פורסם 2013 בינואר 2112 שנים מחבר בינתיים ההתרשמות שלי מהפרימוצ'יל Advanced LRTהוא יחסית גמיש, דומה בגמישות לטייגון R3400 וזה טוב, אני לא אוהב צינורות גמישים מדי.הוא מסתגל יפה ללחצים גבוהים ונסתם טוב, אפשר להיות שקט לגבי סיכויים לנזילות מחיבוריםדחיסות הצבע גבוהה מאוד, גם מאחורי מנורה בוהקת פשוט אי אפשר לראות נוזל צבוע בתוך הצינורגוון צבע - מבחן התוצאה בין החשובים, רק הזמן יגיד כמה הלבן הבוהק ישאר לבן בוהק. הנוזל הוא מייהמס אדום.מבחינתי אור ירוק על הצנרת הזאת
פורסם 2013 בינואר 2112 שנים נראה מעולה, היום הסתכלתי קצת על היתרונות של האדבנס על פני האחרים, אם ההתרשמות שלך טובה אז.. השילוב של הדלוקס לבן עם האדום נראה מטריף! ביטשפוור טובים בדברים האלה. מחכה לעדכונים ;D
פורסם 2013 בינואר 2212 שנים מחבר הארנק שלי קפץ מהשולחן לרצפה כשראיתי את התמונה הזאת. זה בסדר, הוא שרד.אני מעריך שכל הציוד שאנחנו רואים בתמונה הזאת יעלה כולל מיסים סביב 3000 שקלים
פורסם 2013 בינואר 2312 שנים רק הפיטינגים יהיה באזור ה-2000, כל כך...הרבה...ביטספוור!! שלא לדבר על המארז של Case Labs : איזה לוח בתמונה? RIVE? "מרוב הבלוקים לא רואים את הלוח"
פורסם 2013 בינואר 2412 שנים מחבר תגובות ספאם נמחקו. לא במקום. המאווררים לרדיאטור, הם ממש לא אלופי העולם בלחץ סטטי אבל בשביל יופי צריך לסבול (שאלו את הבנק שלי)
פורסם 2013 בינואר 2412 שנים אלו המאווררים הפשוטים של fractel? אלו- http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9124 ?הזמנתי שניים מהסוג שלמעלה, אתה ממליץ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.