פורסם 2013 בינואר 312 שנים תודה רבה לשני המארגנים של המכירה! אתם תותחים!הזמנתי מTMS כרטיס מסך + ספק + מארז והכל כבר יגיע מחר, תודה רבה שוב!
פורסם 2013 בינואר 312 שנים תודה רבה לשני המארגנים של המכירה! אתם תותחים! הזמנתי מTMS כרטיס מסך + ספק + מארז והכל כבר יגיע מחר, תודה רבה שוב! איזה מסכנים השליחים, יעשו סיבובים כל היום. וזה עוד יום שישי, יום קצר
פורסם 2013 בינואר 312 שנים מישהו יודע אם אפשר לאסוף את הכרטיס מהסניף של TMS בראשון? (קצת מאוחר להתקשר עכשיו ולשאול..)
פורסם 2013 בינואר 312 שנים תודה רבה למארגנים! עבודה מרשימה בהחלט.תודה רבה לגם ל-TMS על השירות האדיב והמהיר. אני אישית הזמנתי כבר מעבד+לוח אם+זיכרון+7970. היה אמור להגיע היום, אך לצערי לא הייתי בבית...
פורסם 2013 בינואר 312 שנים אני אזמין מ TMS מחר. תודה רבה למארגנים חסכתם לנו כסף והפכנו בתהליך לצרכנים קצת יותר נבונים. תבורכו!
פורסם 2013 בינואר 312 שנים תודה רבה למארגנים! עבודה מרשימה בהחלט.תודה רבה לגם ל-TMS על השירות האדיב והמהיר. אני אישית הזמנתי כבר מעבד+לוח אם+זיכרון+7970. היה אמור להגיע היום, אך לצערי לא הייתי בבית...תשלח להם מייל באתר יש יצירת קשרלי אמרו שאי אפשר לקנות שם זה רק לאסוף מחשבים ששולמו
פורסם 2013 בינואר 412 שנים אני לא מאמין שבסוף הגיע לי כרטיס מהסידרה הכחולה למרות שהם אמרו שאמור להגיע שחור !איזו בושה, מ IQPC אמרו יש להם רק את השחור לפי מה שאני זוכר.
פורסם 2013 בינואר 412 שנים אפשר לחשוב שאתה מתבונן בPCB במשך כל היום...בכל מקרה, כשאני ארגנתי את המכירה מול יאיר הוא ציין שהדגם הוא 11197-11-40G.וזה מה שמור לוי מספקים לו.אגב, הדגם הזה הוא בעל שני יצאות 8 PIN מה שיכול לתת יתרון בOC.
פורסם 2013 בינואר 412 שנים אולי לא שמתי לב איפה זה רשום - אם זה רשום - אבל עד מתי אפשר להתלבט ולהזמין ? ???
פורסם 2013 בינואר 412 שנים כמובן, בדיוק המזל שלי. אמרו DualX ושלחו רגיל, וגם אין משחקים, נהדר. אחלה סופ"ש סידרו לי.אני רואה שהם פתוחים היום מ-10:00. נקווה שיוכלו לסדר משהו עוד היום :'(
פורסם 2013 בינואר 412 שנים קיבלתי ממש לפני כמה דק' את המשלוח מTMS. הכרטיס אחלה והכל רק אין חבילת משחקים...
פורסם 2013 בינואר 412 שנים אין דבר כזה "חבילת משחקים". זה קודים ש-AMD נותנת לחנויות שנותנות אותן ללקוחות.מי שלא קיבל קודים של Never Settle שיצור קשר עם החנות ויבקש. את הקודים צריך לרשום כאן:http://amd4u.com/neversettlepromo/
פורסם 2013 בינואר 412 שנים גם אני קיבלתי רגיל לא dual X ואין חבילת משחקים ממש מעצבן - קיריל אם אתם לא יודעים להבדיל בין dual x לגרסת סטוק אל תתחייבו לפחות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.