פורסם 2012 בדצמבר 2112 שנים אני יודע C טוב ואני רוצה עכשיו ללמוד איך לנתח תמונה ליצור השוואה בין תמונה שבתוך מאגר מידע לתמונה שמגיע ישר ממצלמה ואין לי מושג איך אני מתעסק עם תמונות בשפת C אפשר מדריך איך אני עושה את זה.
פורסם 2012 בדצמבר 2112 שנים קודם כל תמונות הן סך הכל קבצים. לכן הדברים הראשון שאתה צריך לדעת הוא התעסקות עם קבצים (לדוגמה, קריאה של קובץ לזכרון) - האם אתה יודע איך עושים את זה?השוואה בין שתי תמונות, אלא אם הן אותו קובץ בדיוק, זה לא דבר פשוט - זה חלק מתחום מחקרי מאוד גדול בשם עיבוד תמונה, והוא דורש ידע מתמטי לא מועט.
פורסם 2012 בדצמבר 2212 שנים זה לא משנה. כמו שאמר שניצל:השוואה בין שתי תמונות, אלא אם הן אותו קובץ בדיוק, זה לא דבר פשוט - זה חלק מתחום מחקרי מאוד גדול בשם עיבוד תמונה, והוא דורש ידע מתמטי לא מועט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.