עבור לתוכן

פרוייקט בניה IRIS - בחסות Patriot ו-Antec: אלבום בעמוד 32

Featured Replies

פורסם

הפרוייקט נראה מדהים !!!

• תגובות 330
  • צפיות 94.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

חברים יקרים, שרטוטים רוקמים עור וגידים, יש מחיצות. כרגע אני בודר שהכל מתאים ומתחיל קצת בכיפופים והתאמות. אחרי זה יבוא חיתוך המחיצות ולאחר מכן מנגנון פשוט ועובד של שליפה והחזרת המחיצות

dPpoNGj.jpg

פורסם

זה נראה טוב, אחרי הקיבוע הסופי וההתאמות זה ישב פרפקט. :smile1:

פורסם

לא חבל ככה להקטין את המארז ולהסתיר אותו? :(

+הצביעה לא תואמת לצבע של המארז.

חייב לומר שממש לא התלהבתי מהרעיון- אבל הפרוייקט שלך אז אתה מחליט :-X

פורסם
  • מחבר

להקטין? אני לא מקטין דבר, השטח הפנימי שלי עדיין דומה.

הצביעה לא תואמת קצת זה נכון אבל זה צבע חלבי של פרספקס עם גלוס על זה, הרבה מעבר ליכולת שלי, זה של מפעל פלסגלס

פורסם

להקטין? אני לא מקטין דבר, השטח הפנימי שלי עדיין דומה.

הצביעה לא תואמת קצת זה נכון אבל זה צבע חלבי של פרספקס עם גלוס על זה, הרבה מעבר ליכולת שלי, זה של מפעל פלסגלס

זה לא נראה קצת צפוף עם הפרספקס הענק שמחפה על הרבה שטח?

פורסם
  • מחבר

לא הולך להיות באמצע כלום. לוח אם עם מעבד, קירור מים שמעוגן לתקרה ומיכל בצד. זה הכל

פורסם

נראה יפה מאוד :xyxthumbs: .

השאלה היא אם הסירקולציה במארז לא תפגע? אתה חוסם את כניסת האוויר מקדימה, אלא אם כן יהיו פתחים בפרספקט שיאפשרו

כניסת אוויר קר ( בשביל הלוח כמובן ) .

פורסם
  • מחבר

מאוורר אחורי ככל הנראה יוסר או שיסובב להכניס אוויר, בגג יהיה רדיאטור שיוציא אותו החוצה. מחיצה תחתונה יש ספק ששואב מלמטה ופולט מאחור. מחיצת קשיחים תקורר, האוויר יסטה הצידה למאחור ומשם גם הוא ישאב החוצה מלמעלה

פורסם

נראה ממש יפה

אם אתה לא פנאט על המראה של הבית מרקחת ויש אפשרות ליצור חורים בפרספקס למאוורר או שניים שיכניסו לחלל של הלוח זה גם יכול להיות יפה

אבל אם אתה פנאט אין ספק שאתה יודע מה אתה עושה את התוצאה רואים :xyxthumbs:

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

שיניתי את כותרת הדיון הזה בהתאם. יש את Patriot שנותנת חסות אז סגרתי את הפינה עם הזכרונות. הם יהיו אצלי אני מעריך כבר בתחילת השבוע הבא.

4nzPU2R.png?1

תודה רבה ליאיר על הלוגו. כשהם (הזכרונות) יגיעו אתם תדעו בדיוק במה מדובר

פורסם

נתקלתי בכרטיס הזה ולא יכולתי שלא לחשוב על הפרוייקט שלך:

פורסם

מזל טוב על החסות :yelclap:

פורסם

מעקב

פורסם
  • מחבר

כמו שזה נראה עכשיו לא יהיה לדפיין R4 הלבן עתיד וורוד בפרוייקט. זה פשוט צפוף לי מדי. מארזי מיד הם דבר שלי מאוד קשה לעבוד איתו. אני משתמש כבר דור רביעי במארזי Full Tower (השניים האחרונים הם טכנית Ultra-Tower), ופשוט לא סובל צפיפות. יש סיכוי גדול מאוד שאחליף בקרוב את ה-R4 הלבן לטובת אחיו הגדולים שנחתו בישראל לאחרונה. שם, יהיה לי גם מקום טוב לקירור מים ולסידור מחיצות. הקונטראסט הפנימי גם יתן איזשהו בוסט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים