבים במחשב הגעתי ל 1400 שקל (בלי הווינדוס), מה שנראה לי די הוגן.

מה שאני רק רוצה לשאול, זה האם לדעתכם הווינדוס 7 מקורי שווה כמו המחיר שלו בחנות?

איך שאני רואה את זה לא חל עליו התיישנות כמו על רכיב אלקטרוני מן הסתם, והוא טוב היום בדיוק כמו שהוא היה ביום שקניתי אותו או כמו שהקונה יקנה חדש מהחנות.

ושוב תודה

פורסם

ווינדוס 7 הוא מיושן (יחסית כן...) , ואנחנו גרים במדינה שבה לרוב האנשים יש ווינדוס לא קנוי והם לא חושבים שיש סיבה לשלם על תוכנה. אז בגלל זה תהיה לך בעיה לקבל על הווינדוס סכום כסף שקרוב לסכום בחנות.

פורסם

מה לעשות ?

קודם כל תמכור ומהר את ה-HD5850 שלך לבחור שמוכן לתת לך 600 שקל.למה כי שילמתי 450 שקל על כרטיס HD5870 עם שאריות אחריות.

תרכיב בנתיים את ה-4770

תבדוק עם המעבד הזה עדין למכירה

http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/24973/cat/24

ותפרסם את שלך ב-200 שקל.שידרוג קטן אבל שווה את ה-100 שקל הפרש.

תתחיל לחפש ספק כח יותר חזק.

עכשיו נישאר לך רק לבדוק כמה כסף יש לך להשקיע בכרטיס מסך מהדור החדש.

פורסם

לפי החנות היחידה שמוכרת אותו בזאפ הוא עולה 1600 ש"ח. אבל יכול להיות שזה לא המחיר הריאלי שלו, אין לי מושג.

זה מחיר לא ריאלי.

אם תרצה, אמכור לך את ה 1090T שלי. שידרגתי אותו ממעבד דומה לשלך וקיבלתי מחשב שהוא יחסית חזק גם כיום. פנה במסרים אישיים אם כן.

ראה ביקורת שכתבתי כאן:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=507839.0

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים