עבור לתוכן

AOpen H700 עדכון -הרכבת הלופ חלקית .08/06/13 ע"מ 16

Featured Replies

פורסם

^ לא התבלבלת באשכול? :P

• תגובות 156
  • צפיות 35.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

עדכון לילי ...

ביצעתי הרכבה חלקית של המערכת בכדי ליראות שהכל מסתדר והדברים נראים כמו שדימיינתי אותם ...

כאן רואים את החור החתוך של הכלוב 5.25 בכדי שהפיטינג יכנס כמו שצריך :

88182282.jpg

כאן בתמונה הגשר שמחלק את המארז לשתיים . חור אחד בשביל מתאם L והחור השני בשביל הצנרת .

24132175.jpg

88359010.jpg

המשך הרכבה :

.87757183.jpg

74493529.jpg

11017738.jpg

עם 2 הצינורות משתי הצדדים

88967190.jpg

חלק תחתון ועליון ביחד

89490500.jpg

ומבט כללי :

29949286.jpg

אני בעצמי משתדל להריץ תעסק כמה שאפשר, גם אני רוצה את המחשב עובד חזרה כמה שיותר מהר :]

שבוע טוב לכולם .

פורסם

נראה מצויין איך שהעברת את הצנרת. המאוורר הזה שם לא משתלב טוב.

פורסם

מעברי דופן יעזרו מאוד!

פורסם
  • מחבר

שזה?!

לגבי המאורר יש לי רעיון שישפר את המראה ... לא רוצה לסגור את הפתח כי להתעסק עם ריתוח נוסף זה בעיה...

פורסם

מדובר בתבריג G1/4 עם הברגה חיצונית שניתן לקבע אותו על פאנלים שונים עד עובי מסויים (כמו מעבר דופן של כבל חשמל אטום למים לדוג').

ממש לא יקר, ולמעשה הוא סוג "פשוט" ועדין יותר של פילפורט. - מה שאני לא רואה אצלך - וגם לא פתח ניקוז שמאוד מאוד מומלץ (עם ברז).

זה נראה ככה:

img2734rs.jpg

img2735u.jpg

img2737mr.jpg

לדעתי, צמד כאלה במעבר בין החלק העליון לתחתון יתנו מראה נקי יותר, והצינור (שאפילו GROMET לא שמת לו, ישמר ).

זה אפילו יחליף לך את הקוביה האקרילית / הקומבו הזה יתחבר בצורה רצינית יותר בלי קומבינות.

אגב, אולי הייתי אפילו מחבר QDC עם תבריגים למעברי דופן, ובכך מאפשר להוציא את החומרה כאשר המערכת נשארת בתוך המארז.

בהחלט נוח לפירוק / הרכבה ואפילו שדרוג עתידי בלי לשבור את הראש יותר מידי

לשיקולך.

פורסם
  • מחבר

כן, צריך לבדוק תדברים, מוזר שלא ידעתי שיש חלקים כאלה :\

אם היתי לוקח אותם בחשבון מראש .... עכשיו אני לא יודע כמה אני יוכל להחליף את הקוביה האקרילית, כי החיתוך כבר בוצע...

אחרי שאסיים את הדברים הגדולים והעיקריים אראה איך ניתן לשפר את נוחות הפירוק והרכבה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים